categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Turinabol kopen online

Turinabol bestellen online in Nederland

Wij Turinabol direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Turinabol is veilig en anoniem verpakt. Turinabol kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Turinabol kopen online in Nederland

Wat is Turinabol?

De anabole activiteit van de Turinabol is ook veel lager dan die van Dianabol, maar het lijkt een veel gunstiger evenwicht te hebben tussen het anabole en androgene effect. Met dit gezegd zijnde, zal Turinabol op elk niveau van de spieropbouwende activiteit veel minder kans hebben om androgene bijwerkingen te bieden, in vergelijking met andere met veel grotere androgene activiteit. Daarom – androgene bijwerkingen.

Waarom Turinabol kopen?

Heel vaak wordt Turinabol door bodybuilders gebruikt als een brug tussen de steroïde cycli. Dit product wordt beschouwd als een langzamer werkende steroïde waarvan het gebruik niet wordt geassocieerd met een enorme toename van de ruwe spiermassa, zoals bij andere steroïden. Dit is de reden waarom mensen deze steroïde moeten begrijpen en waar het mee kan helpen. Het zal niet veel spiermassa, gewicht en enorme kracht bevatten. In plaats daarvan zou het veel helpen om het vermogen en de snelheid te vergroten terwijl je in dezelfde gewichtscategorie blijft als je een klein beetje gewicht zou toevoegen, maar niet zo veel.

Bovendien, aangezien het niet oestrogeen is, zou al het gewicht dat u zou toevoegen dankzij het gebruik van Turinabol allemaal mager weefsel zijn. Turinabol creëert ook meestal geen risico op oestrogene bijwerkingen, omdat het niet oestrogeen is. Met dit gezegd zijnde, zal dit steroïde hormoon u geen risico op waterretentie of gynaecomastie bieden.

Turinabol - Oestrogene bijwerkingen

Turinabol wordt niet door het lichaam gearomatiseerd en dit betekent dat het niet meetbaar oestrogeen is. Daarom betekent dit allemaal dat het gebruik van een anti-oestrogeen niet nodig is vanwege het feit dat er geen hoge oestrogeenspiegels zouden optreden tijdens het gebruik van Turinabol. Gynaecomastie en het vasthouden van water (wat de meest voorkomende bijwerkingen zijn bij hoge oestrogeenspiegels) zouden helemaal geen probleem moeten zijn, omdat ze zelfs bij de meest gevoelige gebruikers niet zouden moeten worden opgemerkt.

Dit zijn geweldige dingen die door veel bodybuilders zeer worden gewaardeerd, want hierdoor biedt de steroïde een slanke en kwalitatieve uitstraling aan het lichaam en dat terwijl je geen onderhuidse vochtretentie krijgt - dat is een groot pluspunt voor veel van steroïden. Daarom is dit een zeer gunstige steroïde om te gebruiken tijdens de snijcyclus, dat is gedurende de tijd dat het vasthouden van water en het vasthouden van vet enkele problemen zijn die moeten worden vermeden en ze worden vaak vermeden met het gebruik van anti-oestrogenen. Maar met Turinabol is dit geen probleem.

Turinabol - Androgene bijwerkingen

Hoewel Turinabol wordt gecategoriseerd als een anabole steroïde, zijn de androgene bijwerkingen zeldzaam, maar ze zijn nog steeds mogelijk bij gebruik. Het product biedt een veel grotere anabole activiteit dan androgeen. Heel vaak biedt het weinig of helemaal geen androgene activiteit. Het biedt echter nog steeds een aantal en deze omvatten: acne, aanvallen van een vette huid, haargroei op het lichaam/gezicht en versnellend haarverlies volgens het mannelijke patroon bij mensen die genetisch vatbaar zijn om ze te krijgen. in feite is elke androgene bijwerking sterk afhankelijk van de genetische aanleg. Bovendien wordt aangenomen dat hogere doses dan normaal meer kans hebben op dergelijke bijwerkingen.

