MT-2 is een afkorting voor Melanotan-2, een peptide voor het verhogen van onze natuurlijke melanineproductie. Dankzij de verhoogde hoeveelheid van dit hormoon wordt onze huid donkerder en minder gevoelig voor UV-licht. Mensen met een lichte huid kunnen gemakkelijk hun weerstand tegen de zon verhogen en hebben een donkerdere huid. Het effect van dit peptide is al na enkele injecties direct zichtbaar. Onze huid begint resistent te worden tegen UV-straling en zal op een snellere en zachtere manier huidverbranding ondergaan.

Toepassing van MT-2

MT-2 wordt meestal gebruikt voor problemen met de hoeveelheid melanine. We gebruiken Melanotan-2 ook in tijden dat onze huid erg bleek is en we gedoemd zijn om elk uur aan de zon te worden blootgesteld. Het gebruik van dit middel versnelt de genezing van de huid die is blootgesteld aan langdurige blootstelling aan UV-straling. Het is ook bewezen dat het een middel is waarmee we een lager risico hebben op het ontwikkelen van huidkanker. Zelfs een kleine dosering van dit peptide kan de huid beter bestand maken tegen zonlicht. MT-2 is de tweede versie van het looimiddel dat ook het libido en de zin in seks verhoogt. MT-2 heeft ook een positief effect op de insulineresistentie. Wat betekent het? Dit peptide maakt onze cellen gevoelig voor koolhydraten en onze glucosespiegels stijgen niet zo veel na het nuttigen van een maaltijd.

Bijwerkingen van MT-2

Er kunnen ook tal van bijwerkingen optreden bij het gebruik van MT-2. De meest ernstige daarvan kan het verschijnen van moedervlekken en zwarte vlekken op ons lichaam zijn. De grootste hoeveelheid ervan kan worden waargenomen als we Melanotan II in grote hoeveelheden doseren. Deze vlekken of moedervlekken kunnen na verloop van tijd afvallen of verdwijnen, maar dit is geen 100% zekerheid. Een andere bijwerking is acute maagpijn na toediening van dit peptide. Sommige mensen voelen zich sterker, anderen minder. Sommigen kunnen echter alleen een verminderde eetlust ervaren. Een andere bijwerking van MT-2 voor sommige mensen kan het libido zijn. Na inname kan er sprake zijn van zogenaamde verhoging van het bloed in de penis.

Dosering MT-2

Er zijn veel MT-2-doseringsopties, sommige met grotere bijwerkingen en sommige met minder effecten, maar voor langere tijd. Hieraan moet worden toegevoegd dat dit middel moet worden bereid door toevoeging van zoutoplossing of water voor injectie. Denk eraan om bij het toevoegen van oplosmiddel voorzichtig tegen de muur te gieten. Op zijn beurt mag de fles niet krachtig worden geschud om de aminozuren van de peptiden niet te vernietigen.

Snelle effecten: elke 2 dagen 1 mg peptide en na de derde injectie doseren we slechts 0,5 mg tot het einde van de fles. Later kunnen we veilig elke 3 dagen 0,5 mg microdoseren.

Lange effecten: gedurende vele maanden: 0,5 mg op de eerste dag, daarna doseren we elke derde dag 0,5-0,25 mg.


Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

mt-2

  • Productcode: mt-2 bio peptide
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 55,00€