categories
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

BPC-157 kopen online

BPC-157 bestellen online in Nederland

Wij BPC-157 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit BPC-157 is veilig en anoniem verpakt. BPC-157 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

BPC-157 kopen online in Nederland

Wat is BPC-157?

Het BPC-157-peptide bestaat uit vijftien aminozuren en is een gedeeltelijke keten van de lichaamsbeschermende verbinding die bekend staat als BPC, die wordt geïsoleerd uit de maagsappen van proefdieren.

Dit peptide staat bekend om zijn vermogen om de spijsvertering te verbeteren.

Het peptide verbetert de spijsvertering door het endotheel te beschermen, een groep cellen die het binnenoppervlak van bloedvaten bekleedt. Bovendien werkt het in op het proces dat bekend staat als angiogenese, dat nieuwe bloedvaten helpt vormen door bestaande bloedvaten.

Studies koppelen dit BPC-157-peptide ook aan ontstekingsremmende eigenschappen. Bij proefpersonen (dieren) reguleert en regelt het peptide de bloedstroom in het spijsverteringskanaal.

BPC-157 is een steriel, niet-pyrogeen, wit gelyofiliseerd poeder, bedoeld voor subcutane of intramusculaire injectie, na reconstitutie met steriel water voor injectie (0,3% m-Cresol).

Hoe werkt BPC-157?

Tijdens klinische onderzoeken bij laboratoriumratten bleek BPC-157 snel scheuren in de quadriceps-spieren te genezen, omdat het ook een snellere genezing van achillespezen, beschadigd spierweefsel en gebroken spierweefsel bevordert. Het hielp ook bij het herstel van gescheurde spieren.

Het BPC-157-peptide heeft de kracht om effectieve genezing tussen pees en bot en superieure genezing van beschadigde ligamenten te bevorderen. Ook lijkt BPC 157 organen te beschermen en maagzweren te voorkomen. Bijwerkingen in proeven bij mensen zijn (tot op heden) onbestaande.

BPC wordt ook verondersteld om pijn in beschadigde gebieden te verminderen. Degenen die lijden aan ongemak als gevolg van verstuikingen, tranen en spierbeschadiging kunnen baat hebben bij een behandeling met dit peptide, zodra het is goedgekeurd voor gebruik bij mensen.

In termen van zijn vermogen om maagzweren te genezen en te voorkomen, werkt het om maagzweren te genezen bij mensen die te veel NSAID-medicatie hebben gebruikt. NSAID's zijn niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen en worden geclassificeerd als pijnstillers. “Een klinische studie onderzocht het vermogen van dit peptide om laboratoriummuizen met brandwonden sneller te laten genezen. Het peptide werd topisch of via injectie toegediend en hielp bij het genezen van brandwonden bij laboratoriummuizen. Deze brandwonden waren van het diepe huidtype met gedeeltelijke dikte en bedekten twintig procent van het lichaam van de muizen. Bovendien tonen klinische onderzoeken aan dat BPC 157 het vermogen heeft om bepaalde soorten leverorgaanschade te genezen, die wordt veroorzaakt door alcoholmisbruik. BP 157 is niet giftig en bevordert de gezondheid van de lever zonder ongewenste bijwerkingen te veroorzaken. Bovendien is dit peptide op zichzelf effectief, dus het heeft geen drager nodig om zijn verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen te bieden, waaronder het bevorderen van een betere levergezondheid.

In termen van wondgenezing doet de formule wonderen op verschillende weefsels, van organen tot spieren, ligamenten, huid en pezen. Degenen die zich met dit experimentele peptide hebben beziggehouden, hebben ontdekt dat het in zeer korte tijd, zoals een week, aanzienlijke voordelen biedt voor weefselgenezing.

Dit pentadecapeptide is een maagslijmvlies en werkt door de activiteit van het peptidergische afweersysteem in het menselijk lichaam op gang te brengen. Het lijkt hyperactiviteit en remming in dit lichaamssysteem tegen te gaan en werkt zonder de functie van andere systemen aan te tasten, waaronder de dopamine- en prostaglandinesystemen, evenals het somatosensorische neurale systeem. Aangenomen wordt dat dit vermogen om hyperactiviteit en remming te stoppen het geheim is van de orgaanbeschermende eigenschappen van het peptide.

BPC-157 bijwerkingen

BPC-157-peptide wordt over het algemeen door de meeste mensen zeer goed verdragen bij gebruik in aanbevolen doses tot 500 mcg per injectie. Het kan twee keer per dag worden herhaald.

Instructies voor reconstitutie

De injectie wordt gegeven in de onderhuidse laag die vetweefsel omvat.

Als u insulinespuiten met korte naalden gebruikt, moet u de huid onder een hoek van 90° inbrengen. op de huid; anders kunt u injecteren zoals weergegeven in de afbeelding hierboven met een 29 of 30 gauge naald van 0,5 inch.

BPC-157 - Dosering

Aanbevolen dosering van BPC-157: 200 mcg eenmaal daags voor curatieve doeleinden. Tussen 400-1.000 mcg, verdeeld over twee doses per dag als het probleem ernstiger is.

Hoe bewaart u BPC-157?

 • Dit product kan niet langer dan 3 jaar vanaf de productiedatum worden gebruikt
 • Na reconstitutie kan het maximaal 14 dagen worden bewaard in de koelkast bij 2°C tot 8°C.
 • Bewaar injectieflacons rechtop.

Waarom BPC-157 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze BPC-157 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige BPC-157 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van BPC-157. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke BPC-157 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze BPC-157 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op BPC-157 in onze betrouwbare online winkel.