De ergste androgene bijwerkingen zijn inclusief viriliserende effecten. Vrouwen worden gewaarschuwd voor de mogelijke viriliserende effecten van de anabole / androgene steroïden en Turinabol, hoewel het een veiligere optie is voor vrouwen - het kan je nog steeds viriliserende effecten geven. Meestal is het ook dosisafhankelijk en genetisch afhankelijk. Maar als u hogere doses gebruikt dan normaal/aanbevolen, zijn viriliserende effecten bijna gegarandeerd. Meestal omvatten ze een verdieping van de stem, veranderingen in de huidtextuur, vergroting van de clitoris, onregelmatige menstruatie en haargroei in het gezicht. Zodra de eerste viriliserende bijwerking wordt opgemerkt, moeten ze het gebruik ervan staken, anders is de kans groot dat de virilisatie permanent zal zijn. De symptomen mogen niet worden genegeerd en de steroïde moet onmiddellijk worden gestopt.

Turinabol - dosering

Er zijn onderzoeken die aantonen dat het innemen van een orale anabole steroïde met voedsel de biologische beschikbaarheid kan verminderen, waardoor het niet zo effectief wordt als wanneer het op een lege maag wordt ingenomen. Het is te wijten aan het feit dat de steroïde hormonen een in vet oplosbare aard hebben, waardoor een deel van het medicijn kan oplossen met het onverteerde voedingsvet, waardoor het de opname uit het maagdarmkanaal vermindert. Om het maximale uit het medicijn te halen, moet Turinabol op een lege maag worden ingenomen.

Turinabol - dosering voor mannen

Er is een gebruikelijke klinische dosering van Turinabol, die gewoonlijk 5 mg per dag is, maar de oorspronkelijke voorschrijfrichtlijnen zijn niet beschikbaar. Het doseringsprotocol is echter anders voor de verbetering van de prestaties/lichaamsbouw. Het is gemeld dat wanneer het product om dergelijke redenen wordt gebruikt, een effectieve orale dagelijkse dosering wordt beschouwd als ergens in het bereik van 15 tot 40 mg. Dit doseringsprotocol duurt niet langer dan 6 tot 8 weken om hepatotoxiciteit en andere gezondheidsproblemen te minimaliseren.

Daarom mag een gebruikelijke cyclus met Turinabol niet langer dan 8 weken duren. Het is gemeld dat door ergens tussen de 15 en 40 mg per dag in te nemen voor een totale cyclus die 6 tot 8 weken zou duren, dat voldoende zou zijn om de magere spiermassa en kracht merkbaar te vergroten. Dit middel wordt meestal ingenomen tijdens een pre-inhoud of als een snijdende steroïde wanneer het individu op zoek is naar afvallen en kracht en kracht behouden. Deze verbinding wordt niet gezien als een ideale vulstof en dat komt vooral door het gebrek aan oestrogene werking, wat betekent dat je niet zoveel gewicht gaat toevoegen als wanneer je een steroïde zou gebruiken die meetbaar oestrogeen is.

Turinabol - dosering voor vrouwen

Een gebruikelijke klinische dosering voor vrouwen van Turinabol wordt geschat op ergens tussen de 1 en 2 mg per dag, maar sommige originele voorschrijfrichtlijnen zijn niet beschikbaar. Maar als het gaat om lichaamsbouw of prestatieverbetering, zouden vrouwen meestal een iets hogere dosis gebruiken dan de klinische dosering, maar nog steeds veel lager in vergelijking met de dosering voor mannen. Het wordt bijvoorbeeld aanbevolen om één enkele tablet van 5 mg per dag in te nemen, in cycli die niet langer dan 4 tot 6 weken duren om de hepatotoxiciteit te minimaliseren en virilisatie te voorkomen. Er wordt gezegd dat het onwaarschijnlijk is dat viriliserende effecten optreden bij dit gebruiksniveau wanneer het gebruik redelijk wordt gehouden onder 5 mg per dag en binnen een periode van 6 weken.

De viriliserende effecten zouden echter hoogstwaarschijnlijk optreden bij inname van doses hoger dan 5 mg per dag en bij inname langer dan 6 weken (plus hepatotoxiciteit is ook een grote risicofactor). daarnaast werden bij de vrouwelijke atleten in het voormalige DDR-dopingprogramma zeer vaak enkele veel hogere doses gebruikt, echter zeer vaak ten koste van een sterk viriliserend neveneffect.

Waarom Turinabol kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Turinabol te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Turinabol aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Turinabol. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Turinabol product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Turinabol en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Turinabol in onze betrouwbare online winkel.