• Dianabol 100tab / 10mg

Dianabol 


Dianabol  behoort tot de groep van anabole-androgene steroïden, en heeft een meer anabole en minder androgene werking dan de meeste middelen van dit type. De anabole effecten van dianabol verschijnen al 2-3 dagen na het begin van de cyclus. Het maximale anabole effect treedt op op de 10e - 15e dag van de methanabolcyclus.Methandienone - hoe werkt het?


Het belangrijkste effect van het gebruik van dianabol is de verbetering van het eiwitmetabolisme en hun synthese, waardoor de spieren snel regenereren.

Als gevolg van versnelde eiwitsynthese is er een grote toename in kracht en lichaamsgewicht. Het lichaamsgewicht neemt toe door de opbouw van spierweefsel, maar ook tot op zekere hoogte door overtollige waterophoping in het lichaam. Door het binden van teveel water in de weefsels (retentie) kan het lichaamsgewicht na afloop van de kuur met dianabol afnemen.


Dianabol zorgt voor een positieve stikstofbalans, maar op één voorwaarde - tijdens de cyclus met methanabol is het noodzakelijk om uw dieet aan te vullen met producten die gezonde eiwitten bevatten - het kan zuivel en zijn producten zijn, gevogelte, paard, lam, lam. Een eiwitrijke voeding stimuleert het proces van eiwitsynthese en beschermt tegen katabolisme. Alleen in combinatie met zo'n dieet zorgt dianabol ervoor dat het eiwit naar de spieren wordt getransporteerd. Als uw dieet tijdens het gebruik van dianabol te weinig eiwitten bevat, kan uw lichaamsgewicht zelfs afnemen.


Dianabol resulteert ook in een positieve calciumbalans - het verhoogt de botmineraaldichtheid, houdt natrium- en kaliumionen in het lichaam vast en veroorzaakt skeletspiergroei.anabolen - kopen.nl ... uw beste steroïde winkel van Nederland! Koop testosteron met 24-uurs levering!Dianabol - het werkingsmechanisme


De gemiddelde gewichtstoename ligt in het bereik van 1-3 kilogram per week, afhankelijk van de ingenomen dosis, gedurende de eerste zes weken van het gebruik van dianabol kopen


Het wordt niet aanbevolen om dianabol langer dan acht weken te gebruiken, omdat het niet de gewenste effecten zal geven en alleen dreigt met bijwerkingen zoals leverdegeneratie, haaruitval, gynaecomastie, acne, toegenomen agressief gedrag of prostaathyperplasie of kanker . Na acht weken raakt het lichaam gewend aan methanabol, dus verder gebruik is zinloos. Deze bijwerkingen kunnen ook optreden als gevolg van het nemen van hoge doses dianabol kopen  (meer dan 50 mg per dag).


Metanabol beïnvloedt de productie van dopamine - een hormoon voor welzijn. Als gevolg hiervan kunt u bij het gebruik van dianabol kopen vaak een verbetering van het welzijn, een toename van het zelfvertrouwen en zelfacceptatie, evenals kalmte en mentale ontspanning voelen.Dianabol dosering:


Beginners 20-30 mg per dag

Tussenproduct 30-50 mg

Bodybuilders 50mg +De effecten van het gebruik van Dianabol:


- het bouwen van een zeer grote massa

- een grote toename in gewicht

- enorme winst in kracht

- bescherming van gewrichten

- het verhoogt de opname van eiwitten in de spieren

-grote waterretentie in de spieren

- relatief veilig in de juiste doseringen.


Dianabol kopen tegen de laagste prijs van nederland !


Bijwerkingen - Dianabol:


-     Agressie kan toenemen bij het nemen van doses hoger dan 20 mg per dag

-     Bij mannen is er bijna altijd een symptoom van een afname van de aanmaak van testosteron in de testikels (effect op LH en FSH; blokkering van de HPTA-as).

-     waterretentie en verhoogde bloeddruk.

-     u kunt een verhoogd libido opmerken.

-     verhoogt het niveau van oestrogeen

-     Cutane seborroe.

-     Overmatig huidhaar.

-     Mannelijke kaalheid.

-     Snel vettig haar.

-     Vrouwen kunnen last krijgen van een onregelmatige menstruatie en een verdieping van de stem.

-     Huidveranderingen i.

-     Gewichtstoename.

-     Verhoogde hematocrietwaarde (vooral gezien bij mannen ouder dan 60 jaar).

-     Veranderd bloedlipidenprofiel.

-     Levertoxiciteit. (neem Turanabol niet langer dan 8 weken in, in Dakwa meer dan aanbevolen tijdens dienst, er kunnen problemen zijn met de lever


Dianabol kopen

Contra-indicaties - Dianabol


   -Leverfalen

   -nierkanker

   - jonge leeftijd

   -zwangerschap of borstvoeding


Dianabol kopen


Is het de moeite waard om Dianabol te gebruiken?


Als we het hele artikel samenvatten, kunnen we één conclusie trekken: methanabol is een goed dopingmiddel, dat een zeer grote toename in kracht en massa geeft, hierdoor kun je in zeer korte tijd veel kilo's aan het gewicht toevoegen, maar je kunt het niet overdrijf het met de doses en de lengte van de cyclus, u moet altijd iets gebruiken om de lever te beschermen om bijwerkingen te voorkomen

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dianabol 100tab / 10mg

  • Merk: DNA Laboratory
  • Productcode: METHANDIENONE 10mg / 100tab dianabol
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • Verzendkosten: 9.90 €
  • Aflevertijd: 1-2 werkdagen in Nederland!
  • Betalingsmethoden: Overschrijving, cryptovaluta (BitCoin)
  • 45,00€