categories
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Testosteron Base kopen online

Testosteron Base bestellen online in Nederland

Wij Testosteron Base direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Testosteron Base is veilig en anoniem verpakt. Testosteron Base kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Testosteron Base kopen online in Nederland

Testosteron Base – Eigenschappen

Testosteron Base is een steroïde die het androgene hormoon testosteron bevat zonder ester eraan vastgemaakt (gewone testosteron-esters zijn cypionaat, enanthate, propionaat en undecanoaat). Testosteron Base is niet alleen het sterkste, maar ook het snelst opneembare testosteron.

Je krijgt een volledig zuiver en krachtig product dat direct na toediening 2 uur werkt.

Testosteron Base - Actie

Testosteron Base is 100% puur testosteron en u zult merken dat de testosteronspiegel in uw lichaam snel stijgt. Testosteron Base werkt direct na injectie en is mogelijk de snelste beschikbare steroïde. Voor de injectie zijn alleen kleine naalden nodig. Zelfs een insulinespuit kan worden gebruikt.

Testosteron Base – Gebruik

Hoe te om Testosteron Base te gebruiken? De effecten van Testosteron Base zijn vanaf het begin voelbaar. Ervaren bodybuilders grijpen er gretig naar vanwege de kracht van de effecten, wat zorgt voor een grote toename van spiermassa en een merkbare verbetering van het spieruithoudingsvermogen in een zeer korte tijd. Zo kunt u veeleisende trainingsplannen uitvoeren en buitengewone resultaten behalen.

Testosteron Base – Dosering

Testosteron Base moet worden ingenomen in een cyclus van 30 dagen.

De meest aanbevolen injectie is elke 2-3 dagen. De gemiddelde dosis ligt tussen 50 mg en 300 mg in een enkele injectie, afhankelijk van het vermogen en de ervaring. Dit product moet vóór de training worden ingenomen vanwege de absorptie en snelheid van handelen - het verhoogt het uithoudingsvermogen en de motivatie tijdens lichamelijke inspanning.

Testosteron Base – Effecten

Testosteron Base wordt gebruikt om op korte termijn droge spiermassa en extra kracht op te bouwen en te behouden. Hoewel het dagelijkse lichaamsbeweging en een strikt dieet vereist, kunt u veel voordelen halen uit Testosteron Base. Kwaliteitsolie betekent pijnloze injecties.

 • Meer vetvrije massa
 • Spierkracht en massa
 • Verhoogde energie
 • Hoger libido
 • Mogelijkheid om eiwitten beter te verwerken

Testosteron Base - De meest populaire cycli

Testosteron Base kan worden gestapeld met elke injecteerbare of orale steroïde. bijv. Dianabol, trenbolon.

Testosteron Base - bijwerkingen en contra-indicaties

 • verschillende verdeling van vetweefsel;
 • agressie;
 • toename van haaruitval;
 • spijsverteringsproblemen;
 • Acne.

Waarom Testosteron Base kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Testosteron Base te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Testosteron Base aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Testosteron Base. Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Testosteron Base product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Testosteron Base en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Testosteron Base in onze betrouwbare online winkel.