Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Drostanolone Propionate (Masteron P) kopen online

Drostanolone Propionate (Masteron P) bestellen online in Nederland

Wij Drostanolone Propionate (Masteron P) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Drostanolone Propionate (Masteron P) is veilig en anoniem verpakt. Drostanolone Propionate (Masteron P) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Drostanolone Propionate (Masteron P) kopen online in Nederland

Wat zijn Drostanolon Propionaat?

Drostanolon Popionate (Masteron Propionate) is een prachtig bewerkte versie van drostanolonpropionaat (masteron). Deze snelwerkende versie van injecteerbare masteron brengt u gegarandeerd in de juiste omstandigheden om een wedstrijd te winnen.
Veel professionele bodybuilders konden hun voorbereiding op een wedstrijd niet afronden zonder masteron-propionaatinjecties. Dit product wordt algemeen erkend als een van de krachtigste ter wereld voor het uitdrogen van spieren en het geven van die "keiharde" look waar we zo van houden.

Voordelen van Drostanolon Propionaat

Hoewel we tot nu toe voornamelijk de verhardende voordelen van masteronpropionaat hebben genoemd, hebben we de overvloed aan andere positieve effecten niet genoemd. Het is eigenlijk een veel veelzijdigere verbinding dan men geneigd is te geloven.

Voordelen van masteronpropionaat omvatten (maar zijn niet beperkt tot):

 • Milde oestrogeenonderdrukking (niet zo sterk als een SERM, maar sterk genoeg om te helpen)
 • Een toename van kracht (masteron staat hier bekend om)
 • Verbeterde vetverbranding
 • Verbeterde opname van voedingsstoffen
 • Verbeterde zuurstofopnamecapaciteit en uithoudingsvermogen
 • Verbeterd vermogen om spieren op te bouwen
 • Verbeterde hersteltijden

Drostanolon Propionaat Gebruik in Bodybuilding

De propionaatversie van masteron komt sneller het lichaam binnen, waardoor het het perfecte hulpmiddel is voor korte estercycli.
Hoewel injecteerbare drostanolon de gebruiker niet in staat stelt om enorme massa te krijgen zoals bijvoorbeeld anadrol of dianabol, biedt het een uitstekende basis voor de ontwikkeling van mager celweefsel zonder overbodige producten te gebruiken.

Veel gebruikers maken de fout om dit product alleen te gebruiken tijdens de laatste fase van hun knipcyclus, maar het is eigenlijk geweldig om bijna elke cyclus te verbeteren, zelfs om op te bulken.

Hoewel alleen injecteerbaar masteronpropionaat niet betrouwbaar is in dit laatste type cyclus, is het een geweldige manier om kracht en algemeen anabolisme te bevorderen, waardoor de effecten van andere gebruikte producten worden verbeterd.
Dat gezegd hebbende, masteron heeft enkele bijwerkingen waarvan u op de hoogte moet zijn en waarvan we u nu een volledig overzicht zullen geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens uw gebruiksfase.

Drostanolon Propionaat bijwerkingen

Aangezien elk type anabole steroïde een risico op bijwerkingen met zich meebrengt, is het normaal dat u bijwerkingen kunt ervaren tijdens het gebruik van dit product.

De bijwerkingen van masteron/drostanolone worden niet als bijzonder sterk beschouwd in vergelijking met die van andere producten, maar het is heel goed mogelijk dat ze optreden.
Mogelijke nadelige effecten van masteron omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Stijging van het slechte cholesterolgehalte
 • De onderdrukking van organische hormonale productie
 • Mogelijke hoofdpijn/duizeligheid
 • Cardiovasculaire problemen
 • Huiduitslag

Zolang de gebruiker zich aan de aanbevolen doses houdt op basis van zijn ervaring met drostanolon, is het onwaarschijnlijk dat de bovengenoemde problemen zich op enigerlei wijze manifesteren.
U moet ervoor zorgen dat u een geschikte fase na de cyclus opneemt met producten zoals clomid of arimidex om uw testosteronniveaus weer te verhogen.

Gebruikers die deze fase niet toepassen kunnen tot een jaar na hun kuur last hebben van een afname van de hormoonproductie. Daarom is PCT (Post Cycle Therapy) uiterst belangrijk.

Hoe Drostanolon Propionaat werkt?

Masteron is gewoon een gemodificeerde vorm van dihydrotestosteron, met de toevoeging van een methylgroep op de koolstof in de tweede positie, die voorkomt dat het door het lichaam wordt afgebroken.

Als DHT spiercellen binnendringt, wordt het normaal gesproken afgebroken door een soort gespecialiseerd enzym, maar in aanwezigheid van deze methylgroep kan het enzym de structuur van DHT niet "herkennen" en kan het daarom niet zoals gewoonlijk uit de cellen verdrijven.

Behalve deze methylgroep die aan de structuur van DHT is gehecht, is er ook een propionaatester gehecht om zijn actieve leven in het lichaam te verlengen.

Hoewel masteron slechts een anabole/androgene beoordeling van 62/25 heeft, is DHT eigenlijk vijf keer krachtiger dan testosteron. Deze score is enigszins misleidend en moet niet letterlijk worden genomen.

Koop Masteron propionaat online goedkoop

U kunt hier goedkoop Masteron propionaat online kopen. We zijn erg trots om u dit aan te bieden, omdat we geloven dat Masteron Propionate echt de ultieme vorm van mas is.

Elk item dat we distribueren, is geproduceerd volgens toonaangevende richtlijnen in de branche om ervoor te zorgen dat u de veiligste en meest effectieve remedie krijgt die mogelijk is.

We zijn ons ervan bewust dat er veel illegale sites online zijn en daarom doen we constant ons best om u alleen producten van topkwaliteit te bieden.

Dit betekent dat we alleen producten verkopen die voldoen aan de farmaceutische normen, in de optimale concentratie en geschikt zijn voor gebruik in de medische industrie. Masteron Propionate is verreweg de beste masteron die op internet beschikbaar is, en we zijn ervan overtuigd dat u versteld zult staan van de resultaten die u met uw kuur zult behalen.

Waarom Drostanolone Propionate (Masteron P) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Drostanolone Propionate (Masteron P) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Drostanolone Propionate (Masteron P) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Drostanolone Propionate (Masteron P). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Drostanolone Propionate (Masteron P) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Drostanolone Propionate (Masteron P) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Drostanolone Propionate (Masteron P) in onze betrouwbare online winkel.