categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Boldenon Undecylenate kopen online

Boldenon Undecylenate bestellen online in Nederland

Wij Boldenon Undecylenate direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Boldenon Undecylenate is veilig en anoniem verpakt. Boldenon Undecylenate kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Boldenon Undecylenate kopen online in Nederland

Wat is Boldenone Undecylenate?

In feite zijn veel van die mensen van mening dat dit product een sterker en iets meer androgeen is dan nandrolon-decanoaat en daarom wordt het beschouwd als een sterker alternatief voor de nandrolon-decanoaatverbinding. Naast het feit dat het sterker is, is het over het algemeen ook goedkoper, dus het is geen wonder dat het een erg populair alternatief is geworden. Er wordt aangenomen dat Boldenone nandrolon in de meeste cycli gemakkelijk kan vervangen en dat terwijl het de uiteindelijke resultaten niet veel zal veranderen.

Naast alles wat hierboven is genoemd, staat Boldenone-undecylenaat ook bekend als een stof die de productie van rode bloedcellen in het lichaam kan verhogen, ook al moet worden vermeld dat dit een resultaat is dat vaak wordt geassocieerd met bijna alle van de anabole/androgene steroïden.

Dat is waarom, terwijl het product de productie van rode bloedcellen kan verhogen, bijna elke andere steroïde dit ook kan doen. 

Boldenone Gebruik in Bodybuilding

Absoluut alle anabole / androgene steroïden (inclusief Boldenone), wanneer ze worden gebruikt in doses die voldoende zijn om spiergroei te bieden, zullen naar verwachting de endogene testosteronproductie onderdrukken. De reden waarom na elke cyclus steroïdengebruik een PCT (Post Cycle Therapy) wordt aanbevolen, is dat zonder tussenkomst van de testosteronstimulerende stoffen verwacht wordt dat de testosteronspiegel in een periode van 1 tot 4 maanden weer normaal wordt. maar in sommige gevallen tot een jaar nadat het gebruik van de steroïde is gestopt.

De testosteronstimulerende stoffen zouden helpen om in veel kortere tijd de normale testosteronspiegel terug te krijgen. We moeten hier ook opmerken dat langdurig hypogonadotroop hypogonadisme zich ook secundair aan steroïdenmisbruik kan ontwikkelen en dit zou een medische tussenkomst vereisen.

Hoe gebruik je Boldenone?

Boldenone-dosering voor mannen

Het is bewezen dat Boldenone-undecylenaat minstens wekelijks moet worden geïnjecteerd als het individu de lichaamsbouw en/of prestatiebevorderende eigenschappen van het product wil krijgen, ook al is gebleken dat het product veel langer actief blijft.

Meestal wordt het product gebruikt in een dosering van 200 tot 400 mg (4 – 8 ml, 50 mg versie) per week. Het doseringsprogramma kan later worden opgesplitst om het volume van elke injectie te verminderen indien dit nodig is, dus hoogstwaarschijnlijk is het schema om de verbinding 2 of misschien 3 keer per week toe te dienen in plaats van een enkele dosis. Daarnaast is het belangrijk dat de gebruiker voorzichtig moet zijn om regelmatig van injectieplaats te wisselen en dat is nodig om irritatie of infectie van die plaats te voorkomen.

Het is bekend dat Boldenone-undecylenaat geen snel massabouwerproduct is, maar in plaats daarvan nuttig is bij het leveren van langzame maar zeer gestage winsten in kracht en kwaliteit van spiermassa. Het is opgevallen dat de positieve effecten van de verbinding duidelijker worden wanneer het voor langere cycli wordt ingenomen in plaats van korte cycli. Dit is de reden waarom een cyclus met Boldenone gewoonlijk 8 weken of misschien duurt nog meer in duur.

