categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
  • Semaglutide (Wegovy)
   • Nieuw
   Semaglutide (Wegovy)
   Semaglutide kopen zonder recept Dosering Semaglutide voor gewichtsverlies: Eerst 0,25 milligram (mg) één keer per week onder de huid geïnjecteerd...
   € 99,00 Prijs
   Bioamino Labs - Somatropin
   • Nieuw
   Bioamino Labs - Somatropin
   SOMATROPIN 100 is een van de weinige 100% authentieke, pure, menselijke groeihormoonproducten van farmaceutische kwaliteit die momenteel op de...
   € 150,00 Prijs
  • Evogene HGH 10 x 10IE
   • Nieuw
   Evogene HGH 10 x 10IE
   Inhoud pakket: 10 injectieflacons x 10iu Effecten: toename van kracht en spiermassa, vermindering van lichaamsvet Dosering: 4 tot 12 IE per dag...
   € 160,00 Prijs
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

PEG MGF kopen en bestellen

Wij PEG MGF direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit PEG MGF is veilig en anoniem verpakt. PEG MGF kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

PEG MGF kopen online in Nederland

Wat is MGF?

MGF is een splitsingsvariant van IGF-1, die een identiek volwassen gebied deelt, maar met een ander E-domein. Van IGF-1Ec is zowel in vitro als in vivo aangetoond dat het groei en hypertrofie veroorzaakt in mechanisch gestimuleerde of beschadigde spieren. Het is een natuurlijk endogeen peptide, maar het kan ook synthetisch geproduceerd worden.

MGF - Klinische proeven

Wetenschappelijk onderzoek en klinische proeven hebben aangetoond dat MGF (IGF-1Ec) neuroprotectieve effecten heeft, een belangrijke rol speelt bij weefselgroei, wondgenezing of hartherstel. Maar MGF is bijzonder belangrijk en speelt een sleutelrol bij spierherstel na blessures, na intensief fysiek werk en overbelasting.

Wat is PEG-MGF?

PEG-MGF is een mechano-gepegyleerde groeifactor, een langwerkende variant van MGF, met een aanzienlijk verlengde biologische eliminatiehalfwaardetijd: het belangrijkste nadeel van MGF (IGF-1Ec) is een extreem korte halfwaardetijd, berekend in slechts een paar minuten (slechts 5-7 minuten). Pegylering is het proces van het verbinden van 1 of meer ketens met behulp van een stof genaamd een polyethyleenglycol (PEG) molecuul aan het eiwit of peptide.

Polyethyleenglycol is door zijn structuur en flexibiliteit een inerte, niet-toxische en zeer geschikte bescherming van de aminegroep. Aangezien het lichaam niet op PEG reageert, helpt het een beschermende barrière rond het gewenste eiwit of peptide te vormen. Dit leidt tot een toename van de halfwaardetijd en het peptide zal veel langer in het lichaam kunnen overleven en werken. Pegylering wordt vaak gebruikt om stoffen te beschermen die vaak worden blootgesteld aan enzymatische aanvallen.

PEG-MGF - Dosering

In wetenschappelijke en klinische studies zijn de doses PEG-MGF 200-300 mcg 2

PEG MGF - Effecten

 • Sterk anabool effect en vermogen om spieren te herstellen en opnieuw op te bouwen
 • Mogelijkheid om spierhyperplasie te induceren (groei van nieuwe spiercellen)
 • Neurobeschermend effect (beschermt het zenuwstelsel en de hersenfuncties)
 • Het bemiddelen van myocardiale celoverleving en myocardiale reparaties
 • Positieve rol bij de genezing van botlaesies

Wat is mechanische groeifactor?

Mechanische groeifactor (MGF, IGF-1EC) is een splitsingsvariant van het peptidehormoon insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1).

Wat is het verschil tussen MGF en PEG-MGF?

MGF breekt af in 5-7 minuten. Om deze reden hebben wetenschappers een manier gevonden om het te isoleren en aan te passen door een verbinding toe te voegen. Het resultaat is PEG-MGF (Pegylated Mechano Growth Factor), met een aanzienlijke toename van de halfwaardetijd van minuten tot dagen.

Heeft insuline invloed op groeihormoon?

Insuline remt de groeihormoonsignalering via de groeihormoonreceptorroute

Verhoogt testosteron IGF 1?

Er wordt gespeculeerd dat testosteron de synthese van IGF-1 zou kunnen induceren, wat de celproliferatie zou kunnen beïnvloeden.