categories
Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products

Cortagen (Cortexin) kopen online

Cortagen (Cortexin) bestellen online in Nederland

Wij Cortagen (Cortexin) direct bij de fabrikant inkopen garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij garanderen anonimiteit en een versleutelde internetverbinding. Hoge kwaliteit Cortagen (Cortexin) is veilig en anoniem verpakt. Cortagen (Cortexin) kopen zonder recept in een online winkel in Nederland!

filter

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Cortagen (Cortexin) kopen online in Nederland

Wat is Cortagen (Cortexin)?

Cortexin is een Russisch neurologisch medicijn. Het is een mengsel van peptiden en aminozuren verkregen uit de hersenen van varkens of runderen. Het passeert effectief de bloed-hersenbarrière en werkt rechtstreeks in neuronen. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 10 ampullen met 5 of 10 mg van de werkzame stof.

Het medicijn heeft de vorm van een lyofilisaat dat wordt verkregen door extractie met azijnzuur uit de hersenschors van dieren. Zowel de oorsprong als het effect van dit medicijn zijn vergelijkbaar met cerebrolysine.

Hoe werkt Cortagen (Cortexin)?

De belangrijkste taak is het ondersteunen van de stofwisseling in zenuwcellen. Studies tonen aan dat Cortexin het juiste niveau van ATP-synthese in neuronen herstelt. Door ATP-concentraties te herstellen en verdere dalingen te voorkomen, beschermt het medicijn neuronen tegen vroegtijdig overlijden in gevallen zoals een beroerte.

Cortagen (Cortexin) heeft een algemeen neuroprotectief effect, dat Russische artsen voornamelijk gebruiken na beroertes en cerebrale hypoxie. Het is ook bekend dat het een beschermend effect heeft tegen neuronale toxiciteit veroorzaakt door overmatige activering van glutamaat.

Dankzij dit wordt het proces van neurogenese verbeterd. Dit komt door de opregulering van de genen van neurotrofe factoren zoals van de hersenen afgeleide neurotrofe factor (BDNF) en zenuwgroeifactor (NGF). Deze actie is bevorderlijk voor de regeneratie van neuronale schade en kan ook indirect het welzijn, het geheugen en de algemene cognitie verbeteren.

Cortagen (Cortexin) - Effecten

Officiële indicaties voor het gebruik van Cortexin: complexe therapie van cerebrovasculaire aandoeningen, craniocerebrale letsels en hun gevolgen, encefalopathieën van verschillende oorsprong, cognitieve stoornissen, acute en chronische encefalitis, asthenie, epilepsie, verminderd leervermogen, psychomotorische en spraakachterstand bij kinderen, verschillende vormen van infantiele hersenverlamming.

Vanwege de specificiteit en het veiligheidsprofiel wordt het ook vaak off-label als noötropicum gebruikt door relatief gezonde mensen. Het doel van dergelijk gebruik is meestal om cognitieve functies te ondersteunen en de zogenaamde te verwijderen hersenmist, maar ook de regeneratie van het zenuwstelsel na het gebruik van verschillende soorten stimulerende middelen en het leiden van een niet bijzonder gezonde levensstijl. Sommige mensen gebruiken Cortexin ook om hun welzijn te verbeteren als ze lange tijd niet hebben verwend.

Cortagen (Cortexin) - Dosering

Dit medicijn wordt gebruikt als een intramusculaire injectie, het werkt niet als het oraal wordt ingenomen. De fabrikant stelt voor de inhoud van de injectieflacon op te lossen in 1,2 ml water voor injectie of 0,9% zoutoplossing.

De fabrikant stelt de volgende dosering van Cortexin voor:

 • volwassenen en patiënten die meer dan 20 kg wegen - 10 mg gedurende 10 dagen,
 • kinderen met een gewicht tot 20 kg - 0,5 mg / kg per dag.

De bovenstaande doses worden eenmaal per dag gegeven. De behandeling kan, indien nodig, worden herhaald na een pauze van 3-6 maanden. In het geval van ischemische beroerte raden we aan tweemaal daags 10 mg ('s ochtends en 's middags) gedurende 10 dagen te gebruiken en de behandeling na 10 dagen te herhalen. Bij gebruik van één dosis per dag wordt aangeraden om in de eerste helft van de dag te injecteren.

Waarom Cortagen (Cortexin) kopen in onze online winkel?

Het is absoluut de moeite waard om onze Cortagen (Cortexin) te kopen in onze online winkel. Ten eerste bieden wij deze hoogwaardige Cortagen (Cortexin) aan tegen een onverslaanbaar lage prijs. Daarnaast garanderen wij een snelle en veilige verzending, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van Cortagen (Cortexin). Onze klanten zijn dol op de positieve resultaten die ze behalen met ons authentieke Cortagen (Cortexin) product, wat blijkt uit de talloze positieve recensies die we hebben ontvangen. Wij staan bekend om de originele kwaliteit van onze Cortagen (Cortexin) en streven ernaar om je de beste ervaring te bieden. Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van onze geweldige aanbieding op Cortagen (Cortexin) in onze betrouwbare online winkel.