categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

YK-11 kopen online

YK-11 bestellen online in Nederland

Wij YK-11 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit YK-11 is veilig en anoniem verpakt. YK-11 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

YK-11 kopen online in Nederland

Wat is YK11?

YK11 behoort tot een klasse van onderzoekschemicaliën die bekend staat als SARMS, die aanvankelijk werden ontwikkeld om spierafbraak bij kankerpatiënten te helpen behandelen.

Selectieve androgeenreceptormodulatoren, of kortweg SARM's, hebben krachtige spieropbouwende effecten en worden over het algemeen goed verdragen in onderzoeken.

Hoewel ze oorspronkelijk waren gemaakt om kankerpatiënten te helpen spierverspilling tegen te gaan, sloegen bodybuilders er snel op in en beseften ze dat gezonde personen die SARM's gebruikten, steroïde-achtige effecten konden ervaren.

YK11 is een ongelooflijk krachtige SARM die je kan helpen vet te vernietigen, kracht te vergroten en spiermassa op te bouwen, maar er is meer onderzoek nodig om de mogelijke bijwerkingen op de lange termijn te bevestigen of te ontkennen.

YK-11 - Effecten

Voordat we dieper ingaan op de klinische studies met betrekking tot YK11, willen we eerst een kort overzicht geven van de voordelen en negatieve kanten van deze fascinerende nieuwe chemische stof.

Voordelen:

 • Extreem krachtig
 • Bouw snel spieren op
 • Verhoog de kracht drastisch
 • Geweldige ophopende verbinding
 • Snel vetverlies

Nadelen:

 • Er moet meer onderzoek worden gedaan
 • Potentiële bijwerkingen voor sommige mensen

Heeft Yk11 een postcyclustherapie nodig?

Hoewel er momenteel geen klinische proeven bij mensen zijn, suggereren zowel anekdotisch bewijs als het bestaande onderzoek op cellen dat YK11 een extreem krachtig anabool effect uitoefent op spiergroei.

Hoe werkt YK11?

Net als bij andere SARM's zoals Ostarine, werkt YK11 door zich te binden aan androgeenreceptoren in het lichaam, waardoor skeletspieren worden gesignaleerd om te groeien.

Wat YK11 echter uniek maakt, is het feit dat het niet alleen een SARM is, maar ook een myostatineremmer, wat het een extra anabool effect geeft.

Je lichaam produceert normaal gesproken iets dat myostatin wordt genoemd, wat beperkt hoeveel spieren je op natuurlijke wijze kunt laten groeien - YK11 remt de productie van myostatine, waardoor je genetische potentieel wordt ontsloten.

Het doet dit door zich te binden aan androgeenreceptoren en de spiercellen ertoe aan te zetten meer follistatine te produceren, wat de productie van myostatine remt.

Om het in termen van de leek te zeggen: YK11 verwijdert de "spiergroeilimiet" die uw lichaam zichzelf oplegt, zodat gebruikers snelle winsten kunnen ervaren.

YK11 - Effecten

Hoewel er minimale YK11-onderzoeken zijn met betrekking tot de effecten op mensen, weten we dat deze SARM een extreem anabool effect heeft op dieren.

Muizen met een laag myostatinegehalte, wat YK11 remt, hebben gemiddeld twee keer zoveel spiermassa als ratten die dat niet hebben.

Hier zijn enkele effecten van het gebruik van YK11:

 • Snelle spiergroei
 • Verhoogde zin in seks
 • Verbeterde kracht
 • Spierverharding
 • Versterkte botten
 • Vetverlies

Het grootste voordeel van YK11 is de snelle spiergroei, aangezien gebruikers vaak melden dat ze 10-15 pond of meer aankomen na een cyclus van 12 weken van YK11.

Snelle spiergroei

Hoewel de gezondheidseffecten van YK11 op de lange termijn niet bij mensen zijn onderzocht, zijn er aanwijzingen dat het een ongelooflijk krachtige anabole drug is.

Dierstudies hebben aangetoond dat YK 11 gebruikers helpt om aanzienlijke spiermassa te krijgen. Het doet dat door Myostatin-deficiëntie te veroorzaken, waarvan is bewezen dat het de droge spiermassa vergroot.

In feite suggereren veel van de anekdotische gegevens en verschillende logboeken van bodybuilders en hun ervaringen dat YK11 vergelijkbaar is met een milde anabole steroïde cyclus.

