Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products
rHGH DNA Laboratory
 • rHGH DNA Laboratory

rHGH DNA Laboratory

€ 217,80
Geen btw

Inhoud verpakking: 10 flacons x 10IE

Aantal

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Wat is rHGH DNA Laboratory?

Het rHGH-hormoon staat bekend als somatropine. Het is een groeihormoon dat veel wordt gebruikt bij bodybuilding. Het begin in de sport begint echter vrij laat, want pas in de jaren 90. Het was toen, dankzij moderne genetische manipulatie, mogelijk om recombinant menselijk groeihormoon te creëren. Voorheen werd het gewonnen uit menselijke lijken, wat natuurlijk de algemene toegang tot deze stof onmogelijk maakte.

rHGH DNA Laboratory bij bodybuilding

rHGH heeft een sterk anabool effect, verhoogt de opname van aminozuren en versnelt de transcriptie en translatie van mRNA. Groeihormoon is ook verantwoordelijk voor het diabetogene effect, waardoor het gebruik van koolhydraten wordt verminderd. De werking van rHGH vertaalt zich direct in de groei van spierweefsel en betere spierfibrose. Een belangrijk voordeel van deze stof is ook een snellere regeneratie van het lichaam na inspanning. Het DNA-bedrijf is verantwoordelijk voor de productie van de rHGH-stof en levert het product in de injecteerbare versie 10vials x 10IU.

Hoe werkt rHGH DNA Laboratory?

Recombinant menselijk groeihormoon versnelt het groeiproces van spierweefsel aanzienlijk, waardoor spiervezels en dichtheid toenemen. In combinatie met andere anabole steroïden kunt u hiermee een indrukwekkend spierstelsel opbouwen met goed gedefinieerde spieren. Tegelijkertijd ondersteunt het de vermindering van lichaamsvet, waardoor het gemakkelijker wordt om onnodig vet te verminderen. Mensen die rHGH 10vials x 10 IU van DNA Laboratory gebruiken, kunnen een toename van energie en snellere regeneratie opmerken, waardoor het gemakkelijker wordt om vooruitgang te boeken in de trainingscyclus.

rHGH DNA Laboratory - Effecten

Talrijke onderzoeken laten verwaarloosbare bijwerkingen zien bij lagere doses somatropine. In het geval van doseringen die door bodybuilders worden gebruikt, kunnen echter enkele bijwerkingen optreden, zoals verhoogde insulineresistentie (vereist het gebruik van insuline) en hypothyreoïdie (vereist het gebruik van schildklierhormonen). Bovendien kunnen er problemen zijn met ontlasting. Daarom is het een product voor ervaren mensen.

rHGH DNA Laboratory - Dosering

Het product van DNA Laboratory bevat 10 ampullen met 10 IE van de stof (ongeveer 3,33 mg). Afhankelijk van ervaring en huidig lichaamsgewicht varieert de aanbevolen dagelijkse dosis van 2 tot 5 IE per dag. De injectie moet dagelijks worden gedaan. Het recombinante groeihormoon rHGH is bedoeld voor ervaren bodybuilders. Vrouwen wordt geadviseerd dit middel niet te gebruiken.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in