categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

GHRP-2 kopen online

GHRP-2 bestellen online in Nederland

Wij GHRP-2 direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit GHRP-2 is veilig en anoniem verpakt. GHRP-2 kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

GHRP-2 kopen online in Nederland

Wat is GHRP-2?

GHRP-2 (Growth Hormone Releasing Peptide-2; Pralmorelin) is een synthetisch analoog van met-enkefaline (natuurlijke endogene opioïde peptide) en groeihormoonsecretagoog (GHS), dat fungeert als een agonist van het secretagoogreceptorgroeihormoon (GHSR) en stimuleert de natuurlijke aanmaak van groeihormoon (GH). GHRP-2 is een niet-geglycosyleerde enkelvoudige polypeptideketen die 6 aminozuren bevat, met de aminozuursequentie d-Ala-d-(β-naftyl)-Ala-Ala-Trp-d-Phe-Lys-NH2 en een moleculaire massa van 817,9749 g/ mol. Dit GHR-peptide is uitgebreid bestudeerd vanwege zijn bruikbaarheid als secretagoog van groeihormoon (GHS).

GHRP-2 vs GHRP-6 - Verschillen

Net als de GHRP-2- en GHRP-6-peptiden zelf, lijken ook hun effecten sterk op elkaar. In tegenstelling tot GHRP-6 veroorzaakt het GHRP-2-peptide echter niet de neiging om verhoogde hongergevoelens te veroorzaken zoals GHRP-6. Bij hogere doses kan GHRP-2 echter een duidelijke toename van de productie van cortisol en prolactine veroorzaken.

GHRP-2 - effecten

GHRP-2 was de eerste van deze klasse medicijnen die in de kliniek werd geïntroduceerd. Het wordt gebruikt als een diagnostisch middel, dat wordt verkocht in een formulering met een enkele dosis voor de beoordeling van groeihormoondeficiëntie (GHD). In het verleden werd GHRP-2 ook bestudeerd voor de behandeling van GHD en kleine gestalte (hypofyse-dwerggroei), en is in fase II klinische onderzoeken geweest voor deze indicaties. Het vermogen van GHRP-2 om de plasma-GH-spiegels bij mensen met GHD te verhogen, bleek echter significant lager te zijn dan bij gezonde personen. Daarom is het GHRP-2-peptide als GHD-behandeling nooit op de markt gebracht.

 • Toename van droge spiermassa, bevordering van spiergroei, kracht en prestaties
 • Verbeterde algehele regeneratie
 • Ondersteuning van vetverbranding
 • Anti-aging en verjongende effecten
 • Verbeterde vitaliteit, frisheid
 • Ondersteunt de productie van collageen, een gezondere huid
 • Kan het risico op hart- en vaatziekten helpen verminderen
 • Versterkt immuunsysteem

GHRP-2 mogelijke bijwerkingen

 • Carpaal tunnel syndroom
 • Huidirritatie op de injectieplaats
 • Verminderde insulinegevoeligheid
 • Duizeligheid zelden

Dosering van GHRP-2

In wetenschappelijke studies en uitgevoerde klinische onderzoeken wordt de optimale dosis GHRP-2 vaak gerapporteerd als 1 mcg per 1 kg lichaamsgewicht 3 keer per dag.

GHRP-2 - Veelgestelde vragen

Wat is GHRP-2?

GHRP-2-peptide is een synthetisch analoog van met-enkefaline en groeihormoonsecretagoog, dat werkt als een agonist van de groeihormoonsecretagoogreceptor en de natuurlijke aanmaak van groeihormoon (GH) stimuleert.

Wat doet GHRP-2?

GHRP-2 stimuleert aanzienlijk de natuurlijke aanmaak van groeihormoon (GH) in het lichaam.

Effectos GHRP-2

GHRP-2 wordt klinisch gebruikt als diagnostisch middel voor deficiëntie van groeihormoonsecretie (GHD).

Veroorzaakt GHRP-2 honger?

GHRP-2 kan honger veroorzaken, maar niet zo sterk als GHRP-6.

Wat is het verschil tussen GHRP-2 en GHRP-6 peptiden?

Omdat de twee peptiden, GHRP-2 en GHRP-6 erg op elkaar lijken, zijn hun effecten ook vergelijkbaar. Het GHRP-2-peptide veroorzaakt echter niet zo sterke hongergevoelens als GHRP-6, maar bij hogere doses kan het op zijn beurt leiden tot een verhoogde productie van cortisol en prolactine.

Waarom GHRP-2 kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze GHRP-2 te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige GHRP-2 aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van GHRP-2. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke GHRP-2 product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze GHRP-2 en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op GHRP-2 in onze betrouwbare online winkel.