Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
All Special products
Tiromel T3 25 mcg 100 tabletten
  • Tiromel T3 25 mcg 100 tabletten

Tiromel T3 25 mcg 100 tabletten

€ 35,00
Geen btw

Tiromel T3 kopen zonder recept

VERPAKKING BEVAT 50 Tabletten

De dosering van Tiromel varieert afhankelijk van het doel dat we onszelf stellen en ook vanwege de individuele kenmerken van gebruikers.

Het middel is overal verkrijgbaar en wordt geleverd in de vorm van tablets.

De startdosis is meestal 25 mcg per dag. Ook wordt de dosering geleidelijk opgevoerd tot 75 mcg per dag

Aantal

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Wat is Tiromel T3?

Tiromel T3 is geen prestatiebevorderend middel of een steroïde. Het wordt ook vaak gevonden onder de naam Cytomel. Tiromel T3 is een synthetisch schildklierhormoon en wordt gebruikt bij problemen met de stofwisseling of de werking van de schildklier. Het bevat natriumliothyronine. Onder natuurlijke omstandigheden wordt dit hormoon geproduceerd door de schildklier. Houd er rekening mee dat dit geen speelgoed is, maar een medicijn, dus het mag niet worden gebruikt zonder voorafgaand onderzoek of passende kennis. Het onjuiste gebruik ervan kan leiden tot disfunctie van de schildklier.

Toepassing van Tiromel T3

Tiromel T3 wordt vaak gebruikt bij problemen met de stofwisseling of tijdens afbouwcycli. Dit hormoon draagt ​​bij aan de versnelling van de algehele stofwisseling en de verbranding van niet alleen koolhydraten maar ook eiwitten en vetten. Aangezien dit medicijn op deze manier werkt, moet u zich bewust zijn van de verhoogde hoeveelheid eiwit. Deze oplossing zorgt ervoor dat we de spiermassa die we tijdens de massacyclus hebben opgedaan niet verbranden. Vaak gebruikt in combinatie met een middel zoals Trenbolone Acetate of Trenbolone Enanthate. Trenbolon kan ons problemen bezorgen met het werk van de schildklier en dankzij dit medicijn kunnen we onszelf beschermen. Tijdens het gebruik van dit middel zullen we overtollig lichaamsvet verbranden en zullen we onze stofwisseling gemakkelijk kunnen verhogen.

Tiromel T3 gebruikt op spiermassa stelt u ook in staat om meer maaltijden te eten en verhoogt uw eetlust. Een ander ding is dat we niet zoveel lichaamsvet zullen krijgen omdat we een verhoogde eiwitopname hebben.

Tiromel T3 bijwerkingen

Tijdens het gebruik van dit medicijn kunnen ook tal van bijwerkingen optreden. De ergste zijn meer zweten en een verhoogde hartslag. Dit alles heeft te maken met de gestimuleerde stofwisseling van ons lichaam. Aangezien dit een medicijn is, moet u er rekening mee houden dat u na het stoppen ervan een goed dieet moet volgen. Na stopzetting kunnen de effecten optreden van het niet herstellen van het werk van onze schildklier. Test zorgvuldig TSH, FT4, FT3 voordat u tiromel gebruikt.

Tiromel T3 dosering

Het wordt aanbevolen om 25mcg te gebruiken om het maximale niveau van ons FT3-hormoon te bereiken dat verantwoordelijk is voor de stofwisseling. Door te doseren op 50mcg kunnen we tweemaal onze maximale FT3 bereiken. Tijdens het spenen maken we geen piramides, we spenen alleen 's nachts. Het dieet na zo'n cyclus moet veel koolhydraten bevatten om de werking van onze schildklier te herstellen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in