• Proviron Bayer 20tab / 25mg

Proviron Bayer 20tab/25mg

Proviron is een preparaat dat masterolon als werkzame stof bevat.

In de geneeskunde wordt het bij mannen gebruikt in het geval van onderactieve mannelijke geslachtsorganen, onvruchtbaarheid of impotentie. Bovendien wordt het gebruikt in toestanden van uitputting van het organisme.

Proviron - wat is het en waarvoor wordt het gebruikt?

Het belangrijkste en belangrijkste kenmerk is een sterk androgene werking, terwijl het geen anabool effect vertoont. Daarom is het geen preparaat dat bedoeld is om de groei van spiermassa of kracht te versnellen. Dit betekent niet dat het zinloos is om het te nemen. Welnu, vanwege het androgene effect werkt Proviron goed als middel om de oestrogene effecten van andere preparaten (stoffen die aromatiseren tot oestrogenen) te verminderen. Als gevolg hiervan beperkt het de groei van vetweefsel en vermindert het ook het risico op gynaecomastie en andere bijwerkingen die gepaard gaan met hoge niveaus van oestrogeen.

Proviron - wanneer moet ik het medicijn gebruiken?

Deze voorbereiding is voornamelijk bedoeld voor atleten die het gebruiken tijdens wedstrijden, wanneer lage oestrogeenspiegels en hoge androgenen gewenst zijn. Dit resulteert in een toename van de spierhardheid en dichtheid. Inname van Proviron met preparaten die het testosteron in het bloed verhogen, zorgt ervoor dat de testosteronspiegel relatief hoog en constant is. Hierdoor verbetert het, naast de voordelen van anti-oestrogene eigenschappen, het effect van testosteron zelf, en dus het uiterlijk van spieren en een slanker figuur. Proviron wordt ook aanbevolen voor vrouwen om de verhouding tussen oestrogenen en androgenen te verminderen en een significante invloed te hebben op het uiterlijk van de figuur. Dames moeten er echter voor zorgen dat ze de dagelijkse dosis van 25 mg gedurende 4-5 weken niet overschrijden om te voorkomen dat virilisatiesymptomen optreden.

Proviron-dosering

Dosering bij mannen begint met de standaarddosering van 25 mg - voldoende om symptomen van gynaecomastie te voorkomen. Het wordt meestal in een dergelijke hoeveelheid gebruikt tijdens de behandeling met andere steroïden met oestrogene effecten, maar afhankelijk van de mate van vooruitgang kan de dosis worden verhoogd tot 50 mg.

Bijwerkingen van Proviron

Proviron als preparaat veroorzaakt uiterst zelden bijwerkingen (bij doses tot 100 mg per dag), het is ook relatief weinig toxisch voor de lever. Desalniettemin is het een zeer androgene stof, dus aandoeningen zoals seborroe, acne, haaruitval en overmatig lichaamshaar kunnen optreden. Het kan ook een zeer hoog libido veroorzaken. Bij vrouwen moet je rekening houden met het risico op virilisatie, d.w.z. stemverdieping, menstruatiestoornissen, clitorishyperplasie.

Proviron is een specifieke stof die een werkzame stof bevat die mesterolon wordt genoemd. Het is de moeite waard om te weten dat proviron, net als DHT, een steroïde is die niet dempt van oestrogenen. In de geneeskunde, en meer bepaald in klinische gevallen, wordt dit type steroïde gebruikt voor verschillende soorten seksuele disfunctie als gevolg van lage testosteronniveaus. In situaties van verminderde vruchtbaarheid wordt dit preparaat gebruikt om de hoeveelheid sperma in de mannelijke voortplantingsorganen te verhogen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat Proviron de natuurlijke aanmaak van testosteron stimuleert, want dat is het niet. Het is puur een oraal androgeensubstituut.

Proviron is een specifieke stof die een werkzame stof bevat die mesterolon wordt genoemd. Het is de moeite waard om te weten dat proviron, net als DHT, een steroïde is die niet dempt van oestrogenen. In de geneeskunde, en meer bepaald in klinische gevallen, wordt dit type steroïde gebruikt voor verschillende soorten seksuele disfunctie als gevolg van lage testosteronniveaus. In situaties van verminderde vruchtbaarheid wordt dit preparaat gebruikt om de hoeveelheid sperma in de mannelijke voortplantingsorganen te verhogen. Maak je echter geen zorgen dat Proviron de natuurlijke aanmaak van testosteron stimuleert, want dat doet het niet. Het is puur een oraal androgeensubstituut.

Eigenschappen van Proviron

Proviron, zoals het vermelden waard, is een zeer androgene steroïde. Ondanks deze eigenschap wordt het preparaat niet aanbevolen voor gebruik bij het vergroten van spiermassa of kracht. Waarom? Kenmerkend is het feit dat deze steroïde snel van vorm verandert in een inactieve metaboliet. Dit maakt doseren echter niet zinloos. Vanwege het feit dat Proviron het werkingsbereik van andere specifieke kenmerken vergroot, gebruikten atleten het vroeger samen met andere preparaten. Het wordt meestal samen met Tamoxifen toegediend, omdat beide steroïden de zogenaamde oestrogenen van een andere kant aanvallen. Als gevolg hiervan verminderen ze de mate van oestrogeenbijwerkingen. Bovendien heeft Proviron een sterke anti-aromatiseringsfunctie, waardoor het directer en effectiever is in het bestrijden van problemen die verband houden met oestrogeenbijwerkingen.

Proviron-toepassing

Het beoogde gebruik van deze steroïde vervult zijn functie in situaties die verband houden met sportrivaliteit. Het is dan raadzaam om een laag oestrogeengehalte en een hoog androgenengehalte te hebben. Het meest effectieve effect is wanneer ook anabolen zoals Winstrol of Oxandrolon worden gebruikt. In dit geval is het gehalte van deze preparaten relatief laag en kan Proviron androgeen aanvullen, wat de hardheid en dichtheid van de spieren verhoogt.

Proviron -Dosering

    • bij vrouwen - één tablet Proviron per dag, dwz 25 mg is de juiste dosis. Een dergelijke hoeveelheid is effectief bij het veranderen van de verhouding van androgenen tot oestrogenen. Deze androgenen zijn zeer krachtig, dus overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De consumptie van het preparaat moet worden beperkt tot 4 of 5 weken.

    • bij mannen - ook de gebruikelijke dosering voor mannen is 25 mg. Deze dosis is effectief in het voorkomen van alle symptomen van gynaecomastie. Proviron wordt ook geconsumeerd tijdens de behandeling met andere oestrogene preparaten, waardoor het mogelijk is om de dosis te verhogen tot 50 mg. Het verhogen van de dosis hangt af van het stadium van de ziekte.

Bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen bij mannen zijn:

    • vettige huid

    • acne

    • te veel huidhaar

    • verergering van mannelijke kaalheid

    • extreem mannelijk libido

bij vrouwen:

    • verdieping van de stem

    • onregelmatige menstruatie

    • veranderingen in de structuur van de huid

    • groei van de clitoris

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Proviron Bayer 20tab / 25mg

  • Productcode: Proviron Bayer 20tab/25mg
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 20,00€