categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Cardarine (GW-501516) kopen online

Cardarine (GW-501516) bestellen online in Nederland

Wij Cardarine (GW-501516) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Cardarine (GW-501516) is veilig en anoniem verpakt. Cardarine (GW-501516) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Cardarine (GW-501516) kopen online in Nederland

Cardarine - Voordelen en effecten

Dit zijn de belangrijkste effecten die Cardarine met zich meebrengt en die ik merkbaar ervoer toen ik het voor het eerst gebruikte:

Een aanzienlijke en bijna onmiddellijke opbeurende beschikbaarheid van energie. Ik voelde zeker dat ik binnen een paar uur na het innemen van Cardarine meer energie had. Binnen een paar weken was het significant en kon ik dramatische vooruitgang boeken.

Mijn uithoudingsvermogen schoot ook omhoog. Terwijl ik vroeger na een uur in de sportschool een knoop doorhakte, zelfs met sportsupplementen en creatine, was dit spul ongelooflijk. Ik kon mezelf nog steeds harder pushen en elke routine voltooien zonder natte herhalingen na meer dan 30 minuten langer dan normaal.

Hersteltijden verminderden. Ik voelde me gewoon energieker en ik voelde me niet zo pijnlijk. Dat is een ongelooflijk voordeel, vooral als je ouder wordt.

Ik verloor gewicht en lichaamsvet. Vanwege de manier waarop Cardarine vet verbrandt terwijl het gewoonlijk glucose zou verbranden, verbrandde ik niet alleen meer vet, ik kwam ook minder aan. Op een caloriebeperkt bodybuildersdieet verloor ik ontzettend veel vet.

Hoe werkt Cardarine?

Cardarine werkt in het lichaam als een PPAR Delta-agonist. Het activeert PPARD, wat leidt tot een opwaartse regulatie van de expressie van eiwitten gekoppeld aan energieverbruik. Bovendien hebben onderzoeken aangetoond dat het vetzuurmetabolisme in spierweefsel was verhoogd.

Ook is in verschillende onderzoeken opgemerkt dat deze activering de mitochondriale biogenese in spierweefsel verhoogt. Dat betekent dat het letterlijk spieren kan verbouwen. Niet dramatisch, maar genoeg om op te merken.

Daarom wordt Cardarine vaak ook beschreven als een nabootsing van oefeningen, omdat het een effect nabootst in het lichaam dat optreedt bij inspanning, waarbij snel bewegende spiervezels langzaam worden omgezet in sterkere en dichtere langzame spiervezels.

Dat alles bij elkaar, en wat je hebt is iets dat je meer energiebeschikbaarheid geeft, gebruikers vet als energiebron waar het lichaam vaak glucose zou gebruiken, en dat kan helpen om je spierhersteltijden en ontwikkeling te verlengen.

Cardarine - PCT

SARM's hebben een PCT-supplement nodig (meestal Nolvadex of Clomid), om het feit aan te pakken dat, omdat ze de werking van testosteron in het lichaam nabootsen, het lichaam zijn eigen productie begint af te sluiten omdat het denkt dat het te veel heeft.

Maar Cardarine is niet androgeen, het werkt niet in het lichaam door voor de gek te houden door te denken dat het een hoog testosterongehalte heeft, gericht op androgeenreceptoren in spieren en botten die hen vertellen te groeien.

Daarom heeft Cardarine geen PCT-supplement nodig omdat het de testosteronproductie niet uitput.

Cardarine halfwaardetijd

De halfwaardetijd van Cardarine is vrij kort, het lijkt een dag of minder te zijn. Sommige mensen doseren het zelfs twee keer per dag om blijvende effecten te krijgen. Persoonlijk heb ik het altijd als een enkele dosering gebruikt. Ik neem het eenmaal per dag, meestal twee of drie uur voordat ik naar de sportschool ga om te trainen.

Er is echter niets dat u ervan weerhoudt om uw dagelijkse dosis in tweeën te splitsen en de helft in de ochtend in te nemen, en de helft waarschijnlijk halverwege de middag. Zelfs bij een gematigde dosering is Cardarine behoorlijk krachtig. Zeker, 10 mg lijkt een plafond te zijn dat anekdotisch wordt gebruikt in de bodybuildingwereld.

Cardarine - dosering

Lage doses lijken slechts 2 mg te zijn. Daarom zou ik willen voorstellen dat uw doseringsbereik tussen 2 mg en 10 mg moet liggen, waarbij 5 mg het soort dosis is waar u het meest voor zou moeten gaan.

Onthoud dat als u Cardarine stapelt, u de doses lager moet houden. Dat komt omdat u waarschijnlijk andere SARM's zult gebruiken die uw kracht en energieoutput verhogen, en u wilt uw cardiovasculaire systeem of uw spieren en ligamenten niet te zwaar belasten.

