categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
All Special products

S-23 kopen online

S-23 bestellen online in Nederland

Wij S-23 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit S-23 is veilig en anoniem verpakt. S-23 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

S-23 kopen online in Nederland

Wat is S-23?

S-23 is nog een andere SARM (Selective Androgen Receptor Modulator) gemaakt door een bedrijf genaamd GTX. GTX maakt een aantal SARM's en SERM's, met name Ostarine, Andarine en nu S-23.

Al hun onderzoekchemicaliën zijn vergelijkbaar. Ostarine was de mildste en origineelste. Het is ontworpen om droge spiermassa te beschermen bij een calorietekort en om kracht te vergroten.

Andarine was sterker en meer androgeen. Het kan ook hard spierweefsel opbouwen. Daarna ontwikkelden ze S-23, wat een nog sterkere variant is.

Ze zijn alle drie structureel vergelijkbaar en ze werken allemaal op dezelfde manier. Ze bootsen testosteron in het lichaam na. Ze binden zich met hoge affiniteit aan spier- en botweefsel, waardoor de problemen van anabole steroïden worden omzeild, die naast andere androgene bijwerkingen ook een aanzienlijke toename van de prostaatgrootte kunnen veroorzaken.

Is S-23 een SARM of een steroïde?

Structureel is S-23 absoluut een SARM. Het is afgeleid van een familie van SARM's en bindt zich in het lichaam met een sterke affiniteit aan de androgeenreceptoren.

Omdat de weefselselectiviteit (het bindt aan androgeenreceptoren, meestal rond spieren en botten) sterk is, is het geclassificeerd als een SARM. Hoewel de gegevens niet helemaal duidelijk zijn, tonen de gegevens van S-23, vergeleken met door de FDA goedgekeurde anabole steroïde stoffen, aan dat het eigenlijk een sterkere agonist is van androgene en anabole weefsels in het hele lichaam.

Dat betekent dat het de androgeenreceptoren in andere delen van het lichaam, zoals de prostaat, niet negeert.

Dus waar je hier mee te maken hebt, is iets dat zich bindt aan androgeenreceptoren in spier- en botweefsel met een zeer hoge affiniteit, met een Ki van 1,7 nM vergeleken met de bindingsaffiniteit van RAD-140 van 7 nM. Dat betekent dat het een bindende affiniteit heeft in spier- en botweefsel die vier keer groter is dan die van RAD-140.

Het antwoord is daarom nee, het is geen steroïde omdat het zich bindt aan bepaalde androgeenreceptoren met een hogere affiniteit dan andere.

S-23 - Effecten

S-23 is ongelooflijk krachtig. Het is een selectieve androgeenreceptormodulator, maar het is zo agressief dat het zich bij hogere doses bindt aan andere receptorplaatsen in het lichaam. Je kunt dit niet op dezelfde manier gebruiken als bij andere SARM's, waar je gewoon wat Nolvadex na de cyclus neemt en alles komt goed.

Dit spul zal concurreren met testosteron, DHT en zelfs andere SARM's voor receptorsites. Dus stapelen met een andere androgene SARM zoals RAD-140 is zinloos. Het enige dat u doet, is uw kansen op totale testosterononderdrukking vergroten zonder iets te winnen in termen van spiergroei.

Als S-23 in een gematigde dosis wordt ingenomen, is aangetoond dat het de volgende positieve bodybuilding-effecten heeft:

  • Aanzienlijke toename van magere spiermassa
  • Zeer droge en gedefinieerde veranderingen in de spiertonus
  • Snelle verbeteringen in botmineraaldichtheid
  • Bescherming van spiermassa bij een calorietekort
  • Verbeterde fysieke energieniveaus en vastberadenheid
  • Verbeterde stemming en balans
  • Sommige onderzoeken toonden dosisafhankelijk vetverlies aan

S-23 - Dosering

Omdat SARM's voor geen enkel doel door mensen zijn getest, moet praten over dosering op cycluslengte puur gebaseerd zijn op anekdotisch bewijs.

Sommige mensen doseren meerdere keren per dag S-23. Dit lijkt te zijn gebaseerd op het feit dat bij ratten de halfwaardetijd van S-23 ongeveer 12 uur is. De theorie is dan dat het bij mensen veel korter moet zijn, maar ik zeg nogmaals dat dit anekdotisch is.

Dus veel jongens doseren dit met 10 mg 's ochtends, 10 mg' s middags en nog eens 10 mg 's avonds. De totale dagelijkse dosis is 30 mg. Dat is zo hoog als ik zou gaan. Je kunt eenmaal per dag 30 mg nemen, maar voor iets dat zo krachtig is, ben ik van mening dat het misschien beter is om je aan deze lagere doses gespreid te houden, zodat je een stabieler bloedserumconcentratieniveau krijgt.

Als je een beginner bent, als je dit nog nooit eerder hebt gebruikt, zou ik beginnen met slechts 10 mg per dag gedurende een paar weken om te zien hoe het met je gaat.

Qua cyclusduur zou ik in het begin bij 8 weken blijven, vooral als je hoger gaat dan 10 mg per dag. Misschien zelfs zes weken als je 30 mg per dag haalt en je het nog nooit eerder hebt gebruikt.

10 weken is het absolute maximum. Ik zou je aanraden om S-23 te fietsen zonder een significante pauze.

S-23 - Bijwerkingen

Ik heb de grootste potentiële S-23-bijwerking al besproken. Hoewel het zich met een hoge affiniteit bindt aan androgeenreceptoren in spier- en botweefsel, is het ook meer niet-selectief. Dit is met name het geval bij hogere doseringen. Het zal je testosteronproductie aanzienlijk onderdrukken.

Het zal ook de omvang van uw prostaat vergroten. Het doet dit op een dosisafhankelijke manier. Het doet het in mindere mate dan DHT, testosteron en anabole steroïden. Maar het zal het veel meer vergroten dan gerichte SARM's zoals RAD-140 en Andarine.

Waarom S-23 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze S-23 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige S-23 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van S-23. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke S-23 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze S-23 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op S-23 in onze betrouwbare online winkel.