categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

SR-9009 (Stenabolic) kopen online

SR-9009 (Stenabolic) bestellen online in Nederland

Wij SR-9009 (Stenabolic) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit SR-9009 (Stenabolic) is veilig en anoniem verpakt. SR-9009 (Stenabolic) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

SR-9009 (Stenabolic) kopen online in Nederland

Wat is SR-9009 (Stenabolic)?

Ondanks dat veel misleide mensen SR9009 samen met SARM's groeperen, is Stenabolic geen selectieve androgeenreceptormodulator - het is eerder een PPARδ-receptoragonist.

Stenabolic (SR9009) werd oorspronkelijk ontwikkeld door professor Thomas Burris van het Scripps Research Institute, als mogelijke behandeling voor mensen die lijden aan hart- en vaatziekten en stofwisselingsziekten.

Het duurde echter niet lang voordat bodybuilders zich realiseerden dat gezonde individuen SR9009 konden gebruiken om het uithoudingsvermogen drastisch te verbeteren.

SR-9009 (Stenabolic) - Voors en tegens

Voordat we ingaan op de resultaten, dosering, voordelen en waar deze stof te koop is, willen we eerst een kort overzicht geven van SR9009.

Over het algemeen is SR9009 een fenomenale verbinding voor met name vetverlies, waarbij veel mensen meer dan 10-15 kilo vet verliezen in slechts één enkele cyclus.

Voordelen van SR-9009:

 • Vetverlies versnellen
 • Behoud spiermassa
 • Verhoog het energieniveau
 • Verbeter spieruithoudingsvermogen
 • Verbeter het uithoudingsvermogen van de training
 • Onderdrukt testosteron niet

Nadelen van SR-9009:

 • Potentiële bijwerkingen voor de gezondheid

Over het algemeen is SR9009 een fenomenaal middel om vet te verliezen en is het geweldig voor elke vorm van snijden. Je hebt er zelfs geen PCT voor nodig.

Is SR-9009 (Stenabolic) legaal?

Een van de grootste vragen die mensen hebben bij het overwegen om SR-9009 te kopen, is of het legaal is of niet. Gelukkig is Stenabolic momenteel geclassificeerd als een chemische stof voor onderzoek en is het 100% legaal om online te kopen en verkopen.

Dat betekent natuurlijk niet dat je er niet op getest wordt als je een atleet bent. Zowel het World Anti-Doping Agency (WADA) als het United States Anti-Doping Agency (USADA) hebben het gebruik van Stenabolic verboden in de competitie.

Als u een topsporter bent, wordt u mogelijk vóór de wedstrijd getest op SR-9009, maar de meeste mensen hoeven zich hier geen zorgen over te maken. Op dit moment worden alleen atleten op Olympisch niveau en op professioneel niveau getest, geen atleten op collegiaal of middelbaar niveau.

Waar Stenabolic online kopen?

Als u besluit om wat Stenabolic te kopen, raden we u aan om het van een bron van hoge kwaliteit te kopen als u besluit om te kopen.

Er is een overvloed aan valse onderzoeksverbindingen online, dus het is uiterst belangrijk dat u uw SARM's en anabole verbindingen niet van een goedkope Chinese fabriek van lage kwaliteit in het buitenland krijgt.

Hoe werkt SR9009?

Net als Cardarine (GW-501516), werkt Stenabolic door zich te binden aan de ReV-Erba-receptor, die het lichaam signaleert om het aantal mitochondriën te verhogen.

En als je je iets herinnert uit je biologieles, is het waarschijnlijk dat mitochondriën de krachtpatser van de cel zijn. Dit is een belangrijke reden waarom SR9009 bekend staat om het verhogen van de algehele energie en het uithoudingsvermogen.

Door de hoeveelheid mitochondriën in de skeletspieren te vergroten, stelt SR9009 gebruikers in staat om suprafysiologische uithoudingsvermogensniveaus te bereiken.

Uit dit specifieke onderzoek bleek zelfs dat laboratoriummuizen die met SR9009 waren behandeld, veel grotere afstanden en veel langere tijd konden rennen.

Is SR-9009 (Stenabolic) een SARM?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is SR9009 eigenlijk geen SARM, maar een verbinding die is geclassificeerd als een ReV-Erba-receptoragonist.

Rev-Erba zijn eiwitten die het circadiane ritme reguleren (de interne 24-uurs klok van het lichaam). Als gevolg hiervan reguleren ze het glucosemetabolisme, de vetverbranding en de skeletspiermassa. Hun verhoogde activiteit in het lichaam leidt ook tot een groter uithoudingsvermogen.

SR9009 wordt echter nog steeds verkocht door de meeste SARM-leveranciers, aangezien het medicijn momenteel in dezelfde wettelijke classificatie valt als SARM's (onderzoekschemicaliën).

Met andere woorden, hoewel SR9009 (nog) niet is goedgekeurd door de FDA, is het nog steeds 100% legaal om te kopen, wat bodybuilders massaal doen.

Stenabolic vs Cardarine

Beide verbindingen zijn vetverbranders.

