categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
All Special products

CJC-1295 DAC kopen online

CJC-1295 DAC bestellen online in Nederland

Wij CJC-1295 DAC direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit CJC-1295 DAC is veilig en anoniem verpakt. CJC-1295 DAC kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

CJC-1295 DAC kopen online in Nederland

Wat is CJC-1295?

CJC-1295 is een tetra-gesubstitueerd peptidehormoon van 30 aminozuren, dat voornamelijk functioneert als analoog van groeihormoon-releasing hormoon (GHRH).

CJC-1295 is een steriel, niet-pyrogeen, wit gelyofiliseerd poeder, bedoeld voor subcutane of intramusculaire injectie, na reconstitutie met steriel water voor injectie (0,3% m-Cresol).

Hoe werkt CJC-1295?

CJC-1295 is een langwerkende groeihormoon-releasing hormoon (GHRH) analoog. GHRH, ook bekend als groeihormoon-releasing factor of somatocrinine, dat wordt geproduceerd door de arcuate nucleus van de hypothalamus.

Het stimuleert de afscheiding van groeihormoon uit de hypofyse en wordt pulserend afgegeven om uiteindelijk de pulserende afgifte van groeihormoon te stimuleren. Het resultaat is een verhoogd niveau van zowel HGH (menselijk groeihormoon) als IGF-1 (insuline-achtige groeifactor).

Een zeer belangrijk voordeel van CJC-1295 is dat dankzij de halfwaardetijd, die tussen 10 en 30 minuten ligt, de gebruiker de niveaus van HGH en IGF-1 kan regelen. Dat betekent dat je hoge niveaus kunt hebben, wanneer je denkt dat het het beste is om resultaten te behalen.

De mogelijke voordelen van CJC-1295

 • Verlies van vet
 • spiergroei
 • verhoogde kracht
 • verbeterde huidskleur
 • beter slapen
 • Meer energie
 • sterkere botten
 • bindweefsels

Een speciale vermelding moet worden gemaakt over het vermogen van CJC-1295 om langzame golfslaap te bevorderen. Slow wave sleep wordt ook wel diepe slaap genoemd en is het deel van de slaap dat verantwoordelijk is voor het hoogste niveau van spiergroei en geheugenbehoud. SWS is aanzienlijk verminderd bij oudere volwassenen en ook bij mensen die de neiging hebben om later op de avond te sporten. Verschillende studies verwijzen naar de werking van CJC-1295. Het CJC-1295-onderzoek uit 2005 bij vrouwen die zichzelf gedurende 90 dagen (3 maanden) met het peptide injecteerden, wees op verschillende belangrijke voordelen van het peptide, zoals: een toename van atletische fysieke prestaties (zoals lopen en traplopen), die allemaal gebeurde 100% als gevolg van het simpelweg innemen van het peptide (ze deden geen speciale fysieke training of dieet samen met de injecties).

Een onderzoek uit 2004 bij mannen gaf vergelijkbare bevindingen aan na 3 maanden CJC-1295-injecties: een toename (verdubbeling) van 200% in HGH- en IGF-1-spiegels; een toename van vetvrije massa (spier) en een vermindering van buikvet; en een verbetering van de fysieke prestaties, gemeten aan de hand van de tijd die nodig was om 30 minuten te lopen en vier trappen te beklimmen. Nogmaals, deze uitstekende resultaten werden bereikt met de injecties alleen, er werd geen speciaal dieet, cardio- of krachttraining gevolgd.

CJC-1295 - Effecten

 • CJC-1295 (Gemodificeerde GRF 1-29) gaat veroudering tegen omdat het een krachtige verhoger is van HGH- en IGF-1-spiegels die afnemen met de leeftijd.
 • Resultaten komen niet van de ene op de andere dag en u moet het product minimaal 3 maanden gebruiken.
 • Het peptide is op zichzelf al effectief (de resultaten zouden echter veel beter zijn met een dieet en lichaamsbeweging).
 • Peptiden verbeteren atletische prestaties, vetverlies (vooral buikvet) en vergroten de spiermassa.

CJC-1295 Bijwerkingen

CJC-1295-peptide wordt over het algemeen door de meeste mensen zeer goed verdragen bij gebruik in de aanbevolen doses van ongeveer 100 mcg per injectie.

De meest voorkomende bijwerking die wordt waargenomen, is een "rush" in het hoofd en een kloppend gevoel in de slapen dat ongeveer 10 minuten na de injectie optreedt en tot 20 minuten kan aanhouden. De bijwerking is geen reden tot bezorgdheid en wordt simpelweg veroorzaakt door het vrijkomen van GABA (gamma-aminoboterzuur, een neurotransmitter) in de hersenen, een goed teken dat het peptide werkt om de vrijgave van HGH te stimuleren.

Sommigen merken ook het vasthouden van water en verhoogde vermoeidheid op bij het gebruik van CJC-1295. Waterretentie kan worden bestreden door het natriumgehalte (zout) in uw dieet te verlagen. Beide bijwerkingen verdwijnen vanzelf na een paar weken, omdat het lichaam de tijd heeft om zich aan te passen. Als deze bijwerkingen te hinderlijk zijn, kunt u overwegen uzelf een injectie te geven voordat u naar bed gaat (aangezien ochtendinjecties vaak de oorzaak zijn van vermoeidheid overdag).

Sommige gebruikers merkten ook toegenomen hongergevoel, tintelingen in de handen en voeten en tijdelijke irritatie (roodheid en/of bultjes) op de injectieplaats op.

Instructies voor reconstitutie

 • De injectie wordt gegeven in de onderhuidse laag die vetweefsel omvat.
 • Als u insulinespuiten met korte naalden gebruikt, moet u de huid onder een hoek van 90° inbrengen

CJC-1295 - Dosering

Aanbevolen dosering van CJC-1295: 100 mcg (0,10 mg) eenmaal daags om veroudering tegen te gaan.

Tussen 200-300 mcg, verdeeld over twee of drie doses per dag voor spieraanwinst en vetverlies, toegediend via subcutane injecties.

Waarom CJC-1295 DAC kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze CJC-1295 DAC te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige CJC-1295 DAC aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van CJC-1295 DAC. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke CJC-1295 DAC product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze CJC-1295 DAC en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op CJC-1295 DAC in onze betrouwbare online winkel.