MK-677 Deus Medical (ibutamoren-mesylaat), ook bekend als Ibutamoren, Nutrobal en L-163191, is een oraal actief, niet-peptide, synthetisch en selectief ghreline-mimeticum en een groeihormoonsecretagagon, dwz een groeihormoonsecretagoogreceptor (GHS-R) agonist. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld om de symptomen van verschillende ouderdomsziekten te bestrijden die gepaard gaan met zwakte en verlies van bot- en spiermassa (sarcopenie), maar het is ook onderzocht bij kinderen met een groeiachterstand.

MK-677 deus medical wordt beschouwd als een goedkoper en gebruiksvriendelijker alternatief voor injecteerbaar groeihormoon, daarom geniet het een aanzienlijke populariteit onder atleten

Effecten van actie - MK-677 deus medical ibutamoren

Directe interactie met ghreline-receptoren en een verhoging van de concentratie van groeihormoon en IGF-1 leiden tot de intensivering van anabole veranderingen in het spierweefsel en stimuleert de botvernieuwing. Er is een duidelijke toename van vetvrije massa (FFM) en intracellulair water (ICW).

MK-677 heeft een duidelijk antikatabool effect - het beschermt spierweefsel tegen afbraak in de periode van energietekort.

Ibutamoren ondersteunt de optimale regeneratie van het lichaam - het stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur in chondrocyten, verbetert zo de smering van gewrichten en kan mogelijke verwondingen voorkomen en stimuleert de wederopbouw van botweefsel - analoog aan groeihormoon.

MK677 heeft een positief effect op metabole parameters - het kan het bloedlipidenprofiel normaliseren door onder meer vermindering van de concentratie van lipoproteïnen met lage dichtheid (LDL).

MK677 stimuleert de eetlust aanzienlijk, maar dit effect verdwijnt meestal na 3 maanden.

MK-677 ibutamoren met wat te combineren - deskundig advies

Zoals altijd zal testosteron de beste combinatie zijn, en de werking van deze twee verbindingen zal synergie creëren. MK-677 past goed bij standaard SARM's, incl. met MK-2866 en LGD-4033. Deze combinatie zal de spieropbouwende effecten maximaliseren.

Bij langdurig gebruik van MK wordt glykemische controle aanbevolen. Als er veranderingen zijn, voeg dan berberine, GW Cardarine of metformine toe aan uw cyclus. Sommige mensen kiezen meteen voor zo'n combinatie.

Om de GH-niveaus te maximaliseren, zou een CJC DAC of geen DAC een zeer goede toevoeging zijn. Met deze combinatie kunt u nog meer voordelen behalen en tegelijkertijd de doses van beide middelen verlagen. Dit is belangrijk voor mensen die vervelende bijwerkingen ervaren bij een hoge dosis ibutamoren - voor sommigen onaanvaardbaar. In dit geval raden we aan om de dosis MK te verlagen (bijvoorbeeld van 30 naar 10-15 mg) en tegelijkertijd CJC toe te voegen.

Dosering - MK-677 ibutamoren


In klinische onderzoeken bij mensen is de meest gebruikelijke dosis 25 mg per dag en deze dosis is voldoende. Er kan maximaal 50 mg worden gebruikt, maar u moet er rekening mee houden dat het verschil tussen de twee doses vrij klein is. De minimale dosering is 10 mg en ook deze dosering in combinatie met CJC geeft goede resultaten.


MK kan veilig worden gebruikt voor ten minste een paar maanden, maar als iemand van plan is MK voor meerdere jaren te gebruiken, raden we aan om gedurende het jaar een pauze van 2 maanden te nemen.


Hoe gebruikt u MK-677 ibutamoren?


De MK-677 heeft een lange gebruiksduur van 24 uur. Daarom moet het eenmaal per dag worden gebruikt. Het tijdstip van opname is zeer individueel en moet worden aangepast om u goed te voelen en goed te slapen. Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

MK 677 50tab / 10mg

  • Productcode: mk677
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • Verzendkosten: 9.90 €
  • Aflevertijd: 1-2 werkdagen in Nederland!
  • Betalingsmethoden: Overschrijving, cryptovaluta (BitCoin)
  • 60,00€