categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Anapolon (Oxymetholone) kopen online

Anapolon (Oxymetholone) bestellen online in Nederland

Wij Anapolon (Oxymetholone) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Anapolon (Oxymetholone) is veilig en anoniem verpakt. Anapolon (Oxymetholone) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Anapolon (Oxymetholone) kopen online in Nederland

Wat is Anapolon (Oxymetholone)?

Hoewel dit product u enorme winsten kan opleveren, is het toch belangrijk om te weten dat hoeveel u eet hier de essentiële rol gaat spelen, aangezien u niet kunt groeien door niet genoeg te eten. Het is vrij belangrijk om te vermelden dat dihydrotestosteron en mestanolon in dat opzicht beide zeer zwakke producten zijn, vanwege het feit dat die moleculen niet erg stabiel zijn in de hoge enzymomgeving (omgeving van het spierweefsel. In plaats daarvan blijft de Oxymetholone-steroïde erg zeer actief hier, aangezien wordt gerapporteerd in de standaard diertesten dat een zeer significant hogere anabole activiteit wordt aangetoond dan testosteron of methyltestosteron.

Hoe Anapolon (Oxymetholone) werkt?

Deze eerder genoemde testen van dit ingrediënt bewijzen dat de androgeniciteit van de Oxymetholone-steroïde ook vrij laag is (1/4e tot 1/7e van zijn anabole activiteit), hoewel de resultaten in de echte wereld bij menselijk gebruik suggereren dat het in feit veel hoger dan dat. Er werd vermeld dat Oxymetholone een van de krachtigste steroïden is die er zijn, maar in feite wordt deze steroïde door veel mensen beschouwd als de absoluut krachtigste steroïde die in de handel verkrijgbaar is.

Dit alles dankzij de echt krachtige effecten - zoals eerder gezegd, een persoon die nieuw is bij Oxymetholone zal waarschijnlijk ongeveer 20 tot 30 pond aan massale massa aankomen en heel vaak wordt deze winst geboekt in de periode van 6 weken bruikbaar. Het is belangrijk om te begrijpen dat veel van dit gewicht geen pure spieren zullen zijn, aangezien de steroïde veel waterretentie veroorzaakt, daarom zou een goed deel van die winst watergewicht zijn. Maar toch, dat is zeer zelden een probleem voor de gebruiker, aangezien de meesten van hen zich nog steeds erg groot en extreem sterk voelen tijdens het gebruik van Oxymetholone, wat nog steeds waar is.

Anapolon (Oxymetholone) bij bodybuilding

Aangezien gebruikers van Oxymetholone een behoorlijk grote hoeveelheid water vasthouden, kunnen ze er glad uitzien en hoewel deze look vaak niet zo aantrekkelijk is, is het nog steeds erg nuttig voor de gebruikers, omdat het kan helpen met de grootte en kracht gewonnen. De spier is voller, gaat beter samentrekken en gaat ook een zekere mate van bescherming bieden in de vorm van extra water dat in en rond het bindweefsel wordt vastgehouden. Dat is echt goed voor bodybuilders en atleten, omdat het zorgt voor meer elasticiteit en daarom zal dit hopelijk de kans op blessures aanzienlijk verminderen wanneer de gebruiker zwaar gewicht optilt.

Desalniettemin moet worden opgemerkt dat een zeer snelle toename van de spiermassa ook veel te veel stress op het bindweefsel kan leggen. Het scheuren van het borst- en bicepsweefsel wordt vaak geassocieerd met wat zwaar tillen in de tijd dat het opstapelen van de steroïden en Oxymetholone een veel voorkomende overtreder is. Voor het geval sommigen van jullie het niet wisten - er zijn dingen in de bodybuilding zoals te snel aankomen en heel vaak, steroïden zoals Oxymetholone zijn daar bij betrokken.

Waarom Anapolon (Oxymetholone) kopen?

Oxymetholone is een orale anabole steroïde die als zeer krachtig wordt beschouwd, een van de krachtigste orale steroïden die op de markt verkrijgbaar is en die is afgeleid van dihydrotestosteron. Er zijn atleten die Oxymetholone kopen omdat ze de verbeteringen in hun atletische prestaties en uithoudingsvermogen die ze krijgen door het gebruik ervan enorm waarderen en ook omdat het door veel mensen werd opgemerkt dat deze steroïde heel goed werk levert bij het verbeteren van de gewrichten en de ligamenten.

Hoewel het enkele bijwerkingen heeft, kunnen ze goed onder controle worden gehouden. De steroïde wordt alleen gevaarlijk als het verkeerd wordt gebruikt. Zoals alles in dit leven: het wordt gevaarlijk als het wordt misbruikt. Door Oxymetholone op de juiste manier te gebruiken, zal een bodybuilder/atleet de effecten waarderen die het kan bieden tijdens de ballastfase.

