Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products
Maxtropin Max Lab 50 IE
 • Maxtropin Max Lab 50 IE

Maxtropin Max Lab 50 IE

€ 188,00
Geen btw

Maxtropin kopen zonder recept

Max Lab Maxtropin is een van de meest onberispelijke producten voor het vergroten van de spiermassa. Max Lab biedt Somatropin aan, een menselijk groeihormoon van hoge farmaceutische kwaliteit. Atleten en sportprofessionals kunnen tijdens de training een flinke dosis energie krijgen.

Inhoud verpakking: 5 flacons x 10 IE

Aantal

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Waarom Maxtropin kopen?

De belangrijkste reden voor het gebruik van Somatropin bij bodybuilding is om onderhuids vet om te zetten in energie en de spieren van voldoende aminozuren te voorzien. De aminozuren beschermen de spieren tegen afbraak en houden ze in topconditie, wat zorgt voor een extra laag uithoudingsvermogen. Als het gaat om het gebruik van Somatropin, is het belangrijk op te merken dat u geen koolhydraten mag innemen in de twee tot drie uur vóór of na uw injectie van dit menselijk groeihormoon. Als u dit niet doet, loopt uw ​​lichaam het risico diabetes te ontwikkelen. Somatropin is veilig voor zowel mannen als vrouwen. De dosering van somatropine kan variëren, afhankelijk van uw verwachtingen en vereisten. U kunt het dagelijks injecteren met twee of drie doses of vier doses om de dag. De duur van één cyclus met menselijk groeihormoon is minimaal 12 weken en kan zonder onderbreking worden verlengd tot 20 weken. Raadpleeg uw arts voor professioneel advies voordat u Somatropin koopt.

Maxtropin - Effecten

De inname van menselijk groeihormoon is een populaire keuze onder atleten en bodybuilders. De effecten van de injecties kunnen zichtbaar zijn op de derde of vierde dag na het starten van de cyclus. De meest uitgesproken resultaten kunnen worden waargenomen aan het einde van de derde injectieweek. Het grootste voordeel van Somatropin van Max Lab is dat de werking feilloos werkt, ook bij afwezigheid van fysieke activiteit. Dit betekent dat je kunt ontspannen, zelfs zonder naar de sportschool te gaan, of je kunt een paar trainingen overslaan en toch verbluffende resultaten behalen.