Cardarine - cyclus

Leren fietsen met SARM's is het halve werk. Sommige mensen fietsen ze te kort en krijgen niet de maximale effecten, terwijl anderen de andere kant op gaan en ze zo lang fietsen dat ze nadelige effecten kunnen hebben op de testosteronproductie en zichzelf mogelijk te snel pushen, zodat de spieren en botweefsel worstelt om het hoofd te bieden

De ideale SARMs-cyclus is 10 weken. Ga iets korter voor een cyclus met hoge doses, iets langer voor een cyclus met lage doses, vooral als het niet-androgene SARM's zijn

Als je alleen Cardarine gaat nemen, zou je het technisch voor onbepaalde tijd kunnen doen. Ik zou dat echter echt niet aanbevelen vanwege het potentiële risico van celmutatie en het feit dat je de langetermijneffecten in het algemeen niet kent.

Ik zou vasthouden aan een 12-weekse cyclus van Cardarine alleen, bij een dagelijkse dosis van 10 mg of minder stop maar vaker, ongeveer 10 weken bij dichter bij 5 mg

Als je Cardarine samen met andere producten gaat gebruiken, wat een briljant idee is, omdat de energieproductie toeneemt, zowel het snijden als het vergroten van stapels ondersteunt, waardoor je je spieren sneller kunt vergroten en sneller vet kunt verwijderen, dan is dat advies iets anders .

Voor een cyclus van 10 weken zou 5 mg een maximum moeten zijn, misschien zelfs minder.

Dat komt omdat je het zou kunnen stapelen met andere SARM's die de effecten ervan kunnen versterken, of die complementaire effecten kunnen creëren, of die complementaire effecten kunnen creëren die problematisch kunnen zijn.

Een typische Cardarine-stapel kan er ongeveer zo uitzien:

 • 10 mg RAD-140
 • 4 mg LGD-4033
 • 4 mg kardarijn

Het is duidelijk dat hoe je reageert heel persoonlijk zal zijn, en je zult moeten experimenteren met doses en stapels.

Ik zou echter altijd aanraden om de cyclus van een chemische stof op zichzelf te proberen. Het kan een vrij korte cyclus van ongeveer zes weken zijn, maar het stelt je in staat je puur te concentreren op de resultaten van die chemische stof, op de bijwerkingen te letten en te zien of het gunstig zal zijn.

Als u eenmaal weet welk doseringsbereik voor u werkt, kunt u het iets verlagen en het vervolgens in een stapel met gratis SARM's introduceren voor ballaststoffen, snijden of gewoon om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Cardarine-bijwerkingen

Cardarine lijkt geen bijwerkingen op korte termijn te hebben. Zeker uit mijn eigen ervaring en mijn onderzoek heb ik niemand zien klagen over problemen bij het gebruik ervan.

Als u Cardarine in hoge doses naast andere SARM's gebruikt, kunnen de energie-output en spiergroei uw vermogen om ermee om te gaan in termen van spier- en botontwikkeling overtreffen. Daarom zou ik aanraden dat het progressief is, zodat je het lichaam niet belast.

De grote waarschuwing is echter een discussie over de vraag of Cardarine proliferatie van kankercellen kan veroorzaken, vooral in de darm.

Latere studies hebben eigenlijk het tegenovergestelde gevonden. Drie onderzoeken hebben aangetoond dat Cardarine bij normale doseringen van ongeveer 10 mg bij mensen daadwerkelijk werkt als een tumorremmer. In een onderzoek uit 2008 onder vrouwen met borstkanker bleek het de groei van kankercellen te remmen.

Dus voor mij, het feit dat het antikanker zou kunnen zijn, en het feit dat je grote doses zou moeten nemen gedurende een belachelijke hoeveelheid tijd, denk ik niet dat het, realistisch gezien, erger is dan iets als roken of regelmatig alcohol drinken. in termen van het algehele risicoprofiel.

Is er een alternatief voor het gebruik van Cardarine?

Cardarine is uitstekend vanwege de manier waarop het je energieoutput verhoogt, de beschikbaarheid van vetzuren voor energie verhoogt in plaats van op te slaan, en de manier waarop het je metabolisme verhoogt.

Er is echter een alternatief dat wordt geclassificeerd als een SARM, ook al is het dat net als Cardarine niet.

SR-9009 Stenabolic, of zijn nauw verwante afgeleide SR-9011 doet hetzelfde. Sterker nog, het doet net iets meer. Het verandert ook uw circadiane ritme, waardoor u over het algemeen alerter wordt en uw metabolisme aanzienlijk wordt verhoogd.

Als je geen SARM's wilt gebruiken, dan is het alternatief voor Cardarine om een natuurlijk supplement te proberen dat echt werkt om het na te bootsen. Ze bestaan, hoewel ze duidelijk niet zo krachtig zijn als SARM's.

Waarom Cardarine (GW-501516) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Cardarine (GW-501516) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Cardarine (GW-501516) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Cardarine (GW-501516). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Cardarine (GW-501516) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Cardarine (GW-501516) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Cardarine (GW-501516) in onze betrouwbare online winkel.