categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Melanotan 2 (MT-2) kopen online

Melanotan 2 (MT-2) bestellen online in Nederland

Wij Melanotan 2 (MT-2) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Melanotan 2 (MT-2) is veilig en anoniem verpakt. Melanotan 2 (MT-2) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Melanotan 2 (MT-2) kopen online in Nederland

Wat is Melanotan 2?

Melanotan 2 is een synthetisch analoog van het peptidehormoon - melanocyt-stimulerend hormoon (α-MSH), dat behoort tot de groep van melanocortinepeptiden. Deze melanocortine-peptiden zijn natuurlijke hormonen die betrokken zijn bij pigmentatie, energiehomeostase, seksueel functioneren, het immuunsysteem, ontstekingen en het cardiovasculaire systeem. Melanotan II bootst niet-selectief de werking van norditropinemelanocortinepeptiden na

Wat is melanine?

Melanine is een donker pigment dat voornamelijk verantwoordelijk is voor de huidskleur. Functioneel dient melanine als bescherming tegen UV-stralen. Melanine wordt geproduceerd door een proces dat melanogenese wordt genoemd door melanocyten – melanine-producerende cellen uit de neurale lijst die zich bevinden in de onderste laag (de basale laag) van de epidermis van de huid, de middelste laag van het oog (de uvea), het binnenoor, vagina-epitheel, hersenvliezen, botten en hart. Typisch worden tussen de 1000 en 2000 melanocyten per vierkante millimeter huid gevonden, d.w.z. ongeveer 5 tot 10% van de cellen van de basale laag van de opperhuid. Hoewel hun grootte kan variëren, zijn melanocyten over het algemeen 7 µm lang. Eenmaal gesynthetiseerd, zit melanine in speciale organellen, melanosomen genaamd, die naar nabijgelegen keratinocyten kunnen worden getransporteerd om pigmentatie te veroorzaken. Melanocyten spelen ook een rol in het immuunsysteem.

Hoe werkt Melanotan 2?

Melanotan 2 werkt als een niet-selectieve agonist van MC1-, MC3-, MC4- en MC5-type melanocortinereceptoren. Voor zover melanotan II melanogenese produceert, wordt aangenomen dat dit het gevolg is van activering van de MC1-receptor, terwijl de klinisch gedocumenteerde seksuele effecten verband houden met het vermogen om de MC4-receptor te activeren (hoewel MC3 waarschijnlijk ook betrokken zal zijn). De verhoogde productie van melanine helpt de hypodermis, de laag onder de huid, te beschermen tegen schadelijk UV-B-licht. Het werkt door UV-B-licht te absorberen, dat de doorgang door de huidlaag blokkeert.

Melanotan 2 - Wetenschappelijk onderzoek

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van Melanotan 2 de natuurlijke melanogenese aanzienlijk bevordert. De verhoogde productie van bijbehorende melanine bevordert een snellere en sterkere bruining van de huid die wordt blootgesteld aan ultraviolette stralen van de zon, en verbetert tegelijkertijd de natuurlijke weerstand tegen zonnebrand. Op deze manier kan Melanotan 2 de huid helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en huidkanker voorkomen. Melanotan 2 verhoogt ook aanzienlijk het libido en de seksuele activiteit en onderdrukt de honger.

Dosering van Melanotan 2

In wetenschappelijke studies en uitgevoerde klinische onderzoeken wordt de optimale dosis Melanotan 2 vaak gerapporteerd als 10 mcg per 1 kg lichaamsgewicht per dag.

Melanotan 2 - Effecten

 • Melanotan 2 kan de huid effectief helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en huidkanker voorkomen
 • Melanotan 2 kan lichaamsvet helpen verminderen door eetlustremmer
 • Melanotan 2 verhoogt het libido

Melanotan 2 - mogelijke bijwerkingen

 • Verminderde eetlust, misselijkheid en braken
 • Spontane erecties bij mannen 1-5 uur na toediening
 • Hoge bloeddruk
 • Hoofdpijn

Melanotan 2 Veelgestelde vragen

Kan Melanotan 2 u helpen gewicht te verliezen?

Door honger te onderdrukken, kan melanotan u helpen gewicht en overtollig lichaamsvet te verliezen.

Maakt Melanotan het haar donkerder?

Zeer zelden verandert deze haarkleur op uw hoofd (door inname van melanotan).

Verandert Melanotan de oogkleur?

Klinische onderzoeken hebben geen verandering in oogkleur aangetoond.

Verhoogt Melanotan de bloeddruk?

negatieve effecten van melanotan kunnen hoge bloeddruk zijn.

Waarom Melanotan 2 (MT-2) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Melanotan 2 (MT-2) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Melanotan 2 (MT-2) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Melanotan 2 (MT-2). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Melanotan 2 (MT-2) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Melanotan 2 (MT-2) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Melanotan 2 (MT-2) in onze betrouwbare online winkel.