Een andere reden waarom het door bodybuilders wordt gewaardeerd, is dat de gewonnen spieren meestal niet de gladde massa moeten hebben die vaak wordt geassocieerd met testosteron. De winsten zouden in plaats daarvan echter meer gedefinieerd en solide moeten zijn. Aangenomen wordt dat dit vooral komt door de langzame maar gestage winsten in plaats van snelle. Meestal vanwege het feit dat waterzwelling niet teveel bijdraagt aan de diameter van de spier, zou meer van de zichtbare grootte die is verkregen op een cyclus van Boldenone-undecylenaat moeten worden behouden nadat de verbinding uit gebruik wordt gestaakt, in vergelijking met andere verbindingen die snelle groei geven, maar het meeste verdwijnt nadat de verbinding is stopgezet.

Boldenone-dosering voor vrouwen

Als Boldenone undecylenate om dezelfde redenen door vrouwen wordt gebruikt – lichaamsbouw of prestatiebevorderende redenen – dan worden vrouwen gewaarschuwd dat ze veel lagere doses van deze stof moeten nemen dan mannen, en dat komt vooral door de bijwerkingen die meestal veel erger zijn. vergeleken met mannen.

Daarom, als een gebruikelijk doseringsprotocol voor mannen 200 tot 400 mg per week is, dan zou het voor vrouwen 50 tot 75 mg per week moeten zijn. Vrouwen moeten grote voorzichtigheid betrachten met de langzaam werkende eigenschappen van dit preparaat, dat wil zeggen dat de bloedspiegels vrij moeilijk onder controle te krijgen zijn en langzaam afnemen als virilisatiesymptomen aanwezig worden. Vrouwen wordt aangeraden om lage doses te gebruiken.

Boldenone - Oestrogene bijwerkingen

Boldenone wordt in het lichaam gearomatiseerd tot oestradiol (oestrogeen) en dat zijn negatieve bijwerkingen omdat de persoon verhoogde oestrogeenspiegels krijgt. Hoge oestrogeenspiegels kunnen leiden tot bijwerkingen zoals toename van lichaamsvet, gynaecomastie en het vasthouden van water (wat daarom kan leiden tot hoge bloeddruk). Desalniettemin wordt Boldenone nog steeds beschouwd als slechts een licht oestrogene steroïde (indien ingenomen in vergelijking met andere steroïden die er zijn).

De aromatiseringsonderzoeken suggereren dat de conversiesnelheid naar estradiol ongeveer de helft is van die van testosteron. Met dit gezegd zijnde, aangezien Boldenone iets krachtiger is dan nandrolon, wordt er gezegd dat de neiging om enkele merkbare oestrogene bijwerkingen van dit medicijn te ontwikkelen iets hoger zou moeten zijn in vergelijking met die van nandrolon, maar tegelijkertijd zijn ze veel lager vergeleken met die van testosteron.

Boldenone-bijwerkingen (androgene)

Hoewel Boldenone wordt geclassificeerd als een anabole steroïde, zijn de androgene bijwerkingen nog steeds niet ongehoord als we het over deze stof hebben, en dat is vooral als de gebruiker het in hoge doses gebruikt. Enkele van de meest bekende androgene bijwerkingen zijn aanvallen van een vette huid, haargroei op lichaam/gezicht en acne.

Daarnaast is bewezen dat anabole / androgene steroïden ook haaruitval bij mannen kunnen verergeren. Dit zijn allemaal redenen waarom vrouwen die erover nadenken om dit medicijn te gebruiken, wordt aangeraden om het in veel lagere doses te doen dan mannen. De potentiële viriliserende effecten zijn een reëel probleem voor vrouwen als ze het hebben over anabole/androgene steroïden (AAS). Enkele van de meest bekende viriliserende bijwerkingen zijn: verdieping van de stem, veranderingen in huidtextuur, vergroting van de clitoris, onregelmatige menstruatie en haargroei in het gezicht.

Waarom Boldenone kopen?

