categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Semax kopen online

Semax bestellen online in Nederland

Wij Semax direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Semax is veilig en anoniem verpakt. Semax kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Semax kopen online in Nederland

Wat is Semax?

Semax is een peptideketen, die een analoog is van een segment van een complexere structuur van het adrenocorticotroop hormoon, opgebouwd uit een reeks van 7 aminozuren. Semax verbetert de cognitie, maar zonder het typische stimulerende effect is het een van de vlaggenschipprestaties van de Russische geneeskunde als het gaat om noötropica.

Semax medische toepassingen

 • behandeling van complicaties van beroerte en hersenbeschadiging veroorzaakt door hypoxie
 • vermindering van milde cognitieve stoornissen en geheugenstoornissen
 • ADHD-behandeling
 • ondersteunende behandeling van depressie

Hoe werkt semax?

Semax staat bekend om zijn neurotrofe werking. Dit vloeit onder meer voort uit van het vermogen om snel de concentratie van de BDNF-factor te verhogen en de mRNA-expressie voor trkB-receptoren in de hippocampus te verhogen. Ter herinnering: BDNF is een factor die de reconstructie van neuronen initieert en een sleutelrol speelt bij neuroplasticiteit, en de tekortkomingen ervan zijn zichtbaar bij depressie en geheugenstoornissen.

Niet alleen uit de mening van gebruikers, maar ook uit studies bij mensen weten we dat Semax effectief het werkgeheugen en de concentratie verbetert. Dit komt ook door de verbetering van de cerebrale circulatie en de remming van oxidatieve stress. Vanwege deze eigenschappen is het peptide een behoorlijk interessant alternatief voor methylfenidaat en amfetaminen bij de behandeling van ADHD.

Semax - Effecten

Het gebruik van Semax kan een merkbare verbetering van het welzijn veroorzaken, door de activering van de dopamine- en serotoninesystemen, door de invloed op melanocortinereceptoren. Vermindering van angst wordt ook vaak opgemerkt, hoewel misschien niet zo effectief als in het geval van een ander peptide, Selanku. In studies met ratten verhoogde de toediening van Semax vóór toediening van amfetamine de effecten ervan drastisch, wat wijst op een sterk versterkend effect op de dopaminerge effecten van stimulerende middelen. De concentratie van serotoninemetabolieten was ook aanzienlijk verhoogd, wat ook een indicatie is van de toename ervan als gevolg van blootstelling aan Semax. Een ander onderzoek bij knaagdieren merkte op dat Semax de weerstand tegen de schadelijke effecten van chronische stress verhoogt, voornamelijk in termen van psychologische effecten, d.w.z. welzijn en angsten. In deze studie voorkwam Semax ook de toename van de bijnierweefselmassa die gewoonlijk optreedt tijdens chronische hyperactivatie van de HPA-as. Ongetwijfeld is het anti-stress effect een groot voordeel van dit peptide.

Het positieve effect op het welzijn kan ook het gevolg zijn van de remming van enzymen die betrokken zijn bij de afbraak van enkefalinen, wat een gemeenschappelijk kenmerk is van Semax en Selank. Enkefalines behoren, net als beta-endorfines, tot ons endogene opioïdensysteem. Hierdoor is ook een zeker analgetisch effect mogelijk.

Semax - wetenschappelijk onderzoek

In laboratoriumexperimenten werd ook een effect opgemerkt op de verandering in de expressie van genen die het aantal en de beweeglijkheid van immuuncellen moduleren en een toename in de expressie van genen die coderen voor chemokinen en immunoglobulinen. Bij ischemische aandoeningen nam ook de expressie toe van genen die de vorming en werking van het vasculaire systeem bevorderen.

Wat nogal verrassend is, is dat Semax ook een regenererend effect heeft op het maagslijmvlies, zelfs wanneer het intranasaal wordt ingenomen. Het werd aan patiënten gegeven als aanvulling op de standaardbehandeling van spijsverteringszweren. In de groep met Semax werd verbetering opgemerkt bij 90% van de patiënten, vergeleken met 30%. Een veelbelovend resultaat.

Semax - Dosering

Zoals je gemakkelijk kunt raden, is de orale biologische beschikbaarheid verschrikkelijk - peptidebindingen worden snel verbroken in de maag. Daarom wordt Semax toegediend zonder het spijsverteringsstelsel te omzeilen. De meest populaire en handige manier van toediening is intranasale toediening met een verstuiver. Minder vaak gebruikt, maar ook effectief zijn onderhuidse injecties.

Semax wordt standaard 3 keer per dag ingenomen en de gemiddelde enkele dosis is ongeveer 100-150 mcg.

Waarom Semax kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Semax te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Semax aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Semax. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Semax product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Semax en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Semax in onze betrouwbare online winkel.