• Testsoterone enanthate 300mg / 10ml

Productomschrijving


Testosteron Enanthate is een van de meest populaire anabole androgene steroïden die zijn ontworpen om sterke spiergroei bij bodybuilders te stimuleren. De intense werking van het preparaat zorgt voor een zeer hoge effectiviteit met een aanzienlijk risico op toxiciteit en bijwerkingen.


Dosering


Het actieve effect van Testosteron Enanthate in injecties houdt ongeveer 5 dagen aan, dus de injecties hoeven niet zo frequent te zijn. De hoeveelheid van het preparaat hangt ook af van de vooruitgang van de bodybuilder.


• Typische doseringen van 250 mg/week voor beginners tot 1000 mg/week voor gevorderde bodybuilders.


• Standaard behandelingsduur: 8-12 weken.


Effecten van actie


De basistaak van de steroïde is om synthetisch testosteron in het lichaam af te geven, dat het natuurlijke HPTA-systeem sterk blokkeert, waardoor een veel grotere hoeveelheid van het hormoon wordt geleverd dat verantwoordelijk is voor het opbouwen van spieren. Het middel vertoont een sterke neiging om te aromatiseren en wordt een bron van oestrogenen die verantwoordelijk zijn voor het verschijnen van vrouwelijke geslachtskenmerken. Het voordeel van de voorbereiding is een zeer grote toename van massa en kracht in een korte tijd, die de mogelijkheden van traditionele training vele malen overtreft. Goede effecten zijn pas zichtbaar na drie weken gebruik, wanneer testosteron zijn maximale concentratie in het bloedserum bereikt.


Toepassingsvoordelen:


• Zeer snelle gewichtstoename in korte tijd.


• Toename van spierkracht en toename van trainingsprestaties.


• De tolerantie van de voorbereiding in elke fase van de training.


• Zeer effectief bij het maken van een modelleringsbasis.


Mogelijke bijwerkingen


Het gebruik van Testosteron Enanthate wordt geassocieerd met het optreden van verschillende bijwerkingen die typisch zijn voor dit synthetische hormoon. Het effect van aromatisering is gynaecomastie, dikheid van de buik, heupen en dijen, hoge waterretentie en gerelateerde hypertensie en oedeem. Voortijdige mannelijke kaalheid en overmatige haargroei in andere delen van het lichaam, evenals een neiging tot acne-uitslag, verschijnen als gevolg van het androgene effect.


Trivia


Testosteron Enanthate blokkeert het HPTA-systeem zeer sterk, daarom is het na het einde van de behandeling noodzakelijk om het werk van de testikels en de natuurlijke productie van endogeen testosteron te herstellen met behulp van preparaten zoals Clomid en HCG. De effecten van oestrogenen worden verlicht door een anti-oestrogeen, zoals Tamoxifen of Proviron.


Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Testsoterone enanthate 300mg / 10ml

  • Merk: CoreLabs
  • Productcode: Testo E 300
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 45,00€