categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
  • Semaglutide (Wegovy)
   • Nieuw
   Semaglutide (Wegovy)
   Semaglutide kopen zonder recept Dosering Semaglutide voor gewichtsverlies: Eerst 0,25 milligram (mg) één keer per week onder de huid geïnjecteerd...
   € 99,00 Prijs
   Bioamino Labs - Somatropin
   • Nieuw
   Bioamino Labs - Somatropin
   SOMATROPIN 100 is een van de weinige 100% authentieke, pure, menselijke groeihormoonproducten van farmaceutische kwaliteit die momenteel op de...
   € 150,00 Prijs
  • Evogene HGH 10 x 10IE
   • Nieuw
   Evogene HGH 10 x 10IE
   Inhoud pakket: 10 injectieflacons x 10iu Effecten: toename van kracht en spiermassa, vermindering van lichaamsvet Dosering: 4 tot 12 IE per dag...
   € 160,00 Prijs
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Epithalon kopen en bestellen

Wij Epithalon direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Epithalon is veilig en anoniem verpakt. Epithalon kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Epithalon kopen online in Nederland

Wat is Epitalon?

Epitalon is een synthetisch peptide dat is gemaakt op basis van een natuurlijk peptide dat aanwezig is in de pijnappelklier - epithalamine. Het wordt bestudeerd vanwege het potentieel om de veroudering van het menselijk lichaam te vertragen.

Hoe werkt Epitalon?

Een van de belangrijkste concepten met betrekking tot de oorzaken van veroudering is telomeerverkorting. Telomeer is een structureel element aan het uiteinde van een chromosoom dat een beschermende functie heeft.

De theorie is eenvoudig: hoe sneller de telomeren korter worden, hoe ouder het lichaam wordt. Het verkorten van de telomeren leidt onvermijdelijk tot het einde van de levenscyclus van de cel, die zich niet meer kan delen. Bovendien verhoogt het ook het risico op kanker.

Effecten op telomeren en telomerase

Laten we na deze korte introductie verder gaan met uitleggen hoe Epitalon werkt. Welnu, het belangrijkste werkingsmechanisme is de stimulatie van telomerase. En wat is telomerase? Telomerase is een groot en complex enzym dat de verlenging van telomeren stimuleert (reconstrueert), dus het verouderingsproces rechtstreeks tegengaat en het aantal mogelijke celdelingen vergroot.

Epitalon verhoogt ook de activiteit van het telomerase-enzym en verlengt de telomeren. Er werd ook opgemerkt dat Epitalon de frequentie van chromosoommutaties vermindert, wat synoniem was met het verlengen van de telomeren. In 2015 werd ontdekt dat Epitalon effectief was in het verlengen van telomeren in bloedcellen bij mensen van 60-65 en 75-80 jaar.

Antioxidant en immunomodulerend effect

Zowel epitalon als epithalamine ondersteunen de strijd tegen vrije radicalen. In een onderzoek bij oudere ratten werd opgemerkt dat deze peptiden de activiteit van SOD, ceruloplasmine en andere endogene antioxidanten stimuleren. Bovendien verhoogt Epitalon de proliferatie van lymfocyten in de thymus, wat een intensievere productie van interferon-gamma bevordert. De hoeveelheid van dit cytokine neemt af met de leeftijd, wat een van de redenen is voor het verlagen van de immuniteit bij senioren, en Epitalon kan dit effect mogelijk remmen.

Impact op de levensverwachting

Er zijn enkele experimentele studies in dit verband. In één ervan werd Epitalon toegediend aan fruitvliegen (vaak gebruikt in onderzoeken naar veranderingen in de levensduur) tijdens de ontwikkelingsfase, wat resulteerde in een verlenging van hun levensduur met 11-16%. Er is ook een studie uitgevoerd op muizen, waarbij werd opgemerkt dat Epitalon de maximale levensduur verlengde van muizen die werden blootgesteld aan continu fel licht.

Effect op de pijnappelklier

Studies hebben aangetoond dat Epitalon de pijnappelklier stimuleert om melatonine aan te maken - het slaaphormoon. Deze waarnemingen zijn van toepassing op experimenten bij apen en bij mensen, waar in beide gevallen het effect op de nachtelijke melatonineproductie positief was. Dit mechanisme draagt ook bij aan de regulatie van het circadiane ritme en het verjongende effect, omdat met het vorderen van de leeftijd het vermogen om melatonine aan te maken verslechtert en de kwaliteit van de slaap afneemt, en dus ook andere aspecten van de gezondheid kunnen afnemen.

Epitalon gebruiken

Dit peptide wordt oraal niet effectief geabsorbeerd omdat het wordt afgebroken in het spijsverteringsstelsel, daarom wordt het gebruikt bij intraveneuze of intramusculaire injecties, en soms ook transdermaal. In onderzoeken bij ratten werd het ook intranasaal toegediend, dus het is ook een potentieel effectieve methode, hoewel het niet is gebruikt in studies bij mensen en er geen zekerheid is over de veiligheid ervan.