categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
All Special products

Kisspeptin kopen online

Kisspeptin bestellen online in Nederland

Wij Kisspeptin direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Kisspeptin is veilig en anoniem verpakt. Kisspeptin kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Kisspeptin kopen online in Nederland

Wat is Kisspeptin?

Het is een peptide-neurohormoon dat, door zijn eigen receptoren te activeren, gonadoliberine (GnRH) -voorraden vrijgeeft. Dit is een actie aan de absolute basis van de hypothalamus-hypofyse-gonadale signaalroute. We weten nu dat kisspeptine-activiteit daarom cruciaal is voor reproductieve prestaties, hoewel het aanvankelijk alleen werd geassocieerd met het remmen van het metastatische potentieel van melanoomcellen bij mensen.

Kisspeptin - effect op de voortplanting

Door de afgifte van GnRH te verhogen, veroorzaakt Kisspeptin ook een toename van LH (luteïniserend hormoon), dat wordt geproduceerd in de hypofyse. LH stimuleert vervolgens cellen in de geslachtsklieren om geslachtshormonen te produceren. De regulatie van GnRH-bursts is het resultaat van de samenwerking tussen kisspeptine en dynorphin. Simpel gezegd, kisspeptine initieert de GnRH-puls en dynorphin remt de frequentie om alles onder controle te houden. Een beetje controverse werd veroorzaakt door de werking van neurokinine B, die in verschillende onderzoeken verschillende effecten liet zien - stimulerend of remmend GnRH. Uiteindelijk kunnen we het beschouwen als een soort modulator waarvan de werking afhangt van naast elkaar bestaande factoren. Op basis van observaties bij knaagdieren suggereren de onderzoekers dat neurokinine B de LH-productie via dynorphin en zijn receptoren in een oestrogeen-deficiënte omgeving kan onderdrukken, maar ook de door kisspeptine geïnduceerde LH-productie vóór de puberteit kan stimuleren.

Kisspeptin tijdens de zwangerschap

Bij mensen is gebleken dat kisspeptine tijdens de zwangerschap sterk toeneemt. De omvang van de toename is indrukwekkend, want aan het einde van de zwangerschap zijn de concentraties zelfs 7000-10000x hoger dan buiten de zwangerschap! In de placenta worden zeer hoge concentraties waargenomen. De drastische daling van kisspeptine na de bevalling suggereert dat de placenta de bron is van zulke grote hoeveelheden kisspeptine bij zwangere vrouwen. De hoeveelheid neemt echter af wanneer er verschillende soorten ziekten bij betrokken zijn. Cetkovic et al. merkten op dat zwangere vrouwen met diabetes type 1, zwangerschapsdiabetes, hypertensie, longembolie en placentadisfunctie minder kisspeptine hebben dan gezonde zwangere vrouwen.

Onderzoekers merkten een verband op tussen kisspeptineconcentraties en miskramen - expressieniveaus van placentaire kisspeptine waren lager bij vrouwen met herhaalde miskramen dan bij vrouwen met electieve abortussen. Kisspeptin-10-spiegels waren ook lager bij vrouwen die in de vroege stadia van de zwangerschap bloedden. Er zijn dus veel aanwijzingen dat de rol van kisspeptine bij een gezonde voldragen zwangerschap significant is.

Kisspeptin - toepassing in de geneeskunde

De geneeskunde ziet kisspeptine als een hulpmiddel om vruchtbaarheidsstoornissen te bestrijden. De ontdekkingen tot nu toe zijn veelbelovend en het valt niet uit te sluiten dat kisspeptine in de toekomst veel gebruikt zal worden in vruchtbaarheidsklinieken.

Studies bij mensen waarin kisspeptine uitwendig werd toegediend, hebben aangetoond dat zowel gezonde mensen als mensen met bepaalde vormen van vruchtbaarheidsstoornissen een toename van gonadotropines hebben. De potentiële validiteit van het gebruik van kisspeptine doet zich dus voor bij alle aandoeningen die verband houden met verminderde GnRH-signalering.

Bij vrouwen is het de moeite waard eraan te denken dat het effect van kisspeptine afhangt van de fase van de menstruatiecyclus (tenzij de patiënt worstelt met het uitblijven van de menstruatie). De onderzoekers merkten op dat toediening van kisspeptine in de folliculaire fase niet effectief is. Er werd ook waargenomen dat ongeveer de helft van de ondervraagde vrouwen in de folliculaire fase een toename van LH opmerkte, terwijl ze het in de luteale fase allemaal hadden.

Kisspeptin - Samenvatting

Kisspeptin vormt een complex netwerk van relaties met andere neuropeptiden en transmitters en is gevoelig voor verschillende prikkels, en speelt tegelijkertijd een belangrijke rol bij de regulatie van de hormonale balans, de vruchtbaarheid en het verloop van de zwangerschap. Het onderzoek tot nu toe is veelbelovend omdat de effectiviteit in menselijke proeven, zelfs gezonde, hoog is. Persoonlijk geloof ik dat in de nabije of verre toekomst ook preparaten met kisspeptine in klinieken en ziekenhuizen te vinden zullen zijn.

Waarom Kisspeptin kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Kisspeptin te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Kisspeptin aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Kisspeptin. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Kisspeptin product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Kisspeptin en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Kisspeptin in onze betrouwbare online winkel.