categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Testosteron 400 kopen online

Testosteron 400 bestellen online in Nederland

Wij Testosteron 400 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Testosteron 400 is veilig en anoniem verpakt. Testosteron 400 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Testosteron 400 kopen online in Nederland

Wat is Testosteron 400?

Testosteron 400 is een testosteronmix van drie componenten. Als testosteronmengsel is dit middel een zeer veelzijdige anabole steroïde SA. Geen wonder, want testosteron is een van de belangrijkste hormonen voor het verbeteren van prestaties in krachtsporten. Bij een dosis van 400 mg / 1 ml zijn er tegelijkertijd drie soorten verschillende testosteron in de volgende concentraties:

 • 175 mg Testosteron Cypionaat
 • 175 mg Testosteron Enantaat
 • 50 mg Testosteron Propionaat

Testosteron 400 - Effecten

Testosteron 400 mg is een medicijn voor lage testosteronspiegels. Enanthate en cypionate zijn lange esters van testosteron, hun activiteit in het lichaam is ongeveer 2-3 weken. Qua functie en structuur lijken deze esters sterk op elkaar. De propionaatester daarentegen is een korte, snelwerkende ester met een halfwaardetijd van 2-3 dagen. Het hele scala aan eigenschappen maakt Testosteron 400 een goede optie als het doel is om snel spiermassa op te bouwen. Deze anabole steroïde heeft echter veel meer te bieden. In het laagseizoen is het perfect om snel spiermassa op te bouwen. Een hoog niveau van "schoonvader" gecombineerd met een dieet bouwt spieren op in een turbo-versneld tempo. Gebruikers van dit middel merken ook dat ze meer kracht hebben en duurzamer zijn.

Testosteron 400 bij bodybuilding

Testosteron wordt door velen gezien als een ongepaste optie voor een snijcyclus. Het is niet verwonderlijk als je rekening houdt met de neiging van het hormoon tot aromatisering (omzetting van testosteron in oestrogeen) en retentie (vochtretentie in het lichaam). Alleen met Testosteron 400 kan de waterophoping onder controle worden gehouden en beschermt het middel de zwaarbevochten spieren, zelfs tijdens een dieet. Het is bekend dat een caloriearm dieet nodig is om onnodig vetweefsel te verliezen, en dit gaat weer gepaard met het risico op spierweefselbeschadiging.

Hoge niveaus van testosteron beschermen effectief de spieren en creëren gunstige voorwaarden voor vetverbranding. Tijdens een snijcyclus zijn vetverlies en spierbescherming de belangrijkste kwesties en Testosteron 400 biedt ze. Mensen die dit testosteronmengsel hebben gebruikt, merken dat spierregeneratie en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau "gaan". Er zijn veel mogelijke toepassingen van de maatregel. Spierkwaliteit van goede kwaliteit, toename van kracht en uithoudingsvermogen, maakt het een ideale steroïde voor sportverbetering. Hoe dan ook, voeding en training hebben grote invloed op elk gewenst eindresultaat.

Testosteron 400 – dosering

Beginnende gebruikers hoeven testosteron niet te mengen met andere steroïden, maar voor meer gevorderde gebruikers ligt een gecombineerde cyclus vaak voor de hand. Het is een universeel middel dat kan worden gecombineerd met vrijwel elke andere steroïde, van trenbolon via boldenon tot oxymetholon. Testosteron 400 doses voor beginners variëren van 200 mg tot 400 mg, voor meer gevorderde gebruikers verhogen ze tot 500 mg - 800 mg. De frequentie van injecties is 1 tot 3 per week. Testosteron 400 bevat lange testosteron-esters, cycli met dit preparaat moeten ook lang genoeg zijn, van 12 tot 20 weken.

Testosteron 400 – mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen bij mannen kunnen zijn: verminderde spermaproductie, borstvergroting, allergieën. Bij vrouwen is het risico verbonden aan het nemen van het preparaat voornamelijk aandoeningen zoals: acne, mannelijke kaalheid, stoornissen van de menstruatiecyclus, atrofie van de ovulatie.

Gebruikers van testosteron 400 kunnen ook last krijgen van: overmatige ophoping van water in het lichaam (retentie), en als gevolg van verhoogde bloeddruk, hoge calciumspiegels in het bloed, bij jonge mensen - remming van de groei van lange botten. Bij het uitvoeren van intramusculaire injecties moet de gebruiker ook rekening houden met de mogelijkheid van ontsteking en pijn op de injectieplaats. Testosteron 400 kan ook een negatief effect hebben op het cholesterolgehalte. Een levensstijl, cholesterolvriendelijk dieet rijk aan omega-vetzuren zou dit probleem moeten voorkomen. Men mag niet vergeten dat Testosteron 400 geen uitzondering is, aangezien elk preparaat op basis van testosteron de endogene aanmaak van testosteron in het lichaam remt. Om deze reden wordt aanbevolen om na het einde van de cyclus PCT te deblokkeren op basis van Clomid of Nolvadex.

Waarom Testosteron 400 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Testosteron 400 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Testosteron 400 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Testosteron 400. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Testosteron 400 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Testosteron 400 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Testosteron 400 in onze betrouwbare online winkel.