• Testosteron enanthate 300mg / 10ml

Testosterone Enanthate


Waarschijnlijk de meest populaire van de testosteronfamilie, Enantat, een lange ester, langwerkend, met een halfwaardetijd in het lichaam van maximaal 14 dagen.


Bij concentraties van 250 mg tot 1000 mg per week zullen we een verbetering van de lichaamsefficiëntie en een toename van de spiermassa waarnemen.


Testosteron Enanthate - gebruik


Vanwege de oestrogene effecten: gynaecomastie, enz., moeten tijdens de behandeling middelen zoals proviron, arimidex, aromasin worden gebruikt.


Testosteron Enathate en andere middelen? Het mengen van testosteron met andere steroïden is een open vraag, maar er moet aan worden herinnerd dat enanthaat niet wordt aanbevolen voor vrouwen.


Zoals na elke behandeling met het populaire testosteron, moet u rekening houden met reflux.


Testosteron wordt al sinds het einde van de jaren veertig gebruikt. Het werd op grote schaal misbruikt in een dopingprogramma in landen als Oost-Duitsland, Bulgarije, Polen en Roemenië. Testosteron is een hormoon met anabole en androgene eigenschappen.


Testosteron enanthaat wordt niet aanbevolen voor vrouwen, het is niet bedoeld voor vrouwen omdat het virilisatie kan veroorzaken, d.w.z. stemverandering, vergroting van de clitoris, groei van lichaamshaar en andere pijnlijke bijwerkingen. Sommige wetenschappers zijn van mening dat dit geen bijwerkingen zijn, maar de goede werking van testosteron! Vrouwen die sterk androgene verbindingen gebruiken, moeten erg wanhopig zijn. Moet je echt de esthetiek van de vrouwelijke figuur opofferen om spieren op te bouwen?


Wijze van toediening


Injecties met een naald 0,6 x 30 mm - intramusculair. Bij doping wordt meestal elke 3-4 dagen 250-300 mg testosteron gebruikt. Gevorderden kunnen natuurlijk grotere doses nemen. Ervaren professionals overschrijden vaak 1 g testosteron per week.


Middelen gebruikt in combinatie met testosteron:


- nandrolone (300-800 mg nandrolon + 300-800 mg testosteron per week),


dianabol (20-40 mg methanabol per dag),


anavar(20-50 mg oxandrolon per dag),


- trenbolone (200-300 mg trenbolon per week),


- boldenone (300-800 mg boldenon per week),


- winstrol (30-50 mg om de dag).


Er moet aan worden herinnerd dat de dosering een individuele kwestie is, veel hangt af van de oorsprong van de fondsen. Geneesmiddelen van de zwarte markt kunnen de concentraties van de werkzame stof aanzienlijk hebben onderschat.

Bijwerkingen:


• verandering in bloedlipidenprofiel, testosteron (lange esters) in een dosis van 200 mg per week verlaagde de HDL-spiegels met 9% (en slechts een geselecteerde fractie, HDL3), en de LDL-spiegel (slechte cholesterol) werd verlaagd met 16% bij mensen die alleen testosteron enanthaat kregen toegediend


• gewichtstoename (ook indirect door waterretentie);


• verhoogde omzetting in oestrogenen (aromatisering) - onthoud dat het fenomeen veel intenser is bij mannen ouder dan 60 jaar


• tijdelijke of permanente onvruchtbaarheid


• verhoging van hematocriet - u moet zich ervan bewust zijn dat het fenomeen veel intenser is bij mannen ouder dan 60


• remming van de aanmaak van testosteron in de testikels, blokkering van de HPTA-as, invloed op LH en FSH;


• acne, vette huid


• haaruitval, alopecia is een genetisch bepaald probleem, het is het resultaat van de omzetting van testosteron in DHT


• waterretentie of oedeem - komt vooral voor bij mensen van middelbare leeftijd


• gynaecomastie, indien de deelnemer aanleg heeft, geen aromatiseringscontrolemiddelen gebruikt; er moet rekening mee worden gehouden dat in de meeste gevallen een te hoog oestrogeengehalte correleert met een te hoog prolactinegehalte. Beide hormonen kunnen gynaecomastie veroorzaken.


• het verhogen van het libido is een individuele aangelegenheid, die onder meer samenhangt met: met oestrogeenspiegels


Nieuwsgierigheid


Testosteron kan kortademigheid, hoesten en toxische veranderingen in de longen veroorzaken. Er is echter slechts één zo'n geval gemeld. De gebeurtenis werd in 2013 beschreven door Monclou Garzon E., het ging om een 39-jarige man die al 20 jaar verschillende hormonale preparaten gebruikte. Na 4 weken gebruik van 250 mg testosteroncypionaat per week verslechterde de conditie van de bodybuilder aanzienlijk. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis met kortademigheid, hevig zweten, bloedspuwing, hoesten en snelle ademhaling. Indicatoren zoals leukocyten en CRP wezen op een ernstige ontsteking. De enige verklaring voor de toestand van de man was testosterontherapie. Na zorgvuldig onderzoek sloten artsen longontsteking en andere ziekten uit.


Conclusies:


Het is belangrijk om te beseffen dat zelfs de kleinste hoeveelheid anabole androgene steroïden het HPTA-systeem aantast, en meestal vereist een "interventie" na de cyclus met clomid, tamoxifen, hCG of andere farmacologische middelen. Zelfs een kleine dosis van 125 mg enanthaat beïnvloedt de "blokkade" van de HPTA-as. Er moet ook aan worden herinnerd dat doping vaak doses van 1-2 g AAS per week gebruikt, en de combinatie van verschillende stoffen veroorzaakt een sterke onderdrukking van de hypothalamus - hypofyse - teelballen.


Testosteron kan zowel langdurige als negatieve effecten hebben op de vruchtbaarheid van een man. Het is niet zeker of de hormonale balans van de man na enige tijd gebruik van testosteron zal worden hersteld naar de baseline.Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Testosteron enanthate 300mg / 10ml

  • Merk: DNA Laboratory
  • Productcode: TESTOSTERONE ENANTHATE 300mg / 10 mL
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • Verzendkosten: 9.90 €
  • Aflevertijd: 1-2 werkdagen in Nederland!
  • Betalingsmethoden: Overschrijving, cryptovaluta (BitCoin)
  • 45,00€