Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products
 • -€ 10,00
Tirzepatide (Ozempic)
 • Tirzepatide (Ozempic)

Tirzepatide (Ozempic)

€ 150,00
€ 140,00 € 10,00 korting
Geen btw
 • Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen
 • De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic
 • Het vermindert de eetlust
 • Het vertraagt ​​het legen van de maaginhoud
 • Het verhoogt de insulinegevoeligheid en verhoogt de secretie ervan
 • Het remt de afscheiding van glucagon
 • Het beïnvloedt de regulatie van glucosespiegels zonder hypoglykemie te veroorzaken

Dosering:

Het Tirzepatide wordt subcutaan toegediend. We beginnen met een dosis van 1 mg per week, die in de loop van de tijd geleidelijk kan worden verhoogd, zonder de max. dosis te overschrijden. doses van 15 mg per week. Toediening onafhankelijk van het tijdstip van de dag en de aanwezigheid van een maaltijd.

Aantal

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Wat is Tirzepatide?

GLP-1 wordt geproduceerd in de darm en reguleert de bloedsuikerspiegel door de insulineproductie te verhogen en de productie van glucagon, een hormoon dat de bloedsuikerspiegel verhoogt, te verminderen. Hoewel dit voorgeschreven medicijn effectief kan zijn bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de mogelijke bijwerkingen van tirzepatide.

Tirzepatide als vetverbrander

Een mogelijke bijwerking van Tirzepatide is gewichtsverlies. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die tirzepatide gebruiken, gewichtsverlies als bijwerking kunnen ervaren, hoewel de mate waarin tirzepatide gewichtsverlies veroorzaakt niet volledig bekend is. Tirzepatide is geen medicijn voor gewichtsverlies dat specifiek bedoeld is om af te vallen.

Maar laat deze mogelijke bijwerking u er niet van weerhouden om de behandeling te zoeken die u nodig heeft. Praat met uw zorgverlener over manieren om uw gewicht te beheersen terwijl u tirzepatide gebruikt, en meld eventuele bijwerkingen van tirzepatide die u ervaart. Met de juiste ondersteuning en begeleiding kunt u uw diabetes type 2 met succes onder controle krijgen en uw doelstellingen voor gewichtsverlies bereiken.

Hoe Tirzepatide werkt?

Tirzepatide werkt door receptoren in het lichaam te activeren die gevoelig zijn voor een hormoon genaamd glucagon-achtig peptide 1. Wanneer tirzepatide GLP-1-receptoren activeert, veroorzaakt het een toename van de insulineproductie en een afname van de glucagonproductie, wat leidt tot een verlaging van de bloedsuikerspiegel. Tirzepatide kan ook helpen de opname van glucose uit de darm te vertragen, waardoor de bloedsuikerspiegel verder onder controle kan worden gehouden.

Tirzepatide En Gewichtsverlies

Verschillende onderzoeken hebben de relatie tussen tirzepatide en gewichtsverlies onderzocht. Sommige van deze onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die tirzepatide gebruiken, gewichtsverlies als bijwerking kunnen ervaren. De mate waarin tirzepatide gewichtsverlies veroorzaakt, verschilt echter per onderzoek en wordt niet volledig begrepen.

Een studie die werd uitgevoerd om de relatie tussen tirzepatide en gewichtsverlies te onderzoeken, was de TIRCON-studie. Deze klinische fase 3-studie omvatte meer dan 2.000 mensen met diabetes type 2. Uit de studie bleek dat mensen die tirzepatide gebruikten significant meer gewicht verloren dan degenen die een placebo namen. Het gemiddelde gewichtsverlies in de tirzepatidegroep was 4,3% van het lichaamsgewicht, terwijl het gemiddelde gewichtsverlies in de placebogroep 1,4% was.

