categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

IGF-1 LR3 (Oxymedin) kopen online

IGF-1 LR3 (Oxymedin) bestellen online in Nederland

Wij IGF-1 LR3 (Oxymedin) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit IGF-1 LR3 (Oxymedin) is veilig en anoniem verpakt. IGF-1 LR3 (Oxymedin) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

IGF-1 LR3 (Oxymedin) kopen online in Nederland

Wat is IGF-1 LR3?

IGF-1, ook bekend als somatomedine, is een polypeptidehormoon dat qua grootte erg lijkt op insuline. Het wordt voornamelijk in de lever geproduceerd en reageert met groeihormoon, waardoor het vrijkomt uit de hypofyse. IGF 1 behoort zelf tot een familie die groeifactoren wordt genoemd. Wat deze factoren gemeen hebben, is hun vermogen om celdeling, ook wel mutogenese genoemd, en celdifferentiatie te stimuleren. IGF-1, dat spierweefsel aantast, zal de groei van nieuwe spiervezels en vervolgens nieuwe receptoren voor testosteron op gang brengen. Om deze reden wordt IGF 1 beschouwd als een van de meest veelzijdige en sterkste anabole hormonen. Daarnaast fungeert IGF 1 als een zender van signalen van de meeste anabole hormonen, bijvoorbeeld van somatotropine, melatonine en vrouwelijke en mannelijke geslachtshormonen, zoals oestradiol, DHEA en testosteron. Deze, alleen handelend, vertonen zwakke activiteit. Wanneer echter extra IGF 1 wordt uitgescheiden, neemt hun activiteit toe. Het gebruik van alleen IGF 1 wordt in verband gebracht met het verkrijgen van een insuline-achtig effect. Dit resulteert in meer glucose- en aminozuurtransport binnen skeletspiercellen, verhoogt de glycogeensynthese en -retentie in cellen, en verhoogt de celhydratatie en -grootte. IGF-1 zelf is in verschillende vormen op de markt verkrijgbaar. De eerste is pure recombinant IGF-1. Het pure peptide heeft een zeer korte halfwaardetijd in het lichaam en wordt snel afgebroken in de nieren en na toediening uitgescheiden in de urine. De tweede vorm is een complex van IGF-1 en bindende eiwitten. In deze vorm is synthetisch IGF-1 verkrijgbaar in de apotheekketen. Het is effectiever en blijft langer in het lichaam.

IGF-1 LR3 - Effecten

Dit product is vooral populair bij bodybuilders, atleten en gewichtheffers. Dit komt door het feit dat het zorgt voor een snelle toename van het lichaamsgewicht en de omvang. Insuline-achtige effecten kunnen ook een verlaging van de bloedsuikerspiegel veroorzaken en leiden tot milde hypoglykemie als de inname van koolhydraten te laag is. IGF-1 kan de groei van bijna alle cellen in het menselijk lichaam stimuleren. Om deze reden wordt IGF-1 LR3 vaak gebruikt in die sporten waarbij de spiermassa snel moet worden vergroot. Het voordeel is dat het het snel en veilig verhoogt. Het doet dit door de stikstofretentie en eiwitsynthese te verhogen. Daarnaast verhoogt het peptide het aantal spiervezels in het lichaam, verbrandt het vet in een snel tempo en ervaren veel gebruikers van de stof een toename van de concentratie, hebben we te maken met snellere regeneratie en voelden de gebruikers zich erna meer uitgerust .

IGF-1 LR3 - Dosering

De dosering zelf moet schommelen tussen vijftig mcg en honderdtwintig mcg per dag. De dosering moet in twee doses worden verdeeld. De eerste moet 's ochtends op een lege maag worden ingenomen. De tweede dient vlak voor het slapengaan door ons te worden ingespoten. Het grootste deel van de IGF-1 is geconcentreerd in 1 mg/1000 mcg, dus het is geen probleem om het in te nemen. 10 IE, d.w.z. in een spuit.

We injecteren nogal intramusculair. De meest aanbevolen dosis is 20 tot 80 mcg per dag in een gesplitste dosis voor zowel vrouwen als mannen. De cyclus zelf zou vier weken moeten duren en daarna dertig dagen vrij moeten nemen om de spier in vrede te laten rusten.

IGF-1 LR3 - Bijwerkingen

De bijwerkingen van IGF-1 zijn relatief mild en komen in zeer weinig gevallen voor. Een veilige dosis van maximaal honderd mcg kan alleen hoofdpijn en af en toe misselijkheid veroorzaken en in sommige gevallen bijdragen aan een lage bloedsuikerspiegel of hypoglykemie. In geen geval mogen we echter de door de fabrikant aanbevolen dosis overschrijden. Overschrijding van de dosis, vooral zonder overleg met een gespecialiseerde arts, kan leiden tot ernstige complicaties.

IGF-1 LR3 - Overdosis

Als de dagelijkse dosis aanzienlijk wordt overschreden of als het product continu wordt gebruikt, kan de darm beschadigd raken. Overschrijding van de dosis van honderdtwintig mcg per dag kan maagproblemen, darmkanker, oedeem, zwelling, diarree en braken veroorzaken. Het middel zelf kan alleen worden gebruikt door volwassenen die niet aan enige ziekte lijden.

IGF-1 LR3 - Contra-indicaties

Mensen die een behandeling ondergaan en regelmatig medicijnen gebruiken, moeten een gespecialiseerde arts raadplegen voordat ze de behandeling gebruiken. Misbruik geen alcohol, en nog meer, gebruik geen drugs tijdens het gebruik van het product. We mogen het product ook niet gebruiken als we lijden aan ziekten die verband houden met de darmen, hypertensie of het hart. Je moet ook zorgen voor de hygiëne van het gebruik van dit product.

Waarom IGF-1 LR3 (Oxymedin) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze IGF-1 LR3 (Oxymedin) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige IGF-1 LR3 (Oxymedin) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van IGF-1 LR3 (Oxymedin). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke IGF-1 LR3 (Oxymedin) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze IGF-1 LR3 (Oxymedin) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op IGF-1 LR3 (Oxymedin) in onze betrouwbare online winkel.