categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

DSIP kopen online

DSIP bestellen online in Nederland

Wij DSIP direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit DSIP is veilig en anoniem verpakt. DSIP kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

DSIP kopen online in Nederland

Wat is DSIP?

DSIP is een afkorting voor Delta Sleep Inducing Peptide, dus in letterlijke vertaling is het een slaapverwekkend peptide, met name de fase met de dominantie van deltagolven. Dit is de zgn diepe slaap fase. Dit aspect van zijn werking werd als eerste ontdekt, en daarom diende het als inspiratie voor de naamgeving van het peptide, maar de algehele werking is veelomvattender.

Het DSIP-peptide komt van nature voor - het wordt geproduceerd in de hersenen, en meer specifiek in de hypothalamus. Het heeft ook het vermogen om vrij door de bloed-hersenbarrière te migreren. Het werd al in 1974 ontdekt en beschreven door Shoenenberger, geïsoleerd uit het bloed van konijnen tijdens geïnduceerde slaap. Interessant genoeg zijn er ook DSIP-achtige stoffen gevonden in moedermelk.

DSIP verbetert de slaapkwaliteit

Het is geen typisch slaapmiddel, wat ook werd benadrukt door de ontdekkers van DSIP. Typische slaappillen die een arts ons voorschrijft, evenals die supplementen, veroorzaken een snelle slaperigheid die een bepaalde, vrij korte tijd aanhoudt, dus ze moeten vlak voor het slapen gaan worden ingenomen. DSIP daarentegen heeft een meer normaliserend effect op het circadiane ritme en hoeft niet 's avonds, maar op elk moment van de dag te worden ingenomen. Het veroorzaakt niet onmiddellijk slaperigheid, maar alleen wanneer we zouden moeten gaan slapen, d.w.z. op het tijdstip bepaald door de circadiane cyclus en onder geschikte omstandigheden, zoals het stoppen met stimulerende prikkels en naar bed gaan.

De eerste onderzoeken met injecteerbare DSIP bij mensen die worstelden met slaapstoornissen werden uitgevoerd in 1980-81. Er werden vijf opstellingen uitgevoerd, waarbij enkelvoudige en seriële toedieningen, ochtend- en avondinjecties, enz. werden getest. Het volledige onderzoekspakket omvatte 130 polysomnografische opnames, in totaal 60 intraveneuze injecties met DSIP toegediend aan 20 verschillende proefpersonen (7 mannen en 13 vrouwen) van leeftijd 30-69 jaar .

Er werd opgemerkt dat zelfs wanneer DSIP in de eerste helft van de dag wordt toegediend, de behoefte aan slaap pas optreedt op het gemiddelde slaaptijdstip dat wordt bepaald door het fysiologische circadiane ritme. In de effecten werd naast een toename van het aantal slaapuren ook een verbetering van de efficiëntie en stabiliteit van de slaap en een afname van het aantal keren wakker worden opgemerkt. In tegenstelling tot de naam van het peptide, werd ook een toename van de hoeveelheid REM-slaap en de verhouding van REM tot niet-REM-tijd opgemerkt.

De peptidebehandeling verhoogde ook de alertheid en verminderde slaperigheid overdag. Dit komt natuurlijk door betere slaap en slaap, maar de effecten waren zelfs merkbaar bij de eerste dosis die 's ochtends werd gegeven, toen het effect van betere slaap nog niet aanwezig was, en onderzoekers suggereren dat DSIP ook rechtstreeks van invloed is op de verbetering van psychologische conditie gedurende de dag.

Er werden conclusies getrokken dat het DSIP-peptide niet slechts één component beïnvloedt die de slaap verbetert, maar het hele complex van processen reguleert die van invloed zijn op het circadiane ritme en de slaapfysiologie.

DSIP verlicht stress

Potentiële stressverlichtende effecten zijn waargenomen in verschillende dierexperimenten. Een daarvan was het toedienen van DSIP aan konijnen en het observeren dat het peptide de stressrespons verminderde bij blootstelling aan het stressor geblaf van honden. In een ander onderzoek werden ratten gedurende 5 dagen blootgesteld aan een stressor (staarten 's nachts vastgebonden aan een kooi) en werden de effecten van DSIP op substantie P, bèta-endorfine en corticosteronspiegels getest. Veranderingen in alle geteste parameters waren zowel in het bloed als in de hypothalamus duidelijk, wat wijst op een emotioneel stressverlichtend effect.

DSIP verlicht pijn

Er is enige interactie van DSIP met het opioïde systeem in de hersenen. Onderzoekers besloten het therapeutische effect van dit peptide te testen op mensen met chronische pijn. Zeven patiënten met migraine-episodes en vasomotorische hoofdpijn, chronische tinnitus en psychogene pijnaanvallen werden bestudeerd. DSIP verminderde significant de pijnniveaus bij 6 van de 7 patiënten bij intraveneuze toediening gedurende 5 opeenvolgende dagen gevolgd door 5 injecties elke 48-72 uur. Interessant genoeg werd een gelijktijdige significante vermindering van naast elkaar bestaande depressieve toestanden waargenomen.

DSIP - Dosering

In de onderzoeken werden doses van 21,3 mcg per kg lichaamsgewicht gebruikt. Vergelijkbare doses, omdat ze in het bereik van 20-25 mcg / kgmc liggen, worden tegenwoordig nog steeds in veel bronnen gegeven.

DSIP-bijwerkingen

Er werden geen nadelige effecten waargenomen in een van de gemeten variabelen, met name cardiovasculaire en respiratoire systemen, hematopoëse, metabolisme, lever- en nierfunctie, noch werden pathologisch gedrag of nadelige ervaringen gemeld door proefpersonen behalve hoofdpijn

Waarom DSIP kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze DSIP te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige DSIP aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van DSIP. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke DSIP product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze DSIP en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op DSIP in onze betrouwbare online winkel.