categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

HGH Fragment 176-191 kopen online

HGH Fragment 176-191 bestellen online in Nederland

Wij HGH Fragment 176-191 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit HGH Fragment 176-191 is veilig en anoniem verpakt. HGH Fragment 176-191 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

HGH Fragment 176-191 kopen online in Nederland

Wat is HGH Fragment 176-191?

Het HGH-fragment is een gewijzigde vorm van aminozuren 176-191 van het menselijk groeihormoon (GH)-polypeptide. Dit peptide maakt, zoals de naam al aangeeft, deel uit van de keten van 191 aminozuren waaruit het groeihormoon bestaat, van positie 176 tot 191 om precies te zijn. Van dit fragment is aangetoond dat het lipolyse of de afbraak van vetten induceert en zelfs lipogenese remt, wat de transformatie is van voedselmaterialen in opgeslagen vet in het lichaam. Onderzoeksstudies hebben aangetoond dat dit zowel bij mensen als bij dieren gebeurt. Deze korte keten van aminozuren waaruit Fragment 176 bestaat, is slechts ongeveer 100% van de lengte van de volledige groeihormoonstreng en lijkt geen andere typische positieve of negatieve effecten van groeihormoon te hebben, zoals de daadwerkelijke groei van weefsels of insulineresistentie. . HGH Fragment (176-191) is een steriel, niet-pyrogeen, wit gelyofiliseerd poeder, bedoeld voor subcutane of intramusculaire injectie, na reconstitutie met steriel water voor injectie (0,3% m-Cresol).

Hoe werkt HGH Fragment 176-191?

Onderzoekers en wetenschappers uit verschillende studies en onderzoeken ontdekten dat de vetverlagende effecten van GH lijken te worden gecontroleerd door een klein gebied nabij het ene uiteinde van het GH-molecuul. Dit gebied bestaat uit aminozuren 176-191, is minder dan 10% van de totale grootte van het GH-molecuul en lijkt geen effect te hebben op de groei of insulineresistentie.

Het werkt door de manier na te bootsen waarop natuurlijke GH het vetmetabolisme reguleert, maar zonder de nadelige effecten op de bloedsuikerspiegel of groei die worden gezien bij ongewijzigde GH. Meer specifiek kan GH niet worden gebruikt als behandeling tegen zwaarlijvigheid vanwege de nadelige effecten:

 • Vloeistofretentie
 • HGH-fragment kan een remming van LPL-activiteit in vetweefsel veroorzaken en lipolyse in adipocyten stimuleren. Tegelijkertijd lijkt het HGH-fragment geen effect te hebben op de groei of insulineresistentie.

HGH Fragment 176-191 - Wetenschappelijk onderzoek

Deze segmenten van het synthetische peptidefragment van HGH (176-191) zijn onderzocht op hun effecten in vivo op de spieren van laboratoriummuizen. Onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat HGH Frag (176-191) resulteerde in een kortetermijnverhoging van de bloedglucose en een meer aanhoudende toename van plasma-insuline, samen met andere fragmenten zoals 172-191, 177 -191 en 178-191. Bovendien hebben onderzoekers gesuggereerd dat de functionaliteit van het peptide niet alleen afhangt van de informatieve sequentie, maar ook dat het de juiste fysieke configuratie moet hebben. Bovendien is aangetoond dat dit fragment, dat een regio is met een hoge toegankelijkheid voor proteasen en ook rijk is aan praline, de conformationele verandering in het cytoplasmatische domein van band 3 van het erytrocytenmembraaneiwit beïnvloedt door te dienen als een scharnier voor het draaien van de twee. subdomeinen. Dit suggereert dan dat genoemd residu significant is bij conformatieveranderingen door te dienen als bindingsplaatsen voor perifere eiwitten in sommige cellen van het lichaam.

In een andere dierstudie ontdekten ze dat een dosis van 500 mcg van het genoemde hormoon de lipolytische activiteit in vetweefsel verhoogde zonder een directe negatieve invloed te hebben op de bloedglucosespiegel. Hoewel het zich gedraagt als een menselijk groeihormoon (HGH), veroorzaakt het geen hyperglykemie omdat het niet concurreert met HGH-receptoren. Vanwege dergelijke effecten hebben onderzoekers gesuggereerd dat het zou kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van overtollig buikvet, wat een belangrijk aspect is van HIV-geassocieerde lipodystrofie.

Andere studies beweerden dat HGH-peptide-eiwitfragment (176-191) daadwerkelijk werkt op het verminderen van overmatig vetweefsel (lichaamsvet) zoals die in de buikstreek en het vergroten van de spiermassa terwijl het het lipidengehalte van het lichaam verbetert. In laboratoriumtests op menselijke vetcellen gaf het HGH-fragment specifiek vet vrij van zwaarlijvige maar niet magere vetcellen, verminderde nieuwe vetophoping in alle vetcellen en verhoogde vetverbranding. Het HGH-fragment vermindert het lichaamsvet bij zwaarlijvige personen en bevordert de vetverbranding zonder de voedselinname te veranderen of groei te veroorzaken (aangezien sterven de IGF-waarden niet verhoogt) of andere ongewenste GH-effecten.

HGH Fragment 176-191 - Effecten

 • Vermindert het meest hardnekkige buikvet
 • Verhoogt het energieverbruik
 • Verbetert lipidenprofielen en lipolytische activiteit
 • Heeft geen negatieve invloed op de bloedglucosewaarden
 • Het is een extreem krachtige vetverbrander

HGH Fragment 176-191 - Bijwerkingen

Aangezien alleen het actieve fragment van HGH wordt gebruikt, zijn er geen bijwerkingen met betrekking tot dat hormoon waargenomen.

HGH Fragment 176-191 - Dosering

Aanbevolen dosis HGH-fragment (176-191): 500 mcg (0,5 mg) eenmaal per dag.

Waarom HGH Fragment 176-191 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze HGH Fragment 176-191 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige HGH Fragment 176-191 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van HGH Fragment 176-191. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke HGH Fragment 176-191 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze HGH Fragment 176-191 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op HGH Fragment 176-191 in onze betrouwbare online winkel.