categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
  • Semaglutide (Wegovy)
   • Nieuw
   Semaglutide (Wegovy)
   Semaglutide kopen zonder recept Dosering Semaglutide voor gewichtsverlies: Eerst 0,25 milligram (mg) één keer per week onder de huid geïnjecteerd...
   € 99,00 Prijs
   Bioamino Labs - Somatropin
   • Nieuw
   Bioamino Labs - Somatropin
   SOMATROPIN 100 is een van de weinige 100% authentieke, pure, menselijke groeihormoonproducten van farmaceutische kwaliteit die momenteel op de...
   € 150,00 Prijs
  • Evogene HGH 10 x 10IE
   • Nieuw
   Evogene HGH 10 x 10IE
   Inhoud pakket: 10 injectieflacons x 10iu Effecten: toename van kracht en spiermassa, vermindering van lichaamsvet Dosering: 4 tot 12 IE per dag...
   € 160,00 Prijs
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Salbutamol kopen en bestellen

Wij Salbutamol direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Salbutamol is veilig en anoniem verpakt. Salbutamol kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Salbutamol kopen online in Nederland

Wat is salbutamol?

Salbutamol (Albuterol Sulfaat) is een bronchusverwijder die erg lijkt op Clenbuterol Hydrochloride - beide medicijnen blijken zeer nuttig te zijn in de wereld van bodybuilding voor gewichtsverlies. Officieel wordt salbutamol geclassificeerd als een bèta-2-adrenerge agonist en wordt het meestal (officieel) gebruikt als astmamedicatie.

Dit product staat op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en dit betekent dat dit product wordt beschouwd als een van de belangrijkste geneesmiddelen in het gezondheidssysteem.

Salbutamol - Actieduur

Salbutamol heeft een eliminatiehalfwaardetijd tussen de 4 en 6 uur met ongeveer dezelfde werkingsduur (of zelfs korter - van 2 tot maximaal 6 uur). Maar vanwege de korte halfwaardetijd – de detectietijd van salbutamol is erg kort – 24 uur.

Waar wordt salbutamol voor gebruikt?

Hoe het werd genoemd - de belangrijkste functie van salbutamol (albuterolsulfaat) is het behandelen van bronchospasmen die kunnen worden veroorzaakt door allergieën, door COPD, astma of door inspanning veroorzaakt. Er zijn ook andere toepassingen zoals cystische fibrose, hyperkaliëmie (kalium in het bloed) en andere.

Desalniettemin wordt het in de wereld van bodybuilding en in instellingen voor prestatieverbetering gebruikt als een off-label product als een product voor gewichtsverlies - als een thermogeen. Dit medicijn wordt dus gebruikt als supplement tijdens de steroïde cycli om vetverlieseigenschappen te krijgen en dus spierdefinitie te krijgen.

Hoe werkt salbutamol?

Zoals vermeld, is salbutamol een bèta-2-adrenerge agonist en dit betekent dat het vasodilatatie veroorzaakt (pompen en verhoogde bloedstroom). Bovendien vermindert het product opgeslagen vet door de afbraak van de vetzuren in de bloedbaan te stimuleren.

Het is belangrijk om te weten dat bij gebruik – salbutamol bèta 2-receptoren stimuleert en dat het energieverbruik verhoogt en het lichaamsvet vrijmaakt om als brandstof te worden gebruikt – albuterol ook kan worden beschouwd als een antikatabool (spierverlies) product te. Hoe dan ook, dit effect wordt niet erg gewaardeerd door gebruikers van anabole steroïden, omdat ze geen antikatabole effecten nodig hebben.

Het product verhoogt de hartslag en met dit gezegd zijnde, kan albuterol nuttig zijn voor sommige atleten, maar het is misschien geen goede keuze voor sporters als hardlopers. Naast het verhogen van de hartslag, verhoogt dit medicijn zowel de lichaamstemperatuur als het basaal metabolisme. Bovendien heeft het een effect dat het je eetlust vermindert. Alle stimulerende middelen hebben de neiging om uw eetlust te verminderen, maar het is bekend dat albuterol het heel goed doet.

Salbutamol dosering

Zoals vermeld - er zijn verschillende manieren om salbutamol te gebruiken - oraal, inhalatie, IV en andere. Astmapatiënten gebruiken meestal de inhalatie, omdat deze manier van toedienen niet erg nuttig is voor sporters. Maar sporters geven de voorkeur aan salbutamol in tabletvorm. In feite is de orale toedieningsmethode universeel.

Meestal nemen volwassenen hun toevlucht tot tabletten die 3 tot 4 keer per dag tussen 2 en 4 mg worden ingenomen. Gebruik een andere methode (IV, inhalatie, siroop of wat dan ook) zoals nodig of voorgeschreven.

Wanneer dit spul echter wordt gebruikt als prestatie- en lichaamsbouwversterker, geven bodybuilders er de voorkeur aan om 4 mg salbutamol 3 keer per dag (12 mg in totaal) in tabletvorm te gebruiken. Dit wordt beschouwd als een "normale" dosering om de juiste effecten te bereiken zonder harde bijwerkingen.

Tijdens het gebruik van dit product is het uiterst belangrijk om veel water te drinken en ik raad persoonlijk aan om in ieder geval wat te eten. Cycli variëren sterk, afhankelijk van de behoeften. Desalniettemin is de meest gebruikelijke cyclus 2 weken op en 2 weken af - dat wordt gedaan in een poging om het functioneel te houden.

Salbutamol – Bijwerkingen

Het is heel belangrijk om één ding te begrijpen: de bijwerkingen van salbutamol (albuterolsulfaat) hangen nauw samen met de dosering. Dit betekent dat hoe hoger de gebruikte dosering, hoe meer bijwerkingen en hoe meer uitgesproken bijwerkingen u krijgt. De meest uitgesproken en meest voorkomende bijwerkingen zijn hartgerelateerde problemen en slapeloosheid, maar door de dosering te verlagen en dit medicijn niet te misbruiken, zouden de bijwerkingen verdwijnen.

Hoe dan ook, sommige andere bijwerkingen zijn onder meer: tremoren, trillende handen, angst, hartkloppingen, blozen, slaap- en gedragsproblemen, spierkrampen, overmatig zweten, hoofdpijn en andere.