Hoewel het medicijn niet is goedgekeurd voor menselijk gebruik door de FDA, kun je er zeker van zijn dat bodybuilders het gebruiken om over de hele wereld opgekrikt te worden.

Spierverharding

Een andere reden waarom mensen van YK11 houden, is dat het een spierverstevigend effect heeft dat maar weinig andere supplementen op de markt aankunnen.

Naast de snelle spiergroei die van deze verbinding zal komen, staat YK11 ook bekend om het creëren van de "cut and dry" look waar lifters van houden.

Wat meer is, is dat als je YK11 combineert met SR9011 of een andere SARM die bedoeld is om te snijden, je ZEER snelle en slanke winsten kunt ervaren.

Verhoogde kracht

De meeste mensen nemen deze verbinding vanwege het vermogen om de kracht van gebruikers snel te vergroten. Een studie uitgevoerd aan de afdeling Interne Geneeskunde aan de Yale University ontdekte zelfs dat het behandelen van muizen met een anti-myostatine-medicijn gedurende slechts 4 weken gepaard ging met een enorme toename van spierkracht.

Een andere studie, gepubliceerd in het PNAS Journal, ontdekte dat muizen die het myostatine-remmende gen misten (dat YK11 lijkt uit te schakelen), letterlijk tweemaal zoveel fysieke kracht hadden als die muizen die het myostatine-remmende gen hadden.

Hoewel er zeker meer onderzoek naar deze verbinding moet worden gedaan, suggereren voorlopige gegevens en anekdotisch bewijs dat het een EXTREEM krachtige spieropbouwende stof is, die zelfs de sterkste anabole steroïden kan evenaren.

Is YK11 legaal?

YK11 is, naast andere SARM's, door het World Anti-Doping Agency (WADA) geclassificeerd als een anabole stof en mag daarom niet worden gebruikt in atletiekwedstrijden, zoals de Olympische Spelen.

YK11 is volledig legaal om online te kopen en verkopen, maar we raden u aan om via een gerenommeerde leverancier te gaan.

Is YK-11 EEN SARM?

Veel mensen denken dat YK11 een SARM is, en dat is het ook, maar het is eigenlijk nog meer. Kijk, YK11 werkt op dezelfde manier als SARM's, in die zin dat de verbinding zich bindt aan de androgeenreceptoren in je spieren, waardoor ze worden gesignaleerd om te groeien.

YK11 is echter anders omdat het ook iets dat myostatin wordt genoemd in uw lichaam remt. Klinische gegevens tonen aan dat myostatin een biologische beperking stelt aan hoeveel spieren je kunt kweken - dit verklaart hard gainers en degenen die moeite hebben om spiermassa op te bouwen.

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen YK11 en SARM's:

 • In tegenstelling tot de meeste SARM's, die niet-steroïde zijn, is YK11 een steroïde selectieve androgene receptormodulator of een volledige steroïde hormoon-SARM.
 • Terwijl sommige YK 11-gebruikers verhoogde androgene hormoonspiegels ervaren, richten SARM's zich alleen op het spier- en botweefsel, waardoor de rest van het lichaam wordt gespaard
 • Van YK11 is aangetoond dat het de follistatinespiegels in het lichaam verhoogt.
 • Follistatin is een hormoon dat de spiergroei en fysieke kracht helpt verbeteren. SARM's hebben geen invloed op de follistatinespiegels.
 • Hoewel de meeste SARM's volledige agonisten zijn van de androgeenreceptor, is YK11 een gedeeltelijke agonist van AR. Volledige agonisten halen een maximale respons uit een receptor waaraan ze binden, terwijl partiële agonisten slechts een beperkte respons opwekken.

Van YK 11 is bewezen dat het myostatine-tekort in het lichaam veroorzaakt. Myostatin is een hormoon dat spiergroei remt. Het tekort leidt tot snelle spiergroei. SARM's remmen myostatin niet.

Dit is in feite wat YK11 doet. Het heeft niet alleen de spieropbouwende effecten van een SARM, maar deze verbinding vermindert ook de hoeveelheid myostatine in uw lichaam, waardoor het voorbij zijn natuurlijke spieropbouwende potentieel kan schieten.

Waarom YK-11 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze YK-11 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige YK-11 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van YK-11. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke YK-11 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze YK-11 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op YK-11 in onze betrouwbare online winkel.