categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Oxytocine kopen online

Oxytocine bestellen online in Nederland

Wij Oxytocine direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Oxytocine is veilig en anoniem verpakt. Oxytocine kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Oxytocine kopen online in Nederland

Waarom de moeite waard om Oxytocine te kopen?

Oxytocine kan het beste worden gezien als één eiwit met twee afzonderlijke natuurlijke functies. Ten eerste is het een neuropeptide dat door de hypothalamus wordt vrijgegeven om een belangrijke rol te spelen bij hechting, seksuele voortplanting en bevalling. Oxytocine is echter ook een standaard door het bloed overgedragen hormoon, dat wordt geproduceerd door de placenta van zwangere vrouwen en dat effecten heeft op de bevalling, de melkproductie en de binding met pasgeborenen. Bij mannen wordt een kleine hoeveelheid oxytocine geproduceerd in de teelballen om een rol te spelen bij het paringsgedrag en de paarbinding

Wat is oxytocine?

Oxytocine is een kort peptide, slechts negen aminozuren lang, geproduceerd in de hypothalamus en vrijgegeven door de achterste hypofyse. Het wordt ook geproduceerd door de placenta, eierstokken en teelballen. Zoals veel peptidehormonen, begint oxytocine zijn leven als een veel groter voorlopermolecuul dat vervolgens wordt gesplitst om het actieve hormoon te creëren. Interessant is dat oxytocine ook is gevonden in het netvlies, de bijnieren, de thymus en de pancreas. Hoewel oxytocine over het algemeen wordt beschouwd als een neurohypofysiaal hormoon, wordt deze gedachte steeds meer als achterhaald beschouwd omdat de potentiële effecten van het peptide toenemen om een aantal verschillende weefsels te omvatten.

Oxytocine bij wondgenezing

Oxytocine kan zelfs ontstekingen moduleren door in te werken op bepaalde inflammatoire cytokines. Een interessant experiment waarbij gekeken werd naar de snelheid van wondgenezing bij 37 paren, ontdekte dat sociale interactie die leidde tot hogere oxytocinespiegels de snelheid van wondgenezing juist verhoogde. Hoe hoger het oxytocinegehalte, hoe sneller de wondgenezing. Vergelijkbaar onderzoek heeft aangetoond dat vijandigheid in interpersoonlijke relaties, met name tussen koppels, de wondgenezing met maar liefst 40% kan verminderen. Deze paren vertonen ook lagere niveaus van IL-6, tumornecrosefactor-alfa en IL-1beta op de plaats van de wond.

Oxytocine bestuderen bij cardiovasculair risico

Op basis van zijn vermogen om de snelheid van wondgenezing te verbeteren en inflammatoire cytokines te moduleren, speculeerden onderzoekers dat oxytocine ook een rol kan spelen bij de bescherming van het hart en het vasculaire systeem. Het is gebleken dat het peptide helpt de vetmassa te verlagen, de glucosetolerantie te verbeteren, de bloeddruk te verlagen en angst te verlichten. Dit zijn allemaal belangrijke factoren bij hart- en vaatziekten en daarom is het niet onredelijk om te denken dat oxytocine een nuttig hulpmiddel zou kunnen zijn bij bestaande CVD-behandelingen.

Er zijn ook goede aanwijzingen dat atherosclerose zich onder bepaalde omstandigheden ontwikkelt als gevolg van het onderdrukken van de expressie van de oxytocinereceptor. Het verhogen van de oxytocinespiegels bij mensen met een verminderde receptordichtheid kan de cardiovasculaire integriteit behouden en kan in sommige gevallen atherosclerose omkeren

Onderzoek bij ratten suggereert dat oxytocine-infusie direct in het hart tijdens ischemie (bijvoorbeeld een hartaanval) cardiomyocyten (hartspiercellen) kan beschermen tegen de dood. Volgens Jankoski et. al., chronische behandeling met oxytocine kan de late ontwikkeling van gedilateerde cardiomyopathie voorkomen en kan nuttig zijn om cardiale stamcellen te preconditioneren om te helpen bij "weefselregeneratie door directe differentiatie, secretie van beschermende en cardiomyogene factoren en/of hun fusie met beschadigde cardiomyocyten”

Oxytocine-onderzoek en angst

Er is een grote hoeveelheid bewijs dat aangeeft dat oxytocine mogelijk verband houdt met angst en depressie. Studies hebben bijvoorbeeld aangetoond dat de genetische polymorfismen in het oxytocinereceptorgen kunnen leiden tot sociale angststoornis en hechtingsproblemen in de kindertijd. In één onderzoek bij onbehandelde patiënten met sociale angst werden ook epigenetische veranderingen in de oxytocinereceptor waargenomen, wat wijst op een mogelijk compensatiemechanisme voor pathologisch verlaagde niveaus van oxytocine. Dit suggereert op zijn beurt dat sociale angst gedeeltelijk een product kan zijn van verminderde oxytocine-signalering.

Een extreem geval van sociale angststoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis (BPD) genaamd, is onlangs ook in verband gebracht met ontregeling van oxytocine. BPS wordt in verband gebracht met hypervigilantie tegenover bedreigingen, extreem wantrouwen en veranderd non-verbaal sociaal gedrag. Toediening van intranasale oxytocine aan personen met BPS heeft een wijziging van dit gedrag aangetoond . BPS is notoir moeilijk te behandelen en heeft een aanzienlijke impact op de korte en lange termijn op de kwaliteit van leven, dus de mogelijkheid om ook maar een glimp van begrip op te doen van de pathologie die tot deze aandoening leidt, kan onderzoekers op weg helpen om de levens van miljoenen.

Oxytocine en honger

Onderzoek naar een aandoening (Prader-Willi-syndroom) gekenmerkt door ongecontroleerde eetlust heeft aangetoond dat ten minste een deel van de pathologie het gevolg is van een meer dan normale onderdrukking van oxytocine-signalering.

Waarom Oxytocine kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Oxytocine te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Oxytocine aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Oxytocine. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Oxytocine product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Oxytocine en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Oxytocine in onze betrouwbare online winkel.