Boldenone is een sterke anabole steroïde en heeft een aantal zeer uitgebalanceerde anabole en androgene eigenschappen waardoor de gebruikers langzaam maar zeker de gewenste resultaten kunnen behalen. Het product wordt zeer gewaardeerd door bodybuilders en atleten die over het algemeen Boldenone kopen als alternatief voor nandrolon-decanoaat, omdat het als sterker en goedkoper wordt beschouwd. Dus de meeste gebruikers gebruiken Boldenone undecylenate als alternatief voor Nandrolon omdat het dezelfde resultaten biedt terwijl het goedkoper is.

Mensen die Boldenone kopen, zullen niet teleurgesteld zijn omdat het een sterke steroïde is die goede resultaten oplevert, maar het moet voorzichtig en in gematigde doses worden gebruikt om te voorkomen dat u de mogelijke bijwerkingen krijgt die heel vaak worden geassocieerd met bijna alle andere androgene steroïden daarbuiten.

FAQ over Boldenone voor Bodybuilders

Wat is Boldenone?

Boldenone, vaak bekend onder de handelsnaam Equipoise, is een anabole steroïde die oorspronkelijk ontwikkeld werd voor veterinair gebruik. Het wordt gewaardeerd in de bodybuildinggemeenschap voor zijn kwaliteiten in het vergroten van spiermassa en kracht, evenals het verbeteren van de rode bloedcelproductie en eetlust.

Hoe werkt Boldenone in het lichaam?

Boldenone stimuleert de eiwitsynthese en de vrijgave van erytropoëtine in de nieren, wat leidt tot verbeterde zuurstoftransportcapaciteit van het bloed, verhoogde spiermassa en een verbeterde algehele fysieke prestatie.

Voor wie is Boldenone geschikt?

Boldenone is bijzonder geschikt voor bodybuilders en atleten die op zoek zijn naar gestage winsten in spiermassa en kracht over langere cycli. Het wordt ook gewaardeerd voor zijn vermogen om de eetlust te verhogen, wat essentieel kan zijn tijdens bulkcycli.

Wat is de aanbevolen dosering voor Boldenone?

De aanbevolen dosering van Boldenone ligt meestal tussen 200 en 600 mg per week. Beginnende gebruikers kunnen beter starten met een lagere dosis om te zien hoe hun lichaam reageert.

Hoe lang duurt een typische Boldenone-cyclus?

Een typische Boldenone-cyclus duurt ongeveer 8 tot 12 weken. Vanwege de langzame werking van het medicijn kiezen sommige gebruikers voor langere cycli tot 16 weken.

Welke bijwerkingen kan Boldenone veroorzaken?

Hoewel Boldenone als relatief mild wordt beschouwd wat betreft bijwerkingen, kunnen gebruikers toch ervaringen hebben met acne, een toename van lichaams- en gezichtshaar, een verhoogd risico op gynecomastie, en mogelijke veranderingen in cholesterolwaarden.

Kan ik Boldenone stapelen met andere steroïden?

Ja, Boldenone kan effectief worden gestapeld met andere anabole steroïden zoals Testosteron, Nandrolon of Trenbolon om specifieke bodybuildingdoelen te bereiken. Het stapelen moet echter met zorg gebeuren om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Is Post Cycle Therapy (PCT) nodig na een Boldenone-cyclus?

Ja, het wordt sterk aanbevolen om na afloop van een Boldenone-cyclus een passende PCT te volgen om de natuurlijke hormoonproductie te herstellen en de opgebouwde resultaten te behouden.

Hoe moet ik Boldenone bewaren?

Boldenone dient bewaard te worden op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Zorg ervoor dat het buiten bereik van kinderen blijft.

Waarom Boldenon Undecylenate kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Boldenon Undecylenate te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Boldenon Undecylenate aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Boldenon Undecylenate. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Boldenon Undecylenate product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Boldenon Undecylenate en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Boldenon Undecylenate in onze betrouwbare online winkel.