Een andere studie waarin werd gekeken naar de relatie tussen tirzepatide en gewichtsverlies was de DURATION-8-studie. Deze klinische fase 3-studie omvatte meer dan 1.000 mensen met diabetes type 2. Uit de studie bleek dat mensen die tirzepatide gebruikten significant meer gewicht verloren dan degenen die een placebo namen. Het gemiddelde gewichtsverlies in de tirzepatidegroep was 4,5% van het lichaamsgewicht, terwijl het gemiddelde gewichtsverlies in de placebogroep 0,9% was.

Tirzepatide voor gewichtsverlies

Er zijn enkele mogelijke mechanismen waardoor tirzepatide gewichtsverlies kan veroorzaken. Een theorie is dat tirzepatide de eetlust kan helpen verminderen door GLP-1-receptoren in de hersenen te activeren, waardoor honger en voedselinname worden verminderd. Bovendien kan tirzepatide helpen om het gevoel van volheid en verzadiging na het eten te vergroten, wat kan leiden tot een verminderde voedselinname. Tirzepatide kan ook de vetafbraak in het lichaam verhogen, wat zou kunnen bijdragen aan gewichtsverlies.

Het is belangrijk op te merken dat de mate waarin tirzepatide gewichtsverlies veroorzaakt, varieert tussen studies en individuen. Sommige mensen kunnen tijdens het gebruik van tirzepatide meer gewicht verliezen dan anderen. Het is ook belangrijk op te merken dat het gewichtsverlies dat kan optreden met tirzepatide doorgaans bescheiden is en dat het geen medicijn voor gewichtsverlies is dat bedoeld is om specifiek voor gewichtsverlies te worden gebruikt.

Hoe lang duurt het om af te vallen met Tirzepatide?

Onderzoek heeft gesuggereerd dat tirzepatide effectief kan zijn bij het bevorderen van gewichtsverlies, zelfs bij gezonde mensen. In een klinisch onderzoek hadden personen die met tirzepatide werden behandeld een gemiddeld gewichtsverlies van 15% tot 20% van hun aanvankelijke lichaamsgewicht gedurende 72 weken, wat ongeveer 16 en een halve maand is. Ter vergelijking: personen die een placebo slikten, een injectie zonder medicatie, hadden een gemiddeld gewichtsverlies van slechts 3%.

Het is essentieel om te onthouden dat deze resultaten werden gezien in de setting van een klinische proef en niet noodzakelijkerwijs weerspiegelen wat een persoon kan ervaren bij gebruik in de echte wereld. De hoeveelheid gewichtsverlies die wordt bereikt met Tirzepatide of een andere behandeling kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het startgewicht van een persoon, dieet, trainingsroutine en algehele gezondheid. Gewichtsverlies is een complex proces en het is normaal dat het even duurt voordat je resultaat ziet. Uw gezondheidstoestand kan ook bepalen hoeveel gewicht u kunt verliezen.

Over het algemeen is het belangrijk om gewichtsverlies op een gezonde en duurzame manier te benaderen. Snel gewichtsverlies of extreme diëten kunnen een negatieve invloed hebben op de gezondheid van een individu en zijn mogelijk geen duurzame benadering van gewichtsbeheersing op de lange termijn.

In plaats daarvan wordt doorgaans aanbevolen om te streven naar een langzaam en gestaag gewichtsverlies van ongeveer 1-2 pond.

Waarom verlies ik geen gewicht door Tirzepatide te gebruiken?

Veel factoren kunnen ertoe bijdragen dat u moeite heeft met afvallen, en het is van essentieel belang om met een zorgverlener over uw omstandigheden te praten. Enkele mogelijke redenen om niet af te vallen met Tirzepatide of een andere behandeling kunnen zijn:

Niet-gediagnosticeerde medische aandoeningen

Bepaalde medische aandoeningen, zoals hormonale onevenwichtigheden of schildklieraandoeningen, kunnen het moeilijk maken om af te vallen. Het is van essentieel belang om met een zorgverlener te praten over eventuele onderliggende medische aandoeningen die bijdragen aan uw moeilijkheid om af te vallen.

