Nieuwe producten
Nieuwe producten
  • Semaglutide (Wegovy)
   • Nieuw
   Semaglutide (Wegovy)
   Semaglutide kopen zonder recept Dosering Semaglutide voor gewichtsverlies: Eerst 0,25 milligram (mg) één keer per week onder de huid geïnjecteerd...
   € 99,00 Prijs
   Bioamino Labs - Somatropin
   • Nieuw
   Bioamino Labs - Somatropin
   SOMATROPIN 100 is een van de weinige 100% authentieke, pure, menselijke groeihormoonproducten van farmaceutische kwaliteit die momenteel op de...
   € 150,00 Prijs
  • Evogene HGH 10 x 10IE
   • Nieuw
   Evogene HGH 10 x 10IE
   Inhoud pakket: 10 injectieflacons x 10iu Effecten: toename van kracht en spiermassa, vermindering van lichaamsvet Dosering: 4 tot 12 IE per dag...
   € 160,00 Prijs
Alle nieuwe producten
Specials
Specials
  • Tirzepatide (Ozempic)
   • -€ 10,00
   Tirzepatide (Ozempic)
   Een effectief middel om lichaamsvet te verminderen De opvolger van de moeilijk bereikbare Ozempic Het vermindert de eetlust Het vertraagt ​​het...
   € 140,00 Normale prijs -€ 10,00 € 150,00 Prijs
   T7 Zion Labs 60 capsules
   • -€ 10,00
   T7 Zion Labs 60 capsules
   T7 Zion Labs kopen online Vetverbrander, pre-workout booster en ECA-stack in één Biedt maximale vermindering van lichaamsvet Verhoogt het...
   € 40,00 Normale prijs -€ 10,00 € 50,00 Prijs
All Special products
Yohimbine HCL Endogenic
 • Yohimbine HCL Endogenic

Yohimbine HCL Endogenic

€ 65,00
Geen btw
 • zeer effectief lichaamsvet verminderen
 • het kan het effect van viagra op het erectieproces versterken en verlengen
 • ontstekingsremmend effect op de gewrichten bij reumatoïde artritis
 • vooral mannen, maar ook vrouwen kunnen de werking van yohimbine als afrodisiacum voelen
Aantal

  We geven om anonimiteit

Wij garanderen anonimiteit en versleutelde internetverbinding

  Aflevertijd

Levertijd tot 2 werkdagen (DPD), tot 4 werkdagen (DHL)

  Veilige levering

Onze producten zijn veilig verpakt en beschermd tegen beschadiging

Wat is Yohimbine?

Yohimbine is een van nature voorkomende stof die voorkomt in de schors van de groenblijvende Yohimbe-boom in West-Afrika. Traditioneel werd de schors van yohimbe gebruikt als afrodisiacum om seksuele prestaties te verbeteren.

Meer recent heeft yohimbine aan populariteit gewonnen als voedingssupplement voor gewichtsverlies. En het kan worden gevonden als ingrediënt in sommige pre-workout-supplementen of als een op zichzelf staand vetverbrandend supplement.

Bij het onderzoeken van supplementen zie je misschien wat yohimbe en yohimbine op de etiketten

Yohimbine vs Yohimbe

Het belangrijkste verschil tussen yohimbine en yohimbe is de verwerking en potentie van de resulterende verbindingen. Yohimbine is afkomstig van de yohimbe-schors, maar het is geconcentreerd en gestandaardiseerd om een gecontroleerde hoeveelheid van de belangrijkste stof te bevatten.

Yohimbine HCl

Yohimbine-hydrochloride (HCl) is een geïsoleerde versie van de actieve stof in yohimbe-schors. Met andere woorden, het bevat alleen de yohimbine-alkaloïde in meer gecontroleerde hoeveelheden.

Hoewel deze standaardisatie het risico op bijwerkingen niet uitsluit, maakt het het supplement wel voorspelbaarder. En het kan u helpen de juiste dosering te krijgen om de gewenste voordelen te bereiken.

Voordelen en toepassingen van Yohimbine

De belangrijkste reden waarom mensen yohimbine aanvullen, is om vet te verbranden, vooral op hardnekkige plekken. En er zijn aanwijzingen dat het de eetlust onderdrukt, waardoor het gemakkelijker wordt om vast te houden aan een caloriearm dieet.

Bovendien wordt yohimbe gebruikt als behandeling voor erectiestoornissen, omdat het de bloedstroom kan helpen verbeteren. En een wetenschappelijk overzicht van beschikbare klinische onderzoeken laat zien dat yohimbine in dit opzicht effectief is.

Andere toepassingen van yohimbine zijn onder meer het verbeteren van de prestaties en het verbeteren van de stemming. Er is echter weinig onderzoek dat deze beweringen ondersteunt.

Voordelen van Yohimbine:

 • Hardnekkig vet verbranden
 • Behandeling van erectiestoornissen
 • Verbetering van fysieke en cognitieve prestaties

Yohimbine-bijwerkingen

Beoordelingen van Yohimbine-supplementen kunnen lezen als een lijst met bijwerkingen in plaats van voordelen. De meest voorkomende problemen zijn snelle hartslag, misselijkheid, maagklachten en angst.

Andere bijwerkingen zijn meestal gecorreleerd met de dosering en nemen over het algemeen na verloop van tijd af. De meeste bijwerkingen zijn gemakkelijk omkeerbaar wanneer u stopt met het gebruik van yohimbine of de dosis verlaagt.

Vaak voorkomende bijwerkingen van Yohimbine

 • Verhoogde hartslag
 • Misselijkheid
 • Maagklachten
 • Spanning
 • Slapeloosheid

In sommige gevallen werden ernstige nadelige effecten in verband gebracht met het gebruik van yohimbe. De bloedconcentratie was in die gevallen echter 100x hoger dan het aanbevolen niveau en de personen gebruikten andere drugs en stimulerende middelen.

Daarom is yohimbine een relatief veilig supplement voor gezonde personen in de juiste dosering. En gegevens suggereren dat de voordelen van suppletie met yohimbine opwegen tegen de risico's.

Yohimbine voor gewichtsverlies

Veel mensen kopen yohimbine-voedingssupplementen om meer gewicht te verliezen dan alleen een dieet en lichaamsbeweging. En natuurlijk willen ze dat dat gewicht afkomstig is van lichaamsvet, vooral op hardnekkige plekken zoals de buik, lovehandles, dijen en heupen.

Yohimbine-dosering voor vetverlies

De effectieve dosering van yohimbine is afhankelijk van uw lichaamsgrootte. De meeste onderzoeken gebruikten yohimbine-doses van 0,2 mg/kg lichaamsgewicht.

Deel eerst uw gewicht in kilo's door 2,2 om kilo's te krijgen. Vermenigvuldig vervolgens uw gewicht in kilo's met 0,2 om uw yohimbine-dosering in milligrammen te vinden.

Voor een persoon van 175 pond weegt hij ongeveer 80 kg. Dus hun effectieve dosering van yohimbine zou 16 mg zijn.

In onderstaande tabel staan de exacte doseringen van yohimbine voor verschillende lichaamsgewichten. Veel yohimbine-supplementen zijn verkrijgbaar in tabletten van 2,5 of 5 mg, dus u moet mogelijk afronden naar het dichtstbijzijnde veelvoud. Of u kunt de tabletten in tweeën splitsen om exacte hoeveelheden af te meten.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in