categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
All Special products

Testosteron Mix (Sustanon) kopen online

Testosteron Mix (Sustanon) bestellen online in Nederland

Wij Testosteron Mix (Sustanon) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Testosteron Mix (Sustanon) is veilig en anoniem verpakt. Testosteron Mix (Sustanon) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Testosteron Mix (Sustanon) kopen online in Nederland

Wat is Sustanon?

Sustanon is een zeer effectieve anabole steroïde. De ingrediënten van dit product zijn testosteron-esters. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van Sustanon 250 is dat het korte en lange esters bevat. Als gevolg hiervan heeft het medicijn een langdurig effect op het lichaam van de atleet. Daarom moeten Sustanon-injecties vrij zelden worden gedaan.

Sustanon is een injecteerbare anabole steroïde die bestaat uit vier testosteron-esters: decanoaat, isocaproaat, fenylpropionaat en propionaat. Het medicijn is verkrijgbaar op oliebasis.

Sustanon - Effecten

Een groot aantal atleten geeft er de voorkeur aan om Sustanon te kopen vanwege de hoge effectiviteit van deze steroïde. Atleten die Sustanon 250 gebruiken, omdat het uitstekend geschikt is voor gebruik tussen kuren met zwaardere anabolen. Dit medicijn helpt bij het verkrijgen van hoogwaardige spiermassa en het langdurig op peil houden van de hoeveelheid mannelijk geslachtshormoon.

De belangrijkste effecten van het gebruik van Sustanon

 • Toename van hoogwaardige, magere en dichte spiermassa
 • Tijdens één cyclus kunt u tot 6 kg spiermassa winnen
 • Grotere eetlust
 • Stimuleert de hematopoëse
 • Verhoogd libido

Alle positieve effecten houden aan gedurende een lange periode van inname van Sustanon 250 mg. Het gebruik van anabole steroïden in combinatie met een dieet kan overtollig onderhuids vet verbranden en de lichaamsvorm expressiever maken. Omdat Sustanon het mannelijke geslachtshormoon in de juiste hoeveelheden in het lichaam houdt, herstelt de sporter sneller na een vermoeiende training en tussen wedstrijden door.

Wie kan Sustanon gebruiken?

Niet alleen atleten kopen liever Sustanon 250. Dit medicijn wordt gebruikt voor medische doeleinden.

Indicaties voor het gebruik van Sustanon:

 • Behandeling van primaire en secundaire stadia van hypogonadisme, bevestigd door laboratoriumtests
 • onvoldoende spiermassa bij atleten
 • verbetering van sterkteparameters
 • regeneratie van het lichaam tussen de trainingen door
 • verbetering van de conditie van botten, banden en gewrichten
 • Verbetering van het libido bij sporters
 • Extra lichaamsbescherming tegen blessures tijdens de training
 • Versneld herstel tussen training en wedstrijd

Sustanon - Contra-indicaties om te gebruiken

Sustanon is een anabole steroïde die, net als elk ander medicijn, een aantal contra-indicaties heeft. Deze lijst moet worden gelezen door elke atleet die van plan is Sustanon 250 te kopen.

Contra-indicaties voor het gebruik van Sustanon:

 • Individuele intolerantie voor een van de esters of andere ingrediënten
  allergische reacties op pinda- of sojaolie;
 • Borst- of prostaatkanker.

Bijzondere voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Sustanon bij patiënten met hoge bloeddruk, diabetes, nier- en leverinsufficiëntie, evenals epilepsie en migrainesymptomen. Het is gecontra-indiceerd bij kinderen jonger dan 21 jaar en volwassenen ouder dan 65 jaar.

Sustanon - dosering

Sustanon-injecties moeten in de bilspier worden gedaan. Atleten die besluiten Sustanon 250 voor het eerst te kopen, moeten het innemen in een dosis van 250 mg per week. Professionele atleten verdubbelen de dosis. Na 14 dagen Sustanon te hebben ingenomen, moet anastrozol aan de behandeling worden toegevoegd. De dosering is 0,5 mg eenmaal per twee dagen. Anastrozol moet twee weken na het stoppen met Sustanon worden gebruikt. Vergeet de therapie na de behandeling niet, waaronder SCT-medicijnen, tamoxifen en testosteronboosters.

Sustanon - cyclus

Atleten die besluiten om Sustanon te kopen, moeten weten hoeveel Sustanon ze nodig hebben voor de hele cyclus en de werkingsduur van deze steroïde. Ongeacht welke dosis de sporter neemt, Sustanon 250 moet gedurende 8-10 weken worden ingenomen. Langere cycli verhogen het risico op bijwerkingen en kortere cycli leveren niet de gewenste resultaten op.

Sustanon - Interacties met andere medicijnen

Sustanon is gestapeld met andere anabole steroïden. In dergelijke gevallen moet de dosis anabolen worden gehalveerd. Slechts één medicijn kan met een ander worden gecombineerd. Als Sustanon gelijktijdig met corticosteroïden wordt ingenomen, neemt het risico op perifeer oedeem toe. Omdat een van de belangrijkste voordelen van Sustanon de prijs is, is dit middel erg populair bij sporters. Voordat Sustanon 250 echter met andere anabolen wordt gecombineerd, is het raadzaam een arts te raadplegen.

Waarom Testosteron Mix (Sustanon) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Testosteron Mix (Sustanon) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Testosteron Mix (Sustanon) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Testosteron Mix (Sustanon). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Testosteron Mix (Sustanon) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Testosteron Mix (Sustanon) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Testosteron Mix (Sustanon) in onze betrouwbare online winkel.