• Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly als medicijn dat de werkzame stof Sildenafil 100 mg bevat, verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, waardoor het gemakkelijker wordt om een erectie te krijgen. Het werkingsmechanisme is gebaseerd op de afgifte van stikstofmonoxide in het corpus cavernosum, wat op zijn beurt leidt tot de uitbreiding van talrijke bloedvaten. Als gevolg van dit mechanisme stroomt het bloed zonder verstoring naar de corpora cavernosa, ongeacht de oorzaak van eventuele verstoringen. Kamagra Oral Jelly is geen afrodisiacum of hormoon en werkt daarom alleen bij seksuele opwinding.

Kamagra Oral Jelly - wat is het?

Kamagra Oral Jelly is een geneesmiddel dat de werkzame stof sildenafil bevat, een enzym dat wordt aangetroffen in de holle lichamen van de penis en de longcirculatie, dat de mannelijke seksuele functie in evenwicht houdt en impotentie behandelt. Sildenafil is een organische chemische verbinding die wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen. Dit bestanddeel, door de bloedstroom in de penis te stimuleren, zorgt ervoor dat u een langdurige erectie kunt krijgen. Het herstelt het verstoorde erectiemechanisme in een situatie van seksuele opwinding door de bloedtoevoer naar de penis te vergroten. Stikstofmonoxide, dat vrijkomt in het corpus cavernosum van de penis tijdens seksuele stimulatie, activeert het erectiemechanisme. Een reeks chemische veranderingen die sildenafil veroorzaakt, leidt tot de ontspanning van gladde spieren in het corpus cavernosum. Het blokkeert ook de afscheiding van een enzym - fosfodiësterase type 5 - dat de erectie remt, wat resulteert in vasodilatatie en vrije bloedtoevoer naar de penis. De erectie die op deze manier wordt bereikt, is sterk en langdurig - tot enkele uren aanhouden. Natuurlijk heb je een seksuele prikkel nodig om het op te wekken, maar het kan zelfs subtiel zijn - het effect zal onmiddellijk zijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat stimulatie nodig is om een erectie te krijgen - zonder dat zal sildenafil geen erectie krijgen. De werking van dit medicijn zal werken in gevallen van erectiestoornissen met een neurologische en psychologische achtergrond. In het geval van lage bloeddruk of atrofie van het corpus cavernosum, zal dit de seksuele functie niet verbeteren en zal het nodig zijn om een gespecialiseerde arts te raadplegen.

Kamagra Oral Jelly - actie.

Kamagra Oral Jelly begint 30 - 60 minuten na inname te werken. De gel moet in zijn geheel worden doorgeslikt met een beetje water. Kamagra Oral Jelly is actief van enkele tot zelfs enkele uren, afhankelijk van vele factoren. Aangenomen moet worden dat het maximale effect tussen het eerste en het vierde uur aanhoudt. Er moet aan worden herinnerd dat de eerdere consumptie van vetrijke maaltijden en alcohol met een hoog percentage de effecten van Kamagra Oral Jelly en andere geneesmiddelen tegen impotentie en erectiestoornissen kan verzwakken. Viagra

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kamagra Oral Jelly

  • Productcode: Kamagra Oral Jelly
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 30,00€