Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
All Special products
Sibutramine 20 mg 100 tabletten
  • Sibutramine 20 mg 100 tabletten

Sibutramine 20 mg 100 tabletten

€ 90,00
Geen btw

Sibutramine kopen zonder recept

Sibutramine verhoogt de algehele stofwisseling, waardoor gewichtsverlies wordt veroorzaakt. Tegelijkertijd vermindert het de hoeveelheid ingenomen calorieën en onze eetlust. Het vermindert gewoon het hongergevoel, verhoogt het gevoel van verzadiging. Het verhoogt de postprandiale thermogenese (vooral op het gebied van visceraal vetweefsel) en draagt ​​bij aan het verlies van vetweefsel.

Bovendien verzwakt Sibutramine het optreden van een afname van het rustmetabolisme, waardoor de kans op een dergelijk ongewenst jojo-effect afneemt.

Aantal

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Wat is Sibutramine?

Sibutramine is een echt effectief tegengif voor deze ernstige problemen met ernstig overgewicht of zwaarlijvigheid, wat ronduit gevaarlijk is als een persoon niet een aanzienlijke hoeveelheid onnodig gewicht verliest. Er zijn veel legendes en tegenstrijdigheden rond Sibutramine. Het is echter een echt effectieve voorbereiding, dus de jaloerse en onware meningen zijn niet verrassend. Sibutramine zelf werd precies in 1997 op de brede farmaceutische markt gebracht als een medicijn met weinig bijwerkingen. De pillen werden gebruikt onder toezicht van een arts die de juiste dosis van het medicijn bepaalde.

Gewoonlijk was de dagelijkse dosis niet hoger dan één tablet. Sibutramine remde simpelweg het hongergevoel bij mensen en de patiënten zelf konden in korte tijd zelfs 20 kilo afvallen. Dankzij zulke spectaculaire resultaten is dit product vrij snel erg populair geworden. Na enkele jaren werd dit wonderbaarlijke middel echter ingetrokken vanwege het feit dat de bijwerkingen van het gebruik ervan naar verluidt levensbedreigend werden. Er moet echter worden opgemerkt dat dit te wijten was aan het overschrijden van de maximale dagelijkse dosis, d.w.z. één tablet. Sibutramine verbetert de verzadiging en blokkeert effectief de eetlust. Als gevolg hiervan kunt u zich altijd verzadigd voelen na het innemen van het medicijn, waardoor de verleiding om iets anders dan normale maaltijden te snacken aanzienlijk wordt verminderd. Als u moeite heeft de porties van uw voedsel onder controle te houden, zal dit medicijn een grote hulp zijn, omdat het eenvoudigweg de drang vermindert om meer te eten dan u nodig heeft. Bovendien verhoogt het ook het energieverbruik in het menselijk lichaam door het fenomeen van thermogenese in het algemeen te verbeteren. Al in een korte tijd na het starten van Sibutramine, is er een verbetering in de manier om de hoeveelheid vetten in het hele lichaam te verminderen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in