Anapolon (Oxymetholone) bijwerkingen

Anapolon (Oxymetholone) Oestrogene bijwerkingen

Oxymetholone (Anadrol) is een zeer sterk oestrogene steroïde en dit is de belangrijkste reden waarom het heel goed mogelijk is om de hoge oestrogeengerelateerde bijwerkingen te krijgen. Gynaecomastie is bijvoorbeeld heel vaak een punt van zorg tijdens de toediening van Oxymetholone en de juiste maatregelen moeten worden genomen als u deze bijwerking wilt vermijden.

Deze specifieke bijwerking kan vrij vroeg in een cyclus worden opgemerkt en dat geldt vooral wanneer er hogere doses worden gebruikt. Daarnaast kunnen andere bijwerkingen met een hoog oestrogeengehalte in dezelfde tijd worden opgemerkt - het vasthouden van water kan bijvoorbeeld een probleem worden, omdat deze bijwerking over het algemeen wordt vermeden omdat het een behoorlijk merkbaar verlies van de spierdefinitie veroorzaakt, evenals het onderhuidse water retentie en vet niveaus bouwen. Om de sterke oestrogene bijwerkingen te voorkomen, kan het nodig zijn om een anti-oestrogeen te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Nolvadex en Arimidex

 

Oxymetholone androgene bijwerkingen

Hoewel Oxymetholone is geclassificeerd als een anabole steroïde, heeft het nog steeds een extreem krachtige androgene activiteit en met dit gezegd zijnde, zijn de androgene bijwerkingen heel goed mogelijk bij het toedienen van deze anabole steroïde. Daarom zijn androgeengerelateerde bijwerkingen zoals een vette huid, acne, lichaamsbeharing en haaruitval bij mannen die er genetisch vatbaar voor zijn allemaal heel goed mogelijk, en dat geldt vooral voor mannen die er genetisch vatbaar voor zijn. Dit zijn de bijwerkingen die door bijna alle anabole steroïden worden aangeboden, omdat ze allemaal androgene activiteit bieden, maar Oxymetholone wordt geacht meer androgene activiteit te bieden in vergelijking met veel andere steroïden.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de androgene bijwerkingen van Oxymetholone ook virilisatie bij vrouwen kunnen omvatten en met dit gezegd zijnde bijwerkingen zoals lichaamsbeharing, vergroting van de clitoris, menstruele onregelmatigheden, een verdieping van de stembanden als evenals veranderingen in huidtextuur zijn allemaal mogelijk. In feite zijn ze verzekerd voor het geval een vrouw er te hoge doses van zou nemen, omdat er veel situaties zijn waarin vrouwen viriliserende symptomen kregen, zelfs met redelijke doses. Het is dus belangrijk om te onthouden dat het nog steeds mogelijk is en dat het zelfs in lage doses kan voorkomen. Dit is de belangrijkste reden waarom Oxymetholone over het algemeen geen aanbevolen verbinding is voor gebruik door vrouwen voor prestatie- en lichaamsverbeteringsdoeleinden. Er zijn andere steroïden die als veel veilig worden beschouwd.

Dosering Anapolon (Oxymetholone)

Anapolon (Oxymetholone) dosering voor mannen

Er zijn vroege richtlijnen voor het voorschrijven van Oxymetholone en ze stellen een dosering voor van 2,5 mg 3 keer per dag (wat een totaal van 7,5 mg per dag betekent) om het verspillingsproces om te keren en vetvrije massa te verkrijgen. Desalniettemin zijn er nog enkele situaties waarin doses tot 30 mg werden gebruikt.

Maar de huidige richtlijnen voor het voorschrijven van Oxymetholone suggereren een dosering ergens tussen de 1 en 5 mg per kg lichaamsgewicht per dag om bloedarmoede te behandelen, ook al geven ze aan dat een dosering van 1-2 mg/kg gewoonlijk als net genoeg wordt beschouwd . Met dit gezegd zijnde, zou een persoon van 175 pond een geschatte dosis van 150 mg per dag gebruiken bij een doseringsniveau van 2 mg/kg. Er zijn echter enkele andere landen waar de aanbevolen dosis Oxymetholone 100 mg per dag is. meestal wordt de therapie gedurende minimaal 3 maanden gegeven, maar het kan oplopen tot 6 maanden.

