Het BPC-157 kopen-eiwit bestaat uit 15 aminozuren en maakt deel uit van een eiwitketen die BPC wordt genoemd en die is geïsoleerd uit de maagsappen van dieren.

Van dit eiwit is bekend dat het de spijsvertering verbetert.

Het kalmeert de spijsvertering door het endotheel te beschermen dat het binnenoppervlak van de bloedbellen bedekt. Het werkt in op het angiogeneseproces dat helpt bij het creëren van nieuwe bloedvaten.

Onderzoek koppelt het BPC-157-eiwit ook aan ontstekingsremmende eigenschappen (dierstudies), het peptide reguleert en controleert ook de bloedstroom in het spijsverteringskanaal.

BPC-157 is een steriel, wit, gevriesdroogd poeder bedoeld voor subcutane of intramusculaire injectie, na oplossen in steriel water.

Werkingsmechanisme van BPC-157

In laboratoriumstudies bij ratten is bewezen dat het de genezing van quadriceps-spieren versnelt, omdat het ook een snellere genezing van achillespezen, beschadigd spierweefsel en verpletterd spierweefsel bevordert. Het helpt ook bij de regeneratie van gebroken spieren.

BPC-157 ondersteunt botgenezing en de behandeling van ligamentschade. Bovendien lijkt het organen te beschermen en maagzweren te voorkomen. Bijwerkingen in studies bij mensen (tot nu toe) zijn niet gedetecteerd.

Er wordt ook aangenomen dat BPC pijn in beschadigde gebieden vermindert. Degenen die last hebben van verstuikingen of spierbeschadiging kunnen baat hebben bij behandeling met dit peptide zodra het is goedgekeurd voor menselijk gebruik - dit peptide valt onder de classificatie van regeneratieve geneeskunde.

Wat betreft het vermogen om zweren te genezen en te voorkomen, het werkt om maagzweren te genezen bij mensen die NSAID-medicijnen hebben misbruikt. Deze geneesmiddelen zijn geen steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen en worden geclassificeerd als pijnstillers.

In klinische onderzoeken werd het vermogen van dit peptide onderzocht om laboratoriummuizen te helpen huidverbrandingen sneller te genezen. Het peptide werd topisch of door injectie toegediend, wat hielp bij het genezen van de brandwonden bij laboratoriummuizen. Deze brandwonden waren diepe, gedeeltelijke brandwonden op de huid en hadden betrekking op 20% van de muizenlichamen.

Bovendien tonen klinische onderzoeken aan dat BPC-157 het vermogen heeft om bepaalde soorten leverschade veroorzaakt door alcoholmisbruik te behandelen. Het is niet giftig en bevordert de gezondheid van de lever zonder ongewenste bijwerkingen te veroorzaken.

Als het gaat om wondgenezing, werkt eiwit in op een breed scala aan weefsels: van de spierorganen en ligamenten, via de huid tot de pezen. Onderzoek toont aan dat weefselgenezing in zeer korte tijd plaatsvindt.

BPC-157 werkt zonder de functies van andere systemen te verstoren, waaronder dopamine- en prostaglandinesystemen, evenals het somatosensorische zenuwstelsel.

Dosering van BPC-157

Aanbevolen dosis BPC-157:

- 200 microgram per dag voor medicinale doeleinden

- 400 tot 1000 microgram, gegeven in twee doses per dag, wanneer het probleem ernstiger is.

BPC-157 Hoe bewaren?

- het product kan tot drie jaar vanaf de productiedatum worden gebruikt

- na bereiding maximaal 14 dagen houdbaar in de koelkast

- houd de flacons in de juiste positie

- bewaar in de koelkast, in de verpakking en bescherm tegen licht

- het is maximaal een maand houdbaar bij kamertemperatuur

Wat is BPC-157?

BPC 157 is een peptide geïsoleerd uit menselijk maagsap. BPC 157 is ook een krachtige VEGF-stimulator. Het heeft een zeer sterk effect op het activeren van de vorming van bloedvaten. Het is nuttig bij alle neurodegeneratieve ziekten, sportblessures of algemene darmproblemen. Het peptide zelf is een opeenvolging van aminozuren. En het wordt door het lichaam geproduceerd in spijsverteringszuren, waar het wordt gebruikt om de darmen te beschermen en te herstellen. In dit geval krijgen we dit peptide in een zeer sterke dosis die veel positieve effecten op het lichaam heeft.

Hoe wordt BPC-157 gebruikt?

Het middel zelf moet in het begin in bacteriostatisch water worden gemengd. Het mag niet te agressief worden geschud of gemengd. Laat de stof liever zelf oplossen in het water. Wanneer de fles BPC-157 van 5 mg vol is, moet de door de fabrikant aanbevolen dosis eruit worden gehaald en intramusculair worden geïnjecteerd. De dosis zelf mag niet hoger zijn dan twee injecties van tweehonderdvijftig mcg van het middel. Alles moet 's ochtends en 's avonds worden gegeven.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bpc-157

  • Productcode: Bpc-157 - bio peptide
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 50,00€