categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Selank kopen online

Selank bestellen online in Nederland

Wij Selank direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Selank is veilig en anoniem verpakt. Selank kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Selank kopen online in Nederland

Selank - wat is het?

Selank is een middel tegen angst. Het is een synthetisch analoog van het natuurlijke tuftsin-peptide, dat onder andere immunomodulerend en pro-cognitief, maar kortwerkend en te lage stabiliteit om therapeutisch te zijn. Selank is ontwikkeld aan de Russische Academie van Medische Wetenschappen als resultaat van het combineren van tuftsin met een reeks van 3 extra aminozuren. Naast de behandeling van angststoornissen, beïnvloedt het ook de regeneratie van het zenuwstelsel en verbetert het de cognitie. Het is goedgekeurd voor de behandeling van angststoornissen in Rusland.

Hoe werkt Selank?

Het werkingsmechanisme van dit heptapeptide is behoorlijk complex en bestrijkt verschillende gebieden.

Immunomodulatie

Vanwege de gelijkenis met de reeds genoemde tuftsin, is Selank een immunomodulator - het heeft het vermogen om de concentratie van inflammatoire cytokines te beïnvloeden. Interessant is dat de werking ervan contextafhankelijk is. In in vitro-onderzoeken met bloed van mensen met een depressie werd opgemerkt dat Selank de expressie van het gen dat codeert voor IL-6 volledig remde, maar dit was niet het geval in het bloed van gezonde mensen. Na 14 dagen behandeling met dit peptide werd een verandering in het aandeel cytokines van de Th1- en Th2-armen van het immuunsysteem opgemerkt bij mensen met de diagnose naurasthenie of gegeneraliseerde angst. Je kunt dus zien dat de effecten verschijnen bij mensen die het nodig hebben.

Neurotrofines

In onderzoeken bij ratten, waaraan Selank-peptide intranasaal werd toegediend, werd een toename van de BDNF-mRNA-expressie in de hippocampus waargenomen. Dit fenomeen werd opgemerkt na 3 uur, maar niet na 1 uur en 24 uur. Als het gaat om de concentratie van het BDNF-eiwit zelf, bij een gematigde dosis, veranderde het niet na 3 uur en na 24 uur nam het toe met 30%. Een hoge dosis Selank na 3 uur verlaagde de BDNF-concentratie met 40% en na 24 uur met 30% in vergelijking met de uitgangswaarden. Dergelijke experimentele resultaten suggereren dat de stimulatie van BDNF-expressie specifiek plaatsvindt in de cellen van de hippocampus en dat de toename ervan niet het gevolg is van transport vanuit andere hersengebieden.

Het effect op de groei van neurotrofines bewijst het pro-cognitieve en regeneratieve potentieel voor de hersenen. BDNF bevordert de vorming van nieuwe synaptische verbindingen en het langetermijngeheugen. Het neemt ook deel aan stemmingsregulatie - hoe minder het is, hoe groter het risico op depressie. Het vermogen om de concentratie van BDNF te verhogen is een van de mechanismen waaraan Selank zijn antidepressieve eigenschappen te danken heeft. Naast het verbeteren van de emotionele stabiliteit, wat bevorderlijk is voor de cognitie, is het het effect op de groei van neurotrofines dat de reden is voor het noötropische effect van Selank.

Neurotransmitters

En nu wat tijgers het lekkerst vinden, d.w.z. serotonine, dopamine en noradrenaline (monoamines). Selank heeft ongetwijfeld een effect op het metabolisme en de concentratie van serotonine, maar nogmaals, het hangt af van de context, meer specifiek van het hersengebied en of deze veranderingen überhaupt nodig zijn. Het heeft geen significant effect op dopamine, maar sommige gegevens geven aan dat het norepinefrine licht kan verhogen. Van de monoaminen wordt serotonine het meest gemoduleerd door Selank en kan worden verwacht dat het de effecten ervan versterkt.

Selank zit echter niet alleen in monoamines. Een andere groep boodschappers die ons gelukkiger maken, zijn de enkefalines. Deze nemen toe doordat Selank (zoals Semax) het enzym remt dat ze afbreekt. Enkefalines zijn onze eigen endogene opioïde peptiden. Ze hebben een pijnstillende werking, maar ze hebben ook een effect op het verlichten van de stressreactie. Sommige rapporten suggereren ook dat Selank ook de affiniteit van GABA voor zijn eigen receptoren verhoogt, waardoor het de gabaergische transmissie versterkt.

Selank - Effecten

 • angst en angst verminderen
 • geen sedatie of verdoving
 • stemmingsverbetering, mild antidepressivum effect
 • regeneratie van het zenuwstelsel
 • lichte verbetering van geheugen en algemene cognitie, noötropisch effect
 • veroorzaakt geen verslaving

Selank - Toepassing

In de praktijk wordt Selank vaak gebruikt om te helpen herstellen van verschillende soorten verslavingen (waaronder alcohol) of verslavingen aan angststillers. Sommigen gebruiken het ook als onderdeel van antiverouderingsbehandelingen, vanwege neuroprotectie en ondersteuning van antioxiderende activiteiten. Het is ook niet ongebruikelijk om Selank te gebruiken als een typische nootropic, hoewel voor dit doel Semax een betere keuze zou moeten zijn, en Selank moet worden overgelaten aan het bestrijden van een slecht humeur.

Het anxiolytische effect wordt bevestigd in klinische onderzoeken bij mensen met angststoornissen en neurasthenie, en de effecten waren hoe sterker hoe sterker de angsten vóór de implementatie van de behandeling. Andere effecten (nootropic, antidepressivum, ondersteunende verslavingsbehandeling, enz.) hebben geen bevestigde resultaten in studies bij mensen, maar alleen in studies op knaagdieren of zijn het resultaat van de empirische ervaring van de gebruikers.

Waarom Selank kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Selank te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Selank aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Selank. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Selank product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Selank en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Selank in onze betrouwbare online winkel.