Wanneer deze steroïde echter wordt ingenomen om redenen van lichaamsbouw of prestatieverbetering, wordt aangenomen dat de effectieve orale dosering ergens tussen de 25 en 150 mg moet liggen en dat is terwijl het wordt ingenomen in cycli die niet langer duren dan 6 tot 8 weken om het hepatotoxische effect te minimaliseren, hoewel er situaties zijn waarin het voor minder wordt gebruikt. Dat niveau wordt als voldoende beschouwd om hun gebruikers een dramatische toename van hun spiermassa en kracht te bieden en tegelijkertijd is het veilig genoeg.

Hogere doses zullen mogelijk de effecten versterken, waardoor het individu meer massa en kracht krijgt, maar ze worden nog steeds zeer zelden toegediend vanwege de sterke oestrogene aard van het medicijn, dat zeer sterke oestrogene bijwerkingen kan hebben, maar daarnaast is er de zeer hoog potentieel voor hepatotoxiciteit. Over het algemeen worden de bijwerkingenrisico's groter - en de bijwerkingen zelf worden erger. En het is niet zeker of doses hoger dan 150 mg daadwerkelijk nuttiger zijn.

Anapolon (Oxymetholone) dosering voor vrouwen

De voorschrijfinformatie voor Oxymetholone maakt geen onderscheid met de dosis voor vrouwen en met dit gezegd zijnde, wordt Oxymetholone niet aanbevolen voor gebruik door vrouwen. Dat komt door zijn extreem sterke aard en neiging om viriliserende bijwerkingen te veroorzaken, Oxymetholone wordt niet aanbevolen voor vrouwen voor lichaamsbouw en / of prestatiebevorderende doeleinden.

Het medicijn moet worden stopgezet bij het begin van de bijwerkingen, maar een vrouw heeft een grote kans om de eerste bijwerking te zien zodra ze het medicijn gebruikt. Er zijn andere alternatieven voor vrouwen die als veel veiliger worden beschouwd dan Oxymetholone.

FAQ over Anapolon (Oxymetholone) voor bodybuilders

Wat is Anapolon?

Anapolon, ook bekend als Oxymetholone, is een krachtige orale anabole steroïde die populair is onder bodybuilders voor het bevorderen van spiermassa en kracht. Het staat bekend om zijn vermogen om snel significante gewichtstoename en spiergroei te stimuleren.

Hoe werkt Anapolon?

Anapolon werkt door de productie van erytropoëtine te verhogen, een hormoon betrokken bij de aanmaak van rode bloedcellen, wat resulteert in verbeterde zuurstoftoevoer naar de spieren. Dit leidt tot een verbeterde spiergroei, uithoudingsvermogen en herstel.

Wat zijn de voordelen van Anapolon voor bodybuilders?

De voornaamste voordelen van Anapolon voor bodybuilders zijn snelle toename van spiermassa, verbeterde kracht, verbeterde stikstofretentie in de spieren, en verhoogde productie van rode bloedcellen wat resulteert in betere zuurstofvoorziening van de spieren.

Welke dosering van Anapolon wordt aanbevolen?

De aanbevolen dosering van Anapolon varieert, maar ligt typisch tussen 50 mg tot 100 mg per dag voor mannen. Vrouwen wordt geadviseerd om Anapolon te vermijden vanwege het hoge risico op virilisatie.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Anapolon?

Mogelijke bijwerkingen van Anapolon omvatten, maar zijn niet beperkt tot, levertoxiciteit, gynecomastie, acne, veranderingen in cholesterolniveaus, hoge bloeddruk, en waterretentie. Langdurig gebruik kan ook de natuurlijke testosteronproductie onderdrukken.

Kan Anapolon gecombineerd worden met andere steroïden?

Ja, Anapolon kan gecombineerd worden met andere anabole steroïden in een cyclus om de effecten te maximaliseren. Het wordt vaak gecombineerd met injecteerbare steroïden om de belasting van de lever te verminderen.

Hoe lang kan ik Anapolon gebruiken?

Een typische Anapolon-cyclus duurt tussen de 4 tot 6 weken. Het wordt niet aanbevolen om Anapolon langer te gebruiken vanwege het risico op levertoxiciteit.

Heb ik een PCT (Post Cycle Therapy) nodig na het gebruik van Anapolon?

Ja, het is sterk aanbevolen om een PCT te ondergaan na een cyclus met Anapolon om de natuurlijke hormoonproductie te herstellen en de bijwerkingen te minimaliseren.

Waarom Anapolon (Oxymetholone) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Anapolon (Oxymetholone) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Anapolon (Oxymetholone) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Anapolon (Oxymetholone). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Anapolon (Oxymetholone) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Anapolon (Oxymetholone) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Anapolon (Oxymetholone) in onze betrouwbare online winkel.