categories
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

TB-500 kopen online

TB-500 bestellen online in Nederland

Wij TB-500 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit TB-500 is veilig en anoniem verpakt. TB-500 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

TB-500 kopen online in Nederland

Wat is thymosine?

Thymosine is een polypeptidehormoon dat wordt afgescheiden door de thymus en dat de ontwikkeling van ziektebestrijdende T-cellen (een specifiek type witte bloedcel) stimuleert: de thymus bevindt zich achter uw borstbeen en tussen uw longen.

Tijdens uw jeugd gaan witte bloedcellen, lymfocyten genaamd, door de thymus, waar ze zich ontwikkelen tot T-cellen. Zodra de T-cellen volledig zijn gerijpt in de thymus, migreren ze naar de lymfeklieren (groepen van cellen van het immuunsysteem) door het hele lichaam, waar ze zich ontwikkelen tot T-cellen. ze helpen het immuunsysteem om ziekten te bestrijden. Hoewel de thymus pas actief is tot de puberteit (na de puberteit begint de thymus langzaam te krimpen en vervangen te worden door vet), speelt zijn dubbele functie als endocriene en lymfeklier een belangrijke rol in uw gezondheid op de lange termijn. Het lichaam gebruikt T-cellen om geïnfecteerde of kankercellen te vernietigen. De T-cellen die door de thymus worden aangemaakt, helpen ook andere organen van het immuunsysteem zich goed te ontwikkelen. Thymosin helpt ook bij de ontwikkeling van B-cellen tot plasmacellen om antilichamen te produceren.

Thymosine bij bodybuilding

Thymosins zijn kleine bodybuilding-peptiden die in veel weefsels worden aangetroffen. Ze worden thymosinen genoemd omdat ze oorspronkelijk geïsoleerd waren uit de thymus, maar nu is bekend dat de meeste in veel andere weefsels aanwezig zijn. Thymosins hebben een verscheidenheid aan biologische activiteiten, en met name twee, thymosin 1 en thymosin beta-4 (thymosin-β4), hebben potentieel belangrijke toepassingen in de geneeskunde. Bèta-thymosinen zijn de primaire regulatoren van niet-gepolymeriseerd actine en zijn essentieel voor het behoud van de kleine cytoplasmatische pool van vrije G-actine-monomeren die nodig zijn voor snelle verlenging van de filamenten en om de stroom van monomeren tussen de pool gebonden aan thymosine en F-actine mogelijk te maken.

Wat is Thymosine beta-4?

Thymosin beta-4 (thymosin-β4) is een belangrijk cellulair bestanddeel in veel weefsels en de intracellulaire concentratie kan oplopen tot 0,5 mM. Extracellulair thymosine bèta-4 kan bijdragen aan fysiologische processen zoals angiogenese, wondgenezing en regulatie van ontstekingen. Na letsel (als het eerste gen) wordt thymosine beta-4 vrijgegeven uit bloedplaatjes en vele andere celtypen om de meest beschadigde cellen en weefsels te beschermen en om ontsteking en microbiële groei van oraal primobolan te verminderen.

TB-500 - klinische proeven

TB-500 is een synthetische versie van het endogene eiwit Thymosin beta-4. Wetenschappelijk onderzoek en klinische onderzoeken hebben aangetoond dat TB-500 aanzienlijk helpt bij de genezing van spier-, pees-, ligament-, gewrichts- en botblessures: TB-500 verhoogt de angiogenese (vorming van nieuwe bloedvaten) rond de beschadigde weefsels, verbetert de afzetting van collageen, genezing en celoverleving.

TB-500 heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen (verlaagt aanzienlijk de hoeveelheid ontstekingsstoffen, cytokines genaamd), ondersteunt meer uithoudingsvermogen en kracht in spieren en helpt de flexibiliteit van het bindweefsel te behouden. De moleculaire structuur en het lage moleculaire gewicht zorgen ervoor dat het zich kan verplaatsen en zich over lange afstanden door weefsel kan verplaatsen – om door het lichaam te circuleren en een wond te vinden om behandeling en genezing op gang te brengen. TB-500 wordt niet alleen gebruikt bij de behandeling van verschillende ontstekingsaandoeningen, maar ook bij de behandeling van hartaanvallen vanwege de cardio- en neuroprotectieve effecten.

TB-500 - Effecten

 • Aanzienlijk helpt bij de genezing en reparatie van spier-, pees-, ligament-, gewrichts- en botletsels
 • Sterke ontstekingsremmende eigenschappen, vermindert de hoeveelheid ontstekingsstoffen
 • Verhoogt angiogenese rond beschadigde weefsels
 • Verbetert de afzetting van collageen, weefselgenezing en celoverleving
 • Verhoogt de uitwisseling van stoffen tussen cellen
 • Ondersteunt een groter uithoudingsvermogen en kracht van de spieren, kalmeert spierspasmen en verbetert de spiertonus
 • Voorkomt de vorming van verklevingen en vezelachtige banden in spieren, pezen en banden
 • Rekt bindweefsel uit en helpt zijn flexibiliteit te behouden
 • Verbetert de haargroei

TB-500 mogelijke bijwerkingen

Wetenschappelijke studies en klinische onderzoeken hebben geen complicaties, significante bijwerkingen of toxische effecten aangetoond bij inname van TB-500. Het lijkt zeer goed te worden verdragen, maar mogelijke interacties met andere medicijnen kunnen nog steeds mogelijke bijwerkingen veroorzaken. Bovendien ervoeren sommige proefpersonen de volgende licht negatieve effecten:

 • Roodheid, pijn of irritatie op de injectieplaats
 • Tijdelijk gevoel van lusteloosheid of vermoeidheid
 • Hoofdpijn

Veelgestelde vragen over de TB-500

Wat is de TB-500?

TB-500 is een synthetische versie van het endogene eiwit Thymosin beta-4.

Hoe kan TB-500 u helpen?

TB-500 helpt aanzienlijk bij de genezing van spier-, pees-, ligament-, gewrichts- en botblessures.

Hoe werkt de TB-500?

TB-500 heeft het vermogen om celopwaartse regulatie-eiwitten te controleren. Een voorbeeld hiervan is de opregulatie van actine door TB-500, een eiwit dat zich met myosine vormt als contractiele filamenten in spiercellen, evenals het metabolisme en de beweging van andere cellen van een vergelijkbaar type. Door de upregulatie van actine kan TB-500 celgroei, celmigratie, genezing en celproliferatie bevorderen. Plus, naast het extra voordeel van het creëren van nieuwe bloedvaten, wordt de ontsteking verminderd voor een betere wondgenezing.

Waarom TB-500 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze TB-500 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige TB-500 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van TB-500. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke TB-500 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze TB-500 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op TB-500 in onze betrouwbare online winkel.