categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Ipamorelin kopen online

Ipamorelin bestellen online in Nederland

Wij Ipamorelin direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Ipamorelin is veilig en anoniem verpakt. Ipamorelin kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Ipamorelin kopen online in Nederland

Wat is Imaporelin?

Ipamorelin is een nieuw en krachtig synthetisch pentapeptide dat verschillende en specifieke groeihormoon (GH) vrijmakende eigenschappen heeft. Ipamorelin is afgeleid van GHRP1 en verhoogt de plasmagroeihormoonspiegels (GH) bij dieren en mensen aanzienlijk. Ipamorelin heeft geen invloed op de niveaus van prolactine, follikelstimulerend hormoon (FSH), luteïniserend hormoon (LH) of schildklierstimulerend hormoon (TSH), en ook niet op schildklierstimulerend hormoon-releasing hormoon (GHRH), Ipamorelin stimuleert de secretie niet van adrenocorticotropen. hormoon of cortisol niet eens. Dit betekent dat Ipamorelin een zeer selectieve groeihormoonsecretagoog is om alleen groeihormoonsecretie te induceren.

Hoe werkt Imaporelin?

Ipamorelin activeert en stimuleert de productie van groeihormoon door de werking van het natuurlijke hormoon ghreline na te bootsen: in de hypothalamus bindt het zich aan ghreline-receptoren (ook wel groeihormoonsecretagoogreceptoren genoemd – GHSR's, die naast de aanwezigheid in de hersenen ook in het maagdarmkanaal kunnen worden aangetroffen). luchtwegen, hart, longen, lever, nieren, pancreas, vetweefsel en immuuncellen), stimuleert de afgifte van somatocrinine (ook wel het releasing hormoon van groeihormoon – GHRH genoemd) en remt tegelijkertijd de hoeveelheid somatostatine en onderdrukt de actie. GHRP's beïnvloeden GHRH-stimulatie en somatostatineremming via meerdere routes.

Wat is somatostatine?

Somatostatine, ook wel groeihormoonremmend hormoon genoemd – GHIH, is een hormoon dat de productie van groeihormoon door de hypofyse remt en vertraagt. Terwijl het onderdrukken van somatostatine de hoeveelheid GH verhoogt die vrijkomt door somatotroop (hypofysecel die groeihormoon afgeeft), verhoogt GHRH het aantal somatotropen dat GH vrijgeeft. In tegenstelling tot andere GH-afgevende peptiden, stimuleert Ipamorelin alleen de afgifte van GH op een manier die sterk lijkt op die van groeihormoon-afgevend hormoon. Ipamorelin werkt synergetisch wanneer het wordt toegediend met een synthetisch analoog van GHRH (zoals bijvoorbeeld CJC-1295 of Sermorelin). Beide soorten kooppeptiden (ghreline-mimetica/GHSR-agonisten en GHRH-analogen) werken in dit geval synergetisch en versterken elkaars effecten.

Ipamorelin is zeer selectief

De specificiteit van de GH-afgifte werd bestudeerd bij varkens. Geen van de geteste GH-secretagogen had invloed op de plasmaspiegels van FSH, LH, PRL of TSH. Toediening van GHRP-6 en GHRP-2 resulteerde in verhoogde plasmaspiegels van ACTH en cortisol. Zeer verrassend gaf Ipamorelin geen ACTH of cortisol af op niveaus die significant verschilden van die welke werden waargenomen na GHRH-stimulatie. Dit gebrek aan effect op ACTH- en cortisolspiegels in het plasma was duidelijk, zelfs bij doses van meer dan 200 keer de ED50 voor GH-afgifte. Concluderend, Ipamorelin is de eerste GHRP-receptoragonist met selectiviteit voor GH-afgifte vergelijkbaar met die weergegeven door GHRH.

Ipamorelin-actieresultaten

Het resultaat van de werking van Ipamorelin is een significante toename van de plasma-GH-spiegels. Groeihormoon is een van de belangrijkste en belangrijkste hormonen in het lichaam, dat betrokken is bij veel belangrijke processen in het lichaam en invloed heeft op veel biologische functies. Met het ouder worden neemt de productie van groeihormoon echter af, wat kan leiden tot veel gezondheidsproblemen en een verslechtering van de algehele gezondheid. Vanwege zijn hoge werkzaamheid en selectiviteit is Ipamorelin een veelbelovende kandidaat voor wetenschappers om groeihormoondeficiëntie effectief te behandelen, en zijn intensieve onderzoek is wereldwijd aan de gang.

Ipamorelin-  Dosering

In wetenschappelijke studies en uitgevoerde klinische onderzoeken wordt de optimale dosis Ipamorelin vaak gerapporteerd als 1 mcg Ipamorelin per 1 kg lichaamsgewicht, driemaal daags.

Ipamorelin - Effecten

 • Verbeterde algehele regeneratie van het hele lichaam
 • Anti-verouderingseffecten, verjonging en het vermogen om veroudering te vertragen
 • Verbeterde vitaliteit, gevoel van energie en frisheid
 • Verhoogde collageenproductie, gezondere huid
 • Toename van magere spiermassa
 • Vermindering van overtollig lichaamsvet
 • Toename van het botmineraalgehalte
 • Verbeterde slaap en de kwaliteit ervan
 • Kan het risico op hart- en vaatziekten verminderen
 • Versterkt immuunsysteem
 • Verbeterde cognitieve functies

Ipamorelin mogelijke bijwerkingen

 • Carpaal tunnel syndroom
 • Verminderde insulinegevoeligheid (maar lager dan GHRP-6)
 • Duizeligheid zelden
 • Lethargie zelden

Veroorzaakt Ipamorelin honger?

Ipamorelin verhoogt de ghrelinespiegels niet en zal u daarom geen hongergevoel bezorgen. Terwijl sommige groeihormoonpeptiden (voornamelijk het GHRP-6-peptide) de productie van het hongerstimulerende enzym ghreline verhogen, doet Ipamorelin dat niet.

Waarom Ipamorelin kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Ipamorelin te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Ipamorelin aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Ipamorelin. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Ipamorelin product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Ipamorelin en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Ipamorelin in onze betrouwbare online winkel.