Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
    • Tirzepatide (Ozempic)
      • -€ 10,00
      Tirzepatide (Ozempic)
      Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
      € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
      T7 Zion Labs 60 capsules
      • -€ 10,00
      T7 Zion Labs 60 capsules
      T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
      € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products
RU-58841
  • RU-58841

RU-58841

€ 65,00
Geen btw

RU-58841 kopen zonder recept

Aantal
Laatste items in voorraad

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Wat is RU58841?

RU58841 is een anti-androgeen gemaakt en onderzocht door een Frans bedrijf genaamd Roussel Uclaf. Ze ontdekten dat RU58841 een krachtige androgeenreceptorremmer is die in staat is om te voorkomen dat DHT de hoofdhuidhaarreceptoren bereikt.

Het is een actuele oplossing die direct op de hoofdhuid moet worden aangebracht om zich te binden aan de haarzakjes.

Hoe werkt RU58841?

Laten we eerst eens kijken hoe haaruitval ontstaat en wat de belangrijkste reden is.

Haaruitval komt veel voor bij mannen. Er wordt gespeculeerd dat 20% van de volwassenen onder de 30 haaruitval ervaart, en tegen de leeftijd van 35 jaar is dat al 40%. Zoals je kunt zien, is het heel gewoon dat mannen haaruitval ervaren, dus je hoeft je er niet voor te schamen.

In bijna alle gevallen van MPB is het gerelateerd aan hoge DHT-waarden. DHT is een mannelijk hormoon dat verantwoordelijk is voor veel processen in je lichaam. Het hebben van een hoog DHT-gehalte resulteert echter meestal in haaruitval.

DHT bindt zich aan de androgeenreceptor bij de haarzakjes waardoor de haren geminiaturiseerd worden, en hier komt RU58841 om de hoek kijken.

RU58841 werkt door DHT te blokkeren om zich te binden aan de AR van de haarzakjes. Het is een actuele oplossing die u op uw hoofdhuid moet aanbrengen en die uw haar beschermt tegen miniaturisatie.

Onderzoekers speculeerden ook dat RU58841 het vermogen heeft om beschadigde haarzakjes te herstellen, maar hier moet meer onderzoek naar worden gedaan.

Veel behandelingen van haaruitval zijn onderzocht, bijvoorbeeld Finasteride en Dutasteride, maar beide lijken anders te werken dan RU58841, omdat ze oraal moeten worden ingenomen en uw DHT-niveaus van binnenuit blokkeren.

RU58841 - Dosering en effecten

RU58841 is eenvoudig te gebruiken. Wanneer u een fles koopt, krijgt u een druppelaar die u op uw hoofdhuid kunt aanbrengen of op de gebieden die vatbaar zijn voor mannelijke kaalheid. Sommige mensen maken graag hun eigen oplossing met poeder, wat hetzelfde werkt.

De meeste gebruikers verspreiden de oplossing graag met hun vingers en wrijven het op hun hoofdhuid. Dit protocol duurt letterlijk ongeveer 1 minuut en moet elke dag worden gedaan.

Het wordt ook sterk aangeraden om RU58841 binnen 20 minuten na het douchen en drogen van je haar aan te brengen.

50 mg per dag is een gemiddelde RU58841-dosering die het meest wordt gebruikt bij het starten met deze verbinding.

Sommige gebruikers gaan tot 75 mg of 100 mg per dag, maar dat is alleen bij ernstige gevallen. We raden aan om te beginnen met slechts 50 mg en vanaf daar verder te gaan. Als het werkt, moet u de dosering niet veranderen.

U moet RU58841 voor een langere periode gebruiken om daadwerkelijke resultaten te zien. Het is daarom essentieel om consistent te blijven en er een dagelijks ritueel van te maken. Sommige mensen gebruiken het maandenlang om geweldige resultaten te krijgen, maar zien het verdwijnen als ze ermee stoppen.

Uit een onderzoek bleek dat het haarzakje na 4 weken weer normaal werd.