categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

GHK-Cu kopen online

GHK-Cu bestellen online in Nederland

Wij GHK-Cu direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit GHK-Cu is veilig en anoniem verpakt. GHK-Cu kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

GHK-Cu kopen online in Nederland

Wat is GHK-Cu?

GHK is een natuurlijk voorkomend peptide. Het heeft een hoge affiniteit voor koper en wordt, vooral in de met koper geassocieerde vorm, voor medicinale doeleinden gebruikt. Het werd ontdekt door onderzoeker Loren Pickart. Deze onderzoeker voerde vervolgens talloze onderzoeken uit naar de verbinding die hij ontdekte. Met de leeftijd neemt het vermogen van het menselijk lichaam om te regenereren af, wat onder meer correleert met een afname van de concentratie van GHK-Cu. Op 20-jarige leeftijd heeft een persoon ongeveer 200 ng/ml GHK-concentratie en op 60-jarige leeftijd is deze concentratie slechts 80 ng/ml. Je kunt dus zien dat het in 40 jaar met meer dan de helft is gedaald.

GHK-Cu is populair in anti-verouderingsbehandelingen. Het wordt onder andere gebruikt in de vorm van zalven en lokale injecties. Beïnvloedt effectief verjonging en de efficiëntie van wond- en schadegenezing. Regeneratieve eigenschappen zijn het resultaat van de stimulering van de productie van collageen en glycosaminoglycanen.

Effect van GHK-Cu op het zenuwstelsel

Hier is de eerste en meest voor de hand liggende actie kopersuppletie. Koper is betrokken bij de productie van belangrijke antioxidante enzymen zoals superoxide dismutase, ceruloplasmine en Atox1. Door de bescherming tegen vrije radicalen te versterken, wordt ook de gezondheid van neuronen beschermd. Kopertekort kan leiden tot de ontwikkeling van sommige neurodegeneratieve ziekten, zoals de ziekte van Huntington of Alzheimer, evenals myelopathie en amyotrofische laterale sclerose.

GHK-Cu maakt verbinding met het ferritinekanaal dat verantwoordelijk is voor de afgifte van ijzer. Hierdoor wordt de overmatige toename van vrij ijzer in de bloedsomloop beperkt. Een dergelijke modulatie beschermt ook tegen oxidatieve activiteit. Je ziet dus dat de bescherming tegen vrije radicalen op meerdere niveaus plaatsvindt.

We zijn echter het meest geïnteresseerd in acties die we daadwerkelijk kunnen voelen. Ook hier stelt GHK-Cu niet teleur, omdat in de experimenten anxiolytische en analgetische effecten werden opgemerkt. Aan de basis van deze acties ligt de impact op de economie van endogene opioïden. Ze verminderen het pijngevoel en beïnvloeden het welzijn, inclusief het verminderen van het gevoel van angst. Uit het onderzoek blijkt dat het gehalte aan endogene opioïden sterk wordt beïnvloed door de concentratie koper. Bij gezonde mannen resulteerde een dieet met 1 mg koper in maar liefst 80% lagere opioïdeconcentraties dan in het geval van 3 mg koper. De effecten op angst werden gevolgd in knaagdierexperimenten tijdens klassieke doolhoftesten. Minder angst werd afgeleid na een langere tijd besteed aan het verkennen van onbekend terrein.

Waarom GHK-Cu kopen?

Het GHK-Cu-peptide is een behoorlijk interessant middel. De werking ervan beperkt zich niet alleen tot het ondersteunen van regeneratie, maar tast tot op zekere hoogte ook het zenuwstelsel aan. Dit profiel is natuurlijk niet sterk genoeg om er specifiek om deze reden over te beslissen, maar als iemand besluit om de behandeling te ondergaan, is het de moeite waard om op de hoogte te zijn van de extra voordelen.

Waarom GHK-Cu kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze GHK-Cu te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige GHK-Cu aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van GHK-Cu. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke GHK-Cu product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze GHK-Cu en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op GHK-Cu in onze betrouwbare online winkel.