• Testo P 150

Product beschrijving

Testosteron Propionate  is een ester met een korte werkingsduur, dus de werking ervan kan beginnen na de eerste injectie. Testosteron propionaat wordt meestal gebruikt in de periode van de laatste hand voor de wedstrijd of in de cycli voor beeldhouwkunst dan in de periode van het opbouwen van grote massa - voor dit doel wordt een vrij lange vorm van testosteron gekozen.

Omdat testosteron propionaat een korte ester is, veroorzaakt het minder waterretentie in het lichaam en is het ook minder waarschijnlijk dat het gynaecomastie veroorzaakt. Alle bijwerkingen die typisch zijn voor testosteron in het geval van de kortwerkende vorm zijn kleiner.

Het nadeel van het gebruik van deze vorm van testosteron zijn frequente injecties. Dit heeft een bijzonder zwaar effect op nieuwkomers, omdat het om de dag geven een echte kwelling voor hen wordt.

Testosteron propionaat kan met bijna elk middel worden gecombineerd - of het nu voor massa of beeldhouwwerk is. Het is ook perfect als "kickstarter" en een maatstaf aan het einde van de cyclus voor een zachte afdaling.

Dosering

Testosteron propionaat wordt in verschillende doses gebruikt, afhankelijk van het doel van de cyclus en de vooruitgang van de gebruiker. Beginners gebruiken het in een dosis van 50-75 mg / e2d, gemiddeld in een dosis van 75-100 mg / e2d en gevorderde gebruikers in doses van ten minste 100 mg / ed of 200 mg / e2d. Het wordt meestal gebruikt voor 6-8 of zelfs tot 12-16 weken.


Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Testo P 150

  • Merk: CoreLabs
  • Productcode: Testo P 150
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 38,00€