Nieuwe producten
Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products
Semaglutide (Wegovy)
 • Semaglutide (Wegovy)

Semaglutide (Wegovy)

€ 99,00
Geen btw

Semaglutide kopen zonder recept

Dosering Semaglutide voor gewichtsverlies:

Eerst 0,25 milligram (mg) één keer per week onder de huid geïnjecteerd gedurende 4 weken. U mag uw dosis elke 4 weken verhogen. De dosis is echter gewoonlijk niet meer dan 2,4 mg eenmaal per week.

Aantal

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Semaglutide (Wegovy) kopen online zonder recept

Wat is semaglutide voor gewichtsverlies?

Gewichtsbeheersing op de lange termijn is jarenlang bestudeerd en er is een doorbraak ontdekt. Semaglutide is een injecteerbaar antidiabeticum voor de behandeling van diabetes type 2 en langdurig gewichtsbeheer. Semaglutide bootst het hormoon GLP-1 in uw lichaam na om de bloedsuikerspiegel na het eten te verlagen. Bovendien verhoogt het medicijn de insulinesecretie, wat het suikermetabolisme verhoogt.

Het hormoon GLP-1 zorgt voor regulering van de bloedsuikerspiegel of stimulatie van glucose, afhankelijk van de insulinesecretie. Insuline bevordert de opname van suiker door de cellen en slaat suiker op als glycogeen om vetopbouw en skeletspieren te bevorderen. GLP-1 remt de afgifte van glucagon of vertraagt de afgifte van suiker aan het bloed, zodat u meer vet kunt verbranden. Het geeft je ook een vol gevoel en vermindert je eetlust.

Semaglutide is geen vervanging voor insuline. Het stimuleert uw alvleesklier om insuline af te geven wanneer er suiker aanwezig is, maar het is afhankelijk van de insuline van uw lichaam om effect te hebben.

Wie zou Semaglutide kunnen gebruiken om af te vallen?

Semaglutide wordt gebruikt als aanvulling op dieet en lichaamsbeweging voor gewichtsbeheersing op de lange termijn bij volwassenen met een body mass index (BMI) van meer dan 27 km/2. BMI of body mass index wordt bepaald door de verhouding tussen gewicht en lengte. Deel uw gewicht in kilogram (pond) door het kwadraat van uw lengte in meter (feet), en dit is uw BMI. Een hoge BMI kan wijzen op een hoog lichaamsvet. BMI-screening voor gewichtscategorieën die leiden tot gezondheidsproblemen; het diagnosticeert echter geen lichaamsvet of uw gezondheid.

Semaglutide voor gewichtsverlies

Goed eten en bewegen is over het algemeen niet genoeg, vooral als je ouder wordt. Er is echter een nieuw hulpmiddel om af te vallen, en Semaglutide is een injecteerbaar medicijn dat helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden bij type 2-diabetes. Toch tonen onderzoeken aan dat het ook mensen zonder diabetes helpt om af te vallen.

Semaglutide werkt langzaam terwijl u zich een weg baant naar de juiste dosis, waar u het meeste gewichtsverlies zult vinden. In chemische onderzoeken pasten de deelnemers hun dosering aan tot ze 2,4 mg per week bereikten. In een proef waarbij de resultaten na 20 weken werden gemeten, bereikten de meeste deelnemers de volledige dosis en zagen ze gewichtsverlies naarmate de dosering toenam.

Het is belangrijk op te merken dat afvallen tijd kost. U zult de beste resultaten zien wanneer u Semaglutide gebruikt met een goed dieet en bewegingsplan. Semaglutide is het enige door de FDA goedgekeurde medicijn dat helpt bij het beheersen van de bloedsuikerspiegel en het verlagen van de risico's op cardiovasculaire problemen bij mensen met diabetes type 2 en hartproblemen.

Is Semaglutide voor gewichtsverlies veilig?

Semaglutide is veilig en effectief bij gebruik zoals voorgeschreven. Als u echter een familiegeschiedenis heeft van bepaalde schildklierkankers, komt u mogelijk niet in aanmerking voor de medicatie.

U start de dosering met de laagste dosis en de medicatie wordt wekelijks subcutaan in de buik geïnjecteerd. Als u de lage dosering goed verdraagt, wordt uw dosis elke 4 weken verhoogd totdat u een maximale veilige en effectieve dosis bereikt.

Hoeveel gewicht kunt u verliezen met Semaglutide?

Patiënten die semaglutide gebruiken om af te vallen, zouden tijdens de eerste paar maanden van de behandeling ongeveer 15% van hun startgewicht moeten verliezen.

Dit betekent dat als u met de behandeling bent begonnen met een gewicht van 200 pond, u in deze periode ongeveer 30 pond zou moeten verliezen, waardoor u veel dichter bij een gezonde BMI komt.

Tijdens deze vroege stadia verhoogt u uw Semaglutide-dosis tot een maximum van 2,4 mg per week en zou u in deze fase de volledige effecten van de medicatie moeten ervaren.

Semaglutide en alcohol

Beperk alcoholgebruik. Alcohol beïnvloedt de bloedsuikerspiegel en het risico bestaat dat de bloedsuikerspiegel te laag wordt in combinatie met Semaglutide als u alcohol drinkt.

Bijwerkingen van Semaglutide

Zoals met alle medicijnen, zijn er enkele bijwerkingen van Semaglutide. Deze omvatten:

 • braken
 • Misselijkheid
 • Diarree
 • Buikpijn
 • Constipatie

Neem contact op met uw leverancier als u een van deze bijwerkingen heeft, vooral als u langdurig moet braken. Het is mogelijk om gastroparese te ontwikkelen, waarbij de maag niet meer beweegt en u constant moet overgeven. Bovendien kan braken leiden tot uitdroging en verstoringen van de elektrolytenbalans.

Semaglutide voor gewichtsverlies - Samenvatting

Semaglutide is een medicijn dat wordt gebruikt om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden, en studies tonen aan dat het ook mensen zonder diabetes helpt om gewicht te verliezen. U moet er echter voor zorgen dat u goed eet en aan lichaamsbeweging doet terwijl u Semaglutide gebruikt. Onthoud dat er geen toverdrank is om af te vallen, zelfs niet met Semaglutide.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in