categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

GHRP-6 kopen online

GHRP-6 bestellen online in Nederland

Wij GHRP-6 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit GHRP-6 is veilig en anoniem verpakt. GHRP-6 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

GHRP-6 kopen online in Nederland

Wat is GHRP-6?

GHRP-6-peptide is een synthetisch analoog van het endogene opioïde peptide met-enkefaline, bestaat uit onnatuurlijke D-aminozuren en behoort tot de groep van groeihormoonsecretagogen en zijn subgroep van ghreline-receptoragonisten. Groeihormoonsecretagogen (GHS) hebben geen opioïde activiteit, maar zijn krachtige stimulantia van de productie van groeihormoon. Tegelijkertijd verschilt GHS van groeihormoon releasing hormoon (GHRH) doordat het geen sequentierelatie deelt en zijn functie ontleent aan de activering van een geheel andere receptor - de secretagoogreceptor. . De natuurlijke endogene ligand voor groeihormoonsecretagoogreceptoren is het endogene hormoon ghreline. Alle ghreline-receptoragonisten (inclusief het GHRP-6-peptide) werken als synthetische ghreline-nabootsers. Het GHRP-6-peptide lijkt structureel sterk op zijn peptidevoorganger GHRP-2.

Wat is Ghreline?

Ghreline (vaak ook wel het "hongerhormoon" genoemd) is een endogeen hormoon dat wordt geproduceerd door de entero-endocriene cellen van het maagdarmkanaal, met name de maag. Ghreline-bloedspiegels zijn het hoogst vóór de maaltijd als ze honger hebben en het laagst na de maaltijd. Ghreline helpt bij het bereiden van voedselinname door de maagmotiliteit en maagzuursecretie te verhogen. Maar ghreline activeert ook cellen in de voorkwab van de hypofyse en de hypothalamische boogvormige kern (inclusief neuropeptide Y-neuronen die eetlust opwekken). Ghreline bindt zich aan een specifieke receptor - groeihormoonsecretagoogreceptor 1A (GHSR-1A), en stimuleert de GH-secretie, maar is ook betrokken bij andere belangrijke functies - regulatie van beloningskennis, leren en geheugen, slaap-waakcyclus, smaaksensatie, beloning gedrag en glucosemetabolisme.

Dosering van GHRP-6

In wetenschappelijke studies en uitgevoerde klinische onderzoeken wordt de optimale dosis GHRP-6 vaak gerapporteerd als 1 mcg per 1 kg lichaamsgewicht 3 keer per dag.

GHRP-6 - Effecten

GHRP-6 is zeer effectief bij het verhogen van de bloedspiegels van HGH en IGF-1. Vanwege zijn eigenschappen is het een veelbelovende kandidaat voor de behandeling van groeihormoondeficiëntie, cachexie (waste), eetstoornissen en obesitas. Vroege studies resulteerden in een nieuw tijdperk van onderzoek dat ook synthetische GHRP's invoegde als veelbelovende cardio- en cytoprotectieve kandidaten. Een breed veiligheidsprofiel en succesvolle preklinische farmacologie hebben het enthousiasme aangewakkerd voor GHRP-6 als kandidaat voor het verminderen van myocardiale reperfusieschade. Het bestaan van effectieve, zij het occasionele en gefragmenteerde klinische interventies bij levensbedreigende aandoeningen, evenals het multifactoriële werkingsmechanisme GHRP-6 bij myocardinfarct, wakkeren het initiatief voor klinische ontwikkeling aan.

 • Verbeterde algehele regeneratie
 • Anti-aging en verjongende effecten
 • Verbeterde vitaliteit, frisheid
 • Verhoogde collageenproductie, gezondere huid
 • Toename van spiermassa en prestaties
 • Vermindering van overtollig lichaamsvet
 • Verbeterde slaap
 • Mogelijkheid om het risico op hart- en vaatziekten te verminderen
 • Versterkt immuunsysteem

GHRP-6 mogelijke bijwerkingen

Kan eetlust verhogen, hongergevoel veranderen
Huidreacties op de injectieplaats zoals pijn, roodheid en zwelling

 • Kan de insulinegevoeligheid verminderen
 • Duizeligheid zelden

Waarom GHRP-6 kopen?

Ghreline-receptoragonist GHRP-6-peptide behoort tot de groep van groeihormoonsecretagogen, het is een synthetisch analoog van het endogene opioïde peptide met-enkefaline, dat werkt als een synthetisch ghreline-mimeticum. GHRP-6 is zeer effectief bij het verhogen van de bloedspiegels van HGH en IGF-1, het is een veelbelovende kandidaat voor de behandeling van groeihormoondeficiëntie, cachexie (verspilling), eetstoornissen, zwaarlijvigheid, en ook uitgebreid onderzocht als een mogelijk medicijn om te verminderen het risico op ziektes

GHRP-6 - Veelgestelde vragen

Bouwt Ghrp 6 spieren op?

Klinische gevallen hebben aangetoond dat het gebruik van GHRP-6 gepaard ging met meer spiermassa en minder lichaamsvet.

Hoe moet Ghrp-6 worden bewaard?

Gevriesdroogd groeihormoon-releasing peptide-6, hoewel stabiel bij kamertemperatuur gedurende 3 weken, moet droog worden bewaard bij temperaturen onder -18°C. Na reconstitutie moet GHRP-6 gedurende 3-10 dagen bij 4°C worden bewaard

Waarom GHRP-6 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze GHRP-6 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige GHRP-6 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van GHRP-6. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke GHRP-6 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze GHRP-6 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op GHRP-6 in onze betrouwbare online winkel.