categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

S4 (Andarine) kopen online

S4 (Andarine) bestellen online in Nederland

Wij S4 (Andarine) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit S4 (Andarine) is veilig en anoniem verpakt. S4 (Andarine) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

S4 (Andarine) kopen online in Nederland

Wat is Andarine (S4)?

Andarine, ook bekend onder de onderzoeksnaam S4, is een SARM die in eerste instantie is ontwikkeld om patiënten met aandoeningen aan het bewegingsapparaat te helpen behandelen.

Net als andere SARM's is Andarine oraal biologisch beschikbaar en oefent het een sterk anabool effect uit op het menselijk lichaam, waardoor de groei van magere spieren wordt gestimuleerd.

Met name S-4 is ontwikkeld door GTx Pharmaceuticals, met de bedoeling het te gebruiken bij de behandeling van spierafbraak.

Bodybuilders realiseerden zich echter al snel dat als een gezond persoon een SARM zoals Andarine neemt, hun lichaam snel spiermassa zal opbouwen.

Andarine (S4) - Voor- en nadelen

Voordat we ingaan op de onderzoeken en het klinisch bewijs met betrekking tot deze fascinerende nieuwe verbinding die bekend staat als S-4, laten we eerst een kort overzicht geven van de potentiële voordelen die u kunt halen uit het gebruik van deze verbinding, evenals de nadelen.

Voordelen:

 • Fenomenaal snijmiddel
 • Goed voor het snijden van stapels
 • Verlies snel lichaamsvet
 • Verhoog de kwaliteit van trainingen

Nadelen:

 • Er moet meer onderzoek worden gedaan
 • Niet het beste voor ballaststoffen
 • Potentiële toename van LDL-cholesterol

Talrijke onderzoeken hebben gesuggereerd dat Andarine een krachtig bestanddeel is om vet te verliezen en droge spiermassa te behouden tijdens een snijcyclus. Dat gezegd hebbende, zou er meer onderzoek moeten worden gedaan om de exacte effecten van dit medicijn op het lichaam te begrijpen.

Is Andarine (S4) legaal?

Gelukkig is Andarine volledig legaal om online te kopen en verkopen. Het is momenteel door de Amerikaanse regering (en het grootste deel van de rest van de wereld) geclassificeerd als een "onderzoeksstof", dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u in juridische problemen komt.

Dat gezegd hebbende, als je een atleet bent, kun je worden getest op deze verbinding, vooral als je op een zeer hoog niveau concurreert. Zowel het World Anti-Doping Agency als het United States Anti-Doping Agency hebben SARM's verbannen uit competitie, omdat ze hun gebruikers een oneerlijk voordeel geven.

Als je echter op de middelbare school of zelfs op universitair niveau meedoet, zul je hoogstwaarschijnlijk niet worden getest op een verbinding als deze - en zelfs als je dat wel bent, is het binnen slechts 1 week uit je systeem, dus het is een gemakkelijke toets om te slagen.

Waar Andarine (S4) kopen?

Gelukkig is Andarine geclassificeerd als een onderzoeksgeneesmiddel, een klasse supplementen die legaal online kunnen worden gekocht en verkocht. Met andere woorden, het is 100% legaal om Andarine te kopen.

Zoals we eerder hebben besproken, zijn de meeste SARM's die online te koop zijn onzuiver en van lage kwaliteit. Het is belangrijk dat u een betrouwbare bron vindt voordat u koopt.

Veel leveranciers van supplementen zullen bezuinigen en onzuivere producten verkopen, of erger nog, een illegale substantie of drug in hun producten stoppen om meer te verkopen.

Daarom bevelen wij in de eerste plaats onze online shop aan.

Hoe werkt Andarine S4?

Net als bij andere SARM's, zoals Ostarine of Ligandrol, werkt Andarine (S4) door zich selectief te binden aan androgeenreceptoren in de skeletspieren in het lichaam.

Vanaf hier oefent het een sterk anabool effect uit, met andere woorden, het stimuleert de groei van droge spieren, snel vetverlies en verbeterde atletische prestaties.

Het is om deze reden dat sommige bodybuilders S-4 gebruiken vanwege de sterke anabole effecten op het lichaam, vooral als het gaat om snijden.

Andarine S4 - Effecten

Het belangrijkste voordeel van S4 is het vermogen om gebruikers te helpen droge, dichte spieren op te bouwen. Deze SARM is ook bijzonder handig om te snijden.

Veel recreatieve gebruikers hebben zelfs gezegd dat Andarine momenteel een van de beste legale steroïden op de markt is, in vergelijking met Winstrol.

Hier zijn enkele voordelen van Andarine (S4):

 • Bouw droge spiermassa op
 • Verhoog de botmineraaldichtheid
 • Versnel het verlies van lichaamsvet

Veel bodybuilders houden ervan Andarine te gebruiken vanwege de "harde en droge" look die het de spieren geeft, en beweren dat geen enkele andere SARM dit ook kan.

Bouw droge spieren op

Een van de meest voor de hand liggende effecten van Andarine is de snelle spiergroei die kort na uw eerste dosering van deze SARM zal plaatsvinden.

Studies hebben talloze keren aangetoond dat S-5 de groei van magere spiermassa ondersteunt, wat natuurlijk een fenomenaal gezondheidsvoordeel is.

In feite hebben veel gebruikers meer dan 15 kilo spiermassa gewonnen uit een enkele cyclus Andarine, vooral als ze het uit een goede bron halen.

Vetverlies voor Body Building

De meeste mensen vinden dat Andarine een fenomenaal medicijn is om te gebruiken voor bodybuilding, ook al is het (nog) niet goedgekeurd door de FDA. Gebruikers vinden dat deze verbinding vooral nuttig is om droge spiermassa te behouden tijdens het snijden.

Naast andere supplementen zoals creatine, wei-eiwit en pre-workouts, kunnen SARM's zoals Andarine de voortgang in de sportschool drastisch verhogen. Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers melden dat ze 10-15 pond vet verliezen in slechts een korte cyclus van 4-8 weken met behulp van deze verbinding.

Waarom S4 (Andarine) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze S4 (Andarine) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige S4 (Andarine) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van S4 (Andarine). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke S4 (Andarine) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze S4 (Andarine) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op S4 (Andarine) in onze betrouwbare online winkel.