Stenabolic is, zoals hierboven vermeld, een Rev-Erba-receptoragonist. Dierstudies hebben aangetoond dat het het lichaamsgewicht kan verminderen door vet te verbranden. SR9009 kan ook de bloedglucosewaarden verlagen en het uithoudingsvermogen of de trainingsprestaties verbeteren.

Cardarine is een bekende PPAR-delta-receptoragonist, die door de meeste mensen wordt aangezien voor een SARM. Het kan ook het lichaamsvet verlagen, het uithoudingsvermogen vergroten en het cholesterolgehalte in het bloed verlagen. Cardarine kan ook uw caloriemetabolisme verhogen (u kunt hierdoor meer calorieën verbranden).

Gezien hun vergelijkbare voordelen, zorgt het stapelen van Stenabolic en Cardarine voor een geweldige vetverbrandende stapel. 10 - 20 mg van beide kan voldoende zijn om uw snijdoelen te bereiken.

SR9009 - Effecten

Tot op heden zijn er geen menselijke proeven uitgevoerd met Stenabolic, dus veel van deze voordelen zijn nog niet waargenomen bij mensen.

Dat gezegd hebbende, melden veel gebruikers een drastische toename van het uithoudingsvermogen en het energieniveau, zowel voor cardiovasculaire als spiertrainingen.

Hier zijn enkele voordelen van Stenabolic (SR9009):

 • Snel vetverlies
 • Verbeterde cholesterol
 • Verbeterd uithoudingsvermogen
 • Verminderde ontsteking
 • Hogere energieniveaus

Naast deze voordelen onderdrukt Stenabolic ook niet de natuurlijke testosteronniveaus, zoals SARM's zoals RAD 140 of Ligandrol.

SR9009 als Fatburner

Een van de grootste gezondheidsvoordelen van SR9009 is dat het gebruikers helpt snel gewicht te verliezen. Dit is misschien wel het belangrijkste voordeel van SR9009.

Net als Cardarine is SR9009 een ReV-Erba-agonist, die snel in het lichaam werkt en vetverlies en cholesterolverbeteringen begint te bevorderen.

Hoewel de gezondheidseffecten van SR9009 op de lange termijn niet erg goed zijn bestudeerd, is één ding duidelijk: dit is een van de sterkste vetverliessupplementen die er zijn.

Bewaarde spiermassa

Studies hebben aangetoond dat Stenabolic de spiermassa behoudt door het circadiane ritme of de interne 24-uursklok van het lichaam te reguleren.

Circadiaans ritme is cruciaal gebleken voor het behoud en de groei van de skeletspiermassa en beïnvloedt maar liefst 17% van alle waargenomen spiergenen.

Dat betekent dat gewichtheffers, bodybuilders en atleten kunnen rekenen op SR9009 om hen te helpen de reeds bereikte spiergroei te behouden en tegelijkertijd vetcellen te verbranden.

Verbeterd uithoudingsvermogen

Een ander groot voordeel van SR9009 is dat het het uithoudingsvermogen in zeer grote mate verbetert, doordat de spieren energie efficiënter kunnen gebruiken.

Uit een onderzoek met laboratoriummuizen bleek zelfs dat deze verbinding over de hele linie leidde tot aanzienlijk hogere niveaus van uithoudingsvermogen.

Dus hoewel het je spieren misschien niet zo effectief laat groeien als een medicijn als RAD 140 of Ligandrol, is SR-9009 verreweg de beste vriend van de duursporter.

Hogere energieniveaus

Naast de effecten op vetverlies, spierretentie en uithoudingsvermogen verbeterende effecten van SR9009, is een ander groot voordeel de energieboost.

Toen ik SR9009 voor het eerst probeerde, had ik het gevoel dat ik uren op de loopband kon doorgaan - het was ook binnen een week nadat ik het had ingenomen. Het werkt dus erg snel.

Meer energie betekent dat je ook betere resultaten kunt behalen in de sportschool. Je kunt sneller vet verbranden, sneller spieren opbouwen en het zal zelfs je productiviteit verhogen.

SR9009 - Dosering

Omdat er tot nu toe geen menselijke proeven zijn uitgevoerd met SR9009, is het moeilijk om een goede dosis vast te stellen voor bodybuilding en uithoudingsvermogen.

Dat gezegd hebbende, is de algemene consensus onder bodybuilders dat 10-40 mg meestal de beste dosering is om goede resultaten te krijgen met minimale bijwerkingen.

Hier zijn de beste SR9009-doseringen:

 • Beginner: 10 mg per dag
 • Gemiddeld: 20 mg per dag
 • Gevorderd: 40 mg per dag

De effecten van SR9009 zijn dosisafhankelijk, wat betekent dat hoe meer u neemt, hoe meer voordelen en bijwerkingen u waarschijnlijk zult ervaren.

Waarom SR-9009 (Stenabolic) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze SR-9009 (Stenabolic) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige SR-9009 (Stenabolic) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van SR-9009 (Stenabolic). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke SR-9009 (Stenabolic) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze SR-9009 (Stenabolic) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op SR-9009 (Stenabolic) in onze betrouwbare online winkel.