categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Rad-140 (Testolone) kopen online

Rad-140 (Testolone) bestellen online in Nederland

Wij Rad-140 (Testolone) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Rad-140 (Testolone) is veilig en anoniem verpakt. Rad-140 (Testolone) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Rad-140 (Testolone) kopen online in Nederland

Wat is RAD-140?

RAD-140 is vaak ook bekend onder de naam Testolone, wat het eigenlijk vrij nauwkeurig beschrijft.

RAD-140 fungeert als vervanging voor testosteron. In studies is gevonden dat het zich bindt aan androgeenreceptoren met een tot 40% hogere affiniteit dan testosteron.

Zie je, dat is het belangrijke onderscheid tussen anabole steroïden en SARM's. Anabole steroïden raken de androgeenreceptoren zoals testosteron dat doet, maar op een agressieve manier door het hele lichaam. Daarom hebben ze zulke afschuwelijke bijwerkingen.

SARM's activeren selectief androgeenreceptoren alleen in spier- en botweefsel. Ze hebben bij hoge doses een aantal lage affiniteitseffecten op de prostaat en andere gebieden, maar bij normaal gebruik krijgt u de impact niet door het hele lichaam.

RAD-140 is daarom een krachtige spieropbouwer, maar alleen als het op de juiste manier wordt gebruikt en wordt ondersteund door hard werken en een uitstekend dieet. Op zichzelf kunnen SARM's equivalente doses over een vergelijkbare hoeveelheid tijd gewoon niet concurreren met anabole steroïden. Maar Testolone komt in de buurt.

Testolon RAD-140 - Effecten

Dus wat moet u precies verwachten als u RAD-140 voor een enkele cyclus gebruikt?

Het is erg moeilijk om dit te kwantificeren omdat er zoveel variabelen zijn:

 • Wie je bent en hoe ervaren je bent
 • Jouw lichaamsbouw
 • Hoeveel moeite je erin steekt
 • Dosering en kwaliteit van de SARM's
 • Wat uw vasculariteit en algehele kracht en conditie zijn

Plus, iets wat veel jongens vergeten, hoe goed je dieet is om dit aan te wakkeren.

Dus het enige waarop ik dit kan baseren, is mijn online onderzoek en netwerken op sites zoals Reddit. Plus mijn eigen ervaringen, en die van mensen die ik ken.

Ik ga je eerst vertellen wat voor soort resultaten kunnen worden bereikt met RAD-140:

 • Een toename van droge spiermassa (tot 10% LBM in proeven met apen)
 • De dramatische toename van kracht en uithoudingsvermogen
 • Hogere niveaus van positiviteit en vastberadenheid
 • Snellere hersteltijden
 • Bouwt kracht op in botten voor de lange termijn
 • Maar al deze dingen gebeuren niet zomaar van de ene op de andere dag en ze zullen niet zo dramatisch zijn, zelfs niet na een enkele cyclus met een sterke dosis.

Ik kan echter bevestigen dat u een aanzienlijke toename van de magere spiermassa zult zien. Tot 10% vetvrije massa werd opgemerkt in proeven op primaten en werd bevestigd in proeven op ratten. Er is echter nooit een menselijke test uitgevoerd om dit te bevestigen.

RAD-140 dosering

SARM's zijn nooit correct op mensen getest en hebben nooit een vergunning gekregen voor gebruik op mensen. Daarom zijn er geen gegevens over hoe een typisch doseringsbereik eruit zou moeten zien voor welk doel dan ook, laat staan dat het door bodybuilders wordt gebruikt om vet te verminderen, kracht op te bouwen of sterkere en grotere spieren te ontwikkelen.

Dus alles met betrekking tot de dosering die u online zult lezen, is anekdotisch of persoonlijk. Daar is geen ontkomen aan. Het enige dat ik kan doen, is u door mijn eigen RAD-140-doseringsbereik praten en hoe het zich verhoudt tot anderen.

Een lage dosis RAD-140 wordt beschouwd als 5 mg. Op zichzelf krijg je zeer minimale effecten. Als onderdeel van een stapel aanzienlijk meer. Een typische beginnersdosis alleen is ongeveer 10 mg, en kan oplopen tot 15 mg als u na een maand nog steeds geen effect krijgt.

Een ervaren dosering, als RAD-140 alleen wordt gebruikt, is meestal 20 mg, of soms iets lager bij 15 mg.

Ik zal later over de bijwerkingen en waarschuwingen praten, maar alles boven de 20 mg is ongelooflijk onderdrukkend voor testosteron. Uit onderzoek is gebleken dat RAD-140 de algehele vrije testosteronniveaus in slechts vier weken met wel 50% verlaagt, wat ongelooflijk significant is.

Het komt erop neer dat de laagst mogelijke dosis u fysiek een goed rendement geeft en uw kansen op een significante uitputting van testosteron minimaliseert.

RAD-140 bijwerkingen

RAD-140 is een indrukwekkende SARM. Bij hogere doses en met hard werken komt het zo dicht mogelijk bij een anabole steroïde als je kunt krijgen zonder dat dingen in het algemeen gevaarlijk zijn voor je lichaam.

Zoals ik echter al heb genoemd, is de onderdrukking van testosteron de moordenaar van het gebruik van deze krachtige androgene SARM.

Wat er gebeurt, is dat je lichaam de boodschap krijgt dat er zoveel testosteron rondvliegt dat het zijn natuurlijke productie begint af te bouwen, omdat het simpelweg niet nodig is.

Als je de tekenen van testosterononderdrukking negeert, zal deze uitputting doorgaan totdat je een gedeeltelijke testosteronafsluiting krijgt. Als je het blijft negeren, vooral gedurende meerdere cycli van androgene SARM's, kan het uiteindelijk je testvoorraad voor altijd afsluiten. Zoals je je kunt voorstellen, zal dat dramatisch slecht zijn voor je gezondheid.

Waarom Rad-140 (Testolone) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Rad-140 (Testolone) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Rad-140 (Testolone) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Rad-140 (Testolone). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Rad-140 (Testolone) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Rad-140 (Testolone) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Rad-140 (Testolone) in onze betrouwbare online winkel.