Inconsequent dieet en lichaamsbeweging

Gewichtsverlies vereist doorgaans een combinatie van een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Als u niet consequent een gezond dieet en lichaamsbeweging volgt, kan afvallen moeilijk zijn, ongeacht uw medicijnen.

Slaapgebrek

Slechte slaapkwaliteit of onvoldoende slaap kunnen bijdragen aan gewichtstoename of moeite met afvallen. Het is belangrijk om prioriteit te geven aan voldoende slaap als onderdeel van een gezonde levensstijl

Stress en emoties

Stress en emoties kunnen de eetlust en voedingskeuzes beïnvloeden, waardoor het moeilijk wordt om af te vallen. Het kan nuttig zijn om eventuele onderliggende emotionele of stressgerelateerde problemen aan te pakken als onderdeel van een programma voor gewichtsverlies.

Werkt Tirzepatide onmiddellijk?

Tirzepatide-medicatie is ontworpen om de bloedsuikerspiegel te verbeteren bij mensen met diabetes type 2. Het is niet de bedoeling dat het onmiddellijk werkt en het kan enige tijd duren voordat de volledige effecten van de medicatie zichtbaar worden.

Het is belangrijk op te merken dat de effectiviteit van tirzepatide of enig ander medicijn kan variëren, afhankelijk van het individu en zijn specifieke omstandigheden. Sommige mensen kunnen binnen een paar weken na het starten van de medicatie een verbetering van de bloedsuikerspiegel ervaren, terwijl het bij anderen langer kan duren voordat ze resultaten zien.

Het is belangrijk om de doserings- en toedieningsinstructies van uw zorgverlener op te volgen en Tirzepatide te blijven gebruiken zoals voorgeschreven, zelfs als u niet onmiddellijk resultaat ziet. Het is ook belangrijk om een gezonde levensstijl te blijven volgen, inclusief het eten van een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Dit gedrag kan helpen bij het verbeteren van de bloedsuikerspiegel en de algehele gezondheid.

Stel dat u moeite heeft met afvallen en overweegt Tirzepatide of een ander medicijn in te nemen. In dat geval is het belangrijk om met een zorgverlener te praten over uw specifieke omstandigheden en de mogelijke risico's en voordelen van de medicatie. Zij kunnen helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor u en ervoor zorgen dat u medicijnen veilig en effectief inneemt.

Wat zijn de bijwerkingen van Tirzepatide?

Voordat met de behandeling wordt begonnen, is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke risico's en voordelen van tirzepatide of andere medicatie. Het wordt meestal aanbevolen om Tirzepatide te blijven gebruiken zoals voorgeschreven, zelfs als u bijwerkingen ervaart, tenzij anders voorgeschreven door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Hier zijn de meest voorkomende Tirzepatide-bijwerkingen van Tirzepatide:

Buikpijn

Een veel voorkomende bijwerking van tirzepatide die in klinische onderzoeken is gemeld, is buikpijn, dit is pijn of ongemak in de maag of onderbuik. Deze bijwerking werd gemeld bij een klein percentage van de mensen die Tirzepatide gebruikten in klinische onderzoeken en verdween meestal vanzelf binnen een paar dagen.

Moeite met ademen of slikken

Het is niet ongebruikelijk dat mensen moeite hebben met ademhalen of slikken nadat ze Tirzepatide zijn gaan gebruiken. Dit kan een zeer beangstigende ervaring zijn, vooral als u niet bekend bent met de medicatie. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat deze bijwerking relatief zeldzaam is en het meest waarschijnlijk voorkomt bij degenen die een hoge dosis van de medicatie gebruiken. Als u moeite heeft met ademhalen of slikken na het innemen van Tirzepatide, is het essentieel om onmiddellijk medische